• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

:)) iyiymiş..idrar testi doğru sonuç verir mi?? mesela ne kadarlıkken çıkar idrar testinde?? kanda 3 günde bile belli oldu diyen arakadaşım var??ama idrar testini bilmiorum

canım tutar inşalllh bebişin.. hepimzin istediği gibi olur inşallh her şey.. allah sabır versin bizlere kolaylık versin bu süreç zor bi süreç beklemek insanı iyice sabırsızlaştırıyor

Benimde bugun tup bebek transferim oldu ... Araligin 5 inde bebegimizin tutup tutmadigi belli olacak insallah :( rabbim elimizi bos cevirmesin insalla o duyguyu hepimize yasatsin

öncelikel geçmis olsun.. ve tüp bebek çalısmanız da, hayırlı sonuçlar verir insallah..
bizde yaptırmıstık zamanın birinde..ama maalesef
insallah senin ki tutar..bizlere haber verirsin insaAllah..

yanlız bisey dikkatimi çekti onu demek istiyorum.. bgün transferim oldu demişsin..
kız hemen bgün böle netin basında, nasıl durbiliyorsun, hayret ettim doğrusu, yatman lazım senin simdi :)

herkese merhaba nasılsınıızzz iyisinizdirr inşş.beni bu erken yumurtlamayla ilgili bilgilendirebilecek bir hayırsever varmı acaba :)) bugun adetimin bitişinin 6 günü,dün kasıklarım çok ağrıdı bazen sancıdı özellikle sağ tarafım,ateş bastı yani bi sıcakladım bi normale döndü, bugunde gün içinde wc kağıdıyla baktığımda akıntı farkettim böyle uzayan bişeydi çamaşırımda değildi ama,yumurtluyomuyum neyim anlamadım çok erken değil mi ki? en erken yumurtlama ne zaman başlar acaba bilen varmı ? en son 10 kasımda adet oldum batım 8 aralık görülüyor,imdaattt!....

roseis keşke bilsem de yazsam rahatlatsam seni ama ben hiç bilmiorum bu konuları yeni yeni öğrenmeye başladım..umarım sorunu cevaplıycak biri çıkar canım..

roseis keşke bilsem de yazsam rahatlatsam seni ama ben hiç bilmiorum bu konuları yeni yeni öğrenmeye başladım..umarım sorunu cevaplıycak biri çıkar canım..

canım çok saol yinede bende fazla bişey bilmiyorum esasen saolsun bilen arkadaşlar bilgilerini,deneyimlerini paylaşıyolarda bişeyler öğrenmeye çalışıyorum bende,yumurtlama zamanı anlaşılıyo diyolar ama sorun bende sanırım anlamıyorum bi türlü :((

herkese merhaba nasılsınıızzz iyisinizdirr inşş.beni bu erken yumurtlamayla ilgili bilgilendirebilecek bir hayırsever varmı acaba :)) bugun adetimin bitişinin 6 günü,dün kasıklarım çok ağrıdı bazen sancıdı özellikle sağ tarafım,ateş bastı yani bi sıcakladım bi normale döndü, bugunde gün içinde wc kağıdıyla baktığımda akıntı farkettim böyle uzayan bişeydi çamaşırımda değildi ama,yumurtluyomuyum neyim anlamadım çok erken değil mi ki? en erken yumurtlama ne zaman başlar acaba bilen varmı ? en son 10 kasımda adet oldum batım 8 aralık görülüyor,imdaattt!....

Bildiğim kadarıyla adetinin 1. gününden itibaren sayıyorsun 16.17.18.19.20.21. gibi günler olabilir büyük ihtimal. Ama vücut bazen belli olmuyor başka tarihlerde de yumurtlama yapabilir diyor uzmanlar. Onun için adet biter bitmez her vakti değerlendirmekte fayda var.

