• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

öncelikel geçmis olsun.. ve tüp bebek çalısmanız da, hayırlı sonuçlar verir insallah..
bizde yaptırmıstık zamanın birinde..ama maalesef
insallah senin ki tutar..bizlere haber verirsin insaAllah..

yanlız bisey dikkatimi çekti onu demek istiyorum.. bgün transferim oldu demişsin..
kız hemen bgün böle netin basında, nasıl durbiliyorsun, hayret ettim doğrusu, yatman lazım senin simdi :)

Canim merhabalar gec dönüs yaptim uyuyordum malum seninnde dedigin gibi dinlenmem lazim esim interneti yasakladi fakat :) telefondan giriyorum yattigim yerden :) umArim rabbim kimsenin elini bos cevirmez hem size hemde bana hayirli evlatlar nasip eder insallah :) tutarsa eger mutlaka haber veririm ..

Canım ben anı belirtileri 8. günümde görmeye başlamıştım. Muayeneye gittiğimde doktorum ilk sancı ve ateş oldu mu dye sordu. Sanırım yumurta belirtisi. Yumurtalar gelişmeye başlıyor. Sen çalışmalarını sıkı tut yyani.İlaç kullanmış mıydın sen?
Gerçi benim onca sancıya ve belirtiye rağmen ymurtalarım 12 mm deydi 14. günde. Umarım seninkiler çarçabuk büyür ve netice alırsın canım.

yok canım ilaç kullanmadım ben normalde 24 kasım olrak görülüyor yumurtlama günü ama benim daha erken sancı ve ateş olduğu için acaba erken mi yumurtluyorum dedim doktor yumurta takibine şuan gerek yok dedi biraz daha deneyin falan deyince bende bişey demedim tamam deneyelim ozaman dedim çıktım odadan :)) inş bi sorun olmaz,hepimizin yumurtaları biran önce kocaman olur :))

Merhaba kızlar.
Selamlar hepinize. Şimdi doktordan geldim. 11,7 olan yumurta 14,6 olmuş. Doktor büyür daha bu dedi ve ilişki günleri verdi. Tekrar kontrol için çağırmadı, çatlatmak için iğne falan demedi. Halbuki bir önceki kontrolde, 16 mm olunca çatlatırız demişti. Kafam karıştı biraz.İnşallah büyür çatlar ve gebelik oluşur. Hepimizde tabiki:)Sanırım hayıt ve incir suyunun faydası oldu bu iki günde. Acaba devam etmeli miyim, bilgisi olan varmı. Yumurtayı büyüteyim derken yanlış bir iş yapmış olmayayım. Umutcum sen bu kürleri iyi biliyorsun sanırım ne dersin?Bu arada incirin içine havuç da ekledim arkadaşın dediği gibi. Detaylı anlatayım da okuyanlara bir faydası olsun dedim.

Antidepresifciğim topik niye dağılsın canım. Herkes beklemede belki de o yüzden bir durgunluk var. Ben çok nadir biriyle karşılaşıyorum zaten. Bugün de kimse yok:)

Bende durum bu. Hepinize sevgiler.

yok canım ilaç kullanmadım ben normalde 24 kasım olrak görülüyor yumurtlama günü ama benim daha erken sancı ve ateş olduğu için acaba erken mi yumurtluyorum dedim doktor yumurta takibine şuan gerek yok dedi biraz daha deneyin falan deyince bende bişey demedim tamam deneyelim ozaman dedim çıktım odadan :)) inş bi sorun olmaz,hepimizin yumurtaları biran önce kocaman olur :))

İnşallah canım. Allah hayırlısıyla kabul etsin dualarımızı. Bebeklerimizi de hayırlısıyla çok bekletmeden göndersin hepimizin canım.Bu arada senin havuç incir tavsiyene uyuyorum iki gündür. Normalde adetle başlanır faydasını görmek için ama sanırım bana etkili oldu:)

benim iştahım cok acıldı kızlar yaa ne kadar yersem yiym midem de sankı hep acmısım gibi degişik bir his var:27: aslında agzımın tadıda degışti :ssz:dilimde pütür pütür oldu noliii bana:9::9:

herkes başka topiktemi görmedim bakmadım hiç azcık fırsat buldumu bu sayfayı açıyorum baktım kimse yok gidiyorum:51:

hatunlar bişey sorcam ovulasyon testi aldım dün elime geçti bugün kullandım yumurtlama ihtimalim var gibi dün ilişkşiye girmiştik bugün de değerlendirsek üstüste bişey olur mu

sperm kalitesi falan biliyomusunuz

Back