- Konu Sahibi antidepresif
sizin yine erken benim 16 aralık
((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanmıyorum yaa farklı bişi sandım..(
hoşgeldin tatlım hadı ınsallah bu ay bebeciğinin haberini alırsnaramızda 2 gün var benımde BAT3 aralık bakalım ne olacak
![]()
rabbim önce olmayanlara nasip etsinsonrada bize
inşallah güzel haberlerini duyarız
![]()
Benimde bugun tup bebek transferim oldu ... Araligin 5 inde bebegimizin tutup tutmadigi belli olacak insallahrabbim elimizi bos cevirmesin insalla o duyguyu hepimize yasatsin
roseis keşke bilsem de yazsam rahatlatsam seni ama ben hiç bilmiorum bu konuları yeni yeni öğrenmeye başladım..umarım sorunu cevaplıycak biri çıkar canım..
herkese merhaba nasılsınıızzz iyisinizdirr inşş.beni bu erken yumurtlamayla ilgili bilgilendirebilecek bir hayırsever varmı acaba :)) bugun adetimin bitişinin 6 günü,dün kasıklarım çok ağrıdı bazen sancıdı özellikle sağ tarafım,ateş bastı yani bi sıcakladım bi normale döndü, bugunde gün içinde wc kağıdıyla baktığımda akıntı farkettim böyle uzayan bişeydi çamaşırımda değildi ama,yumurtluyomuyum neyim anlamadım çok erken değil mi ki? en erken yumurtlama ne zaman başlar acaba bilen varmı ? en son 10 kasımda adet oldum batım 8 aralık görülüyor,imdaattt!....
Bildiğim kadarıyla adetinin 1. gününden itibaren sayıyorsun 16.17.18.19.20.21. gibi günler olabilir büyük ihtimal. Ama vücut bazen belli olmuyor başka tarihlerde de yumurtlama yapabilir diyor uzmanlar. Onun için adet biter bitmez her vakti değerlendirmekte fayda var.
zeymeksa ben adetimin 4 gününde dr a gttim ve çift yumurtam varmış..bu nasıl oluyo peki adetten başlayarak 16. günden sayıyosak çok tuhaf yaa bu pazartesi gttim doktora işte ekranda gördüm zaten çift yumurtayı kendimde ikiz olabilir dedi doktor biz şimdi yumurtlama dönemini mi beklemeliydik ilişki için?? biz başaladık ama çocuk için uğraşmaya kafam almıyo benim bu konuları yaa öfffffff(
zeymeksa ben adetimin 4 gününde dr a gttim ve çift yumurtam varmış..bu nasıl oluyo peki adetten başlayarak 16. günden sayıyosak çok tuhaf yaa bu pazartesi gttim doktora işte ekranda gördüm zaten çift yumurtayı kendimde ikiz olabilir dedi doktor biz şimdi yumurtlama dönemini mi beklemeliydik ilişki için?? biz başaladık ama çocuk için uğraşmaya kafam almıyo benim bu konuları yaa öfffffff(
günaydın hatunlarrrr
antidepresif umut sudemerve diar ve diğer arkadaşlarım
uyanmadınız mı daha
gelinde iki çift sohbet edek yaw
herkese merhaba nasılsınıızzz iyisinizdirr inşş.beni bu erken yumurtlamayla ilgili bilgilendirebilecek bir hayırsever varmı acaba :)) bugun adetimin bitişinin 6 günü,dün kasıklarım çok ağrıdı bazen sancıdı özellikle sağ tarafım,ateş bastı yani bi sıcakladım bi normale döndü, bugunde gün içinde wc kağıdıyla baktığımda akıntı farkettim böyle uzayan bişeydi çamaşırımda değildi ama,yumurtluyomuyum neyim anlamadım çok erken değil mi ki? en erken yumurtlama ne zaman başlar acaba bilen varmı ? en son 10 kasımda adet oldum batım 8 aralık görülüyor,imdaattt!....
mrb tatlım.. gel tabi hsgeldin
kıs sudemervec.. en bak en heycanıl yerine gelmişsiniz.. bırakılır mı heçç.. sende yanifilmin en heycanıl yerined kesilir mi dimi ama
heya sudemervcm bırakmıyo pesimi,ayıptır söylemesi bnde gözü var![]()