Bildiğim kadarıyla adetinin 1. gününden itibaren sayıyorsun 16.17.18.19.20.21. gibi günler olabilir büyük ihtimal. Ama vücut bazen belli olmuyor başka tarihlerde de yumurtlama yapabilir diyor uzmanlar. Onun için adet biter bitmez her vakti değerlendirmekte fayda var.

tşk ederim paylaşımın için inş bir gün denk getircez bizde alcaz bebişlerimizi kucağımıza sabırla bekliyoruz

zeymeksa ben adetimin 4 gününde dr a gttim ve çift yumurtam varmış..bu nasıl oluyo peki adetten başlayarak 16. günden sayıyosak çok tuhaf yaa bu pazartesi gttim doktora işte ekranda gördüm zaten çift yumurtayı kendimde ikiz olabilir dedi doktor biz şimdi yumurtlama dönemini mi beklemeliydik ilişki için?? biz başaladık ama çocuk için uğraşmaya kafam almıyo benim bu konuları yaa öfffffff:((

zeymeksa ben adetimin 4 gününde dr a gttim ve çift yumurtam varmış..bu nasıl oluyo peki adetten başlayarak 16. günden sayıyosak çok tuhaf yaa bu pazartesi gttim doktora işte ekranda gördüm zaten çift yumurtayı kendimde ikiz olabilir dedi doktor biz şimdi yumurtlama dönemini mi beklemeliydik ilişki için?? biz başaladık ama çocuk için uğraşmaya kafam almıyo benim bu konuları yaa öfffffff:((

Açelya sen devam et bence fakat 1'er gün arayla. O çift yumurta dediği olay her kadında olan yumartalıklardan bahsetmiş olabilir mi... Hamile kalabilmemiz için her ay 1 tane yumurta olgunlaşıyor ve eğer spermlerle karşılaşmaz ise ömrü 24 saat diye biliyorum. Ona denk getirebilmen içinde ya o yumurtlama döneminde bir gün önce yada o gün ilişkiye girmiş olman şart. Onun için uzmanlar 1'er gün arayla hep ilişkiye girin diyor. Hayırlısı aslında belli olmaz bu işler bazıları kaza kader kalıyor onlar nasıl oluyor yumurtlama dönemi mi hesaplıyorlar anlamıyorum ben bu işi......... Bende ilk kızıma bir seferde hamile kaldım ama 10 yıl ara verdim belkide ondan 3 aydır deniyorum olmuyor. İnşallah hayırlısı olsun diyorum.

Açelya sen devam et bence fakat 1'er gün arayla. O çift yumurta dediği olay her kadında olan yumartalıklardan bahsetmiş olabilir mi... Hamile kalabilmemiz için her ay 1 tane yumurta olgunlaşıyor ve eğer spermlerle karşılaşmaz ise ömrü 24 saat diye biliyorum. Ona denk getirebilmen içinde ya o yumurtlama döneminde bir gün önce yada o gün ilişkiye girmiş olman şart. Onun için uzmanlar 1'er gün arayla hep ilişkiye girin diyor. Hayırlısı aslında belli olmaz bu işler bazıları kaza kader kalıyor onlar nasıl oluyor yumurtlama dönemi mi hesaplıyorlar anlamıyorum ben bu işi......... Bende ilk kızıma bir seferde hamile kaldım ama 10 yıl ara verdim belkide ondan 3 aydır deniyorum olmuyor. İnşallah hayırlısı olsun diyorum.

günaydın hatunlarrrr
antidepresif umut sudemerve diar ve diğer arkadaşlarım:12:
uyanmadınız mı daha:47:
gelinde iki çift sohbet edek yaw

Canım benim, ben sabahın 6 sında işe gitmek için yola düşüyorum. İşyerinde her zaman fırsatım olmuyor açmaya malesef. Ama sonradan yazdıkalrınızı okuyorum. İnşallahdağılmaz bu topik

Canım ben anı belirtileri 8. günümde görmeye başlamıştım. Muayeneye gittiğimde doktorum ilk sancı ve ateş oldu mu dye sordu. Sanırım yumurta belirtisi. Yumurtalar gelişmeye başlıyor. Sen çalışmalarını sıkı tut yyani.İlaç kullanmış mıydın sen?
Gerçi benim onca sancıya ve belirtiye rağmen ymurtalarım 12 mm deydi 14. günde. Umarım seninkiler çarçabuk büyür ve netice alırsın canım.

mrb tatlım.. gel tabi hsgeldin :16:

kıs sudemervec.. en bak en heycanıl yerine gelmişsiniz.. bırakılır mı heçç.. sende yani :9::9:filmin en heycanıl yerined kesilir mi dimi ama:1:
heya sudemervcm bırakmıyo pesimi,ayıptır söylemesi bnde gözü var :17::51::52:

He he topik olarak düzeyli ilişkinize ve aşkınıza saygı duyuyoruz umut ve gamyoncu:)))

Back