- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 35
- Konu Sahibi antidepresif
Hoşbulduk canımBen seni takip ettim buldum
![]()
en iyisini yaptın canım
![KK55 :10: :10:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
senin batın neydi yaz bize listeye ekleyelim
![KK19 :38: :38:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canımBen seni takip ettim buldum
![]()
en iyisini yaptın canım
senin batın neydi yaz bize listeye ekleyelim![]()
Bat gelecek adet tarihimiydi canım ya öyleyse 26 kasım da olmam gerekiyo :26:İnşallah olmam ama bu ay pek çok belirti var ama artık umutlanmak istemiyorum ALLAH hayırlısı versin hepimiz için![]()
gel tabı cnm yaa![]()
evet canım sude merve gelince ekler seni listemize
yani senin 4 günün mü kaldı ay hadi inşallah
bence de oluruna bırakalım
herşey olacağına varır bende pek takmıyorum
herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için![]()
kızz bir saattir yaza yaza bunu mu yazdın
sabahtan beri seni bekliyom yazda konuşak gıı![]()
Evet canım ben yumurtlama tarihlerimi bilmiyorum yani anlamıyorum, 2 ay önce ovulasyon testi kullandım adetim bitti başladım hemenn çift çizgiyi gördüm değerlendirdik ama olmadı
Bu ay herşeyden farklı nette son 3 aya dönük ovulasyon testi yaptım o günlerde kahverengi akıntı ve hafif kan geldi değerlendirdik ama bakalım ara ara karnımda sanki bişi kıpırdıyo gibi yada tamamen psikilojik
Biliyormusun 26 kasım doğum günüm o günde hamile kaldığımı öğrenmek çok isterim. 2 ay önce evlilik yıldönümüzde olmadı inşallah bu sefer olur hayırlısıyla gelsin yavrularımız![]()
pc sizlere ömürkıss sende beni azarlayıp duruosun:26:
![]()
Öyle canım herşey ALLAH tan bakalım doğru zamanda inşallahşimdiden doğum günün kutlu olsun arkadaşım
ALLAH gönlüne göre verir inşallah
her zaman dediğim gibi herşeyin hayırlısı olsun
moralini yüksek tut
dövcen diye korkuyorumay olur mu bidenem kızdın mı bakem sen bana
şimdi senin gönlünü alırım ben
uzat yanağını bakem![]()
dövcen diye korkuyorum![]()
Hep temmuz, ağustos, eylül ayında doğurmak istemişimdir çok mu büyük konuştum nebu ay hamiş olursak agustos anası oliciik![]()
Hep temmuz, ağustos, eylül ayında doğurmak istemişimdir çok mu büyük konuştum neİnşallahhh
![]()
Hep temmuz, ağustos, eylül ayında doğurmak istemişimdir çok mu büyük konuştum neİnşallahhh
![]()
Aslında isim konusunu koyucam felan dememek gerekir canım bi nevi adağa giriyor. SÜrekli kararlarımız değişiyor en iyisi temkinli olmak lazımben geçen hamileliğimde de eylüle denk geliyordu
tabi bebişim vazgeçti gelmek istemedi
bende hep kızım olursa adını eylül koyucam diyordum
ben geçen hamileliğimde de eylüle denk geliyordu
tabi bebişim vazgeçti gelmek istemedi
bende hep kızım olursa adını eylül koyucam diyordum