Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çokkkkkkkkk sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmm çooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

anlatıcam

(AMMA KONUŞMUŞSUNUZZZ NELER KAÇIRDIMMM?)

ne oldu tatlımmm kim sinirlendir di seni
:44::44::44:

bebeğim patronumla kavga ettim kavga dediysemde patladım artıkkk çok sinirli bi adam afedersin ota boka bağırır herkezden sinir çıkarır normalde çok iyi bi insan ama huyu bu çok aksi nalet bir üç beş derken patladım benim sucum yokken bile bağırıyo bu bana özel değil elbet baskasınada böyle ama genelde idare ederim takmam ama hep eşref saatime denk gelmiyo eşşek saatime denk geldi attı tepem ofisi birbirine kattımmm allahtan çıkısınca hatasını anlıyo ama çok dolmuşum ben yaaaa bütün sinir sistemim boşaldıııı

4 senem bu benim işimi seviyorum dediğim gibi patronum normalde iyi biri bir bayan olarak hiçbir zahatsızlık duyacağım ortam olmaz gözü kapalı güvenilirim ben onlara onlar bana iki üç ayda bi sabrım tasıyo işte ona denk geldi açtım ağzımı yumdum gözümü şimdi daha rahatımmm

ohh canım rahatlamışssındır yaa

agresif olması kötü bi durum ama 4 senedir orda çalıştığına göre adamı idare edebiliyosun ve işini gerçekten iyi yapıyosun demektir,herkesin heranı farklı olabiliyo bu çok normal o da bunu görcektir bazen böyle çıkışlar yapmak gerekiyo insan kendini daha iyi hissediyo biliyorum o durumları yani ama iyi yapmışsın içinde kalmamış en azından

ohh canım rahatlamışssındır yaa

hemde nasıllllll ooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet cnm normalde çok vicdanlı bi adam olmasa sabretmem ki işine yaramasam oda beni tutmaz yaptığım işin hakkını verdiğimin oda herkes farkında huyu bu ailesine de böyle bir üç beş sabredip patlıyorum bende inan nasıl rahatladım kuş gibi hafifledim şimdi ortalık sakinledii bi süre bu sakinlik devam eder

korktum ben sendn

huzur içinde çalışabilirsin artık

selamm

nasıl durrumlar15:

selam canımmmm

hayır canım kardesimn sınavı varmıs yarın gelcekler sinir olduum

olsun sağsalim gelsinler

tatlim ilerki sayfalarda ben sana bebiş paylaşmıştım bitanecik :26::26::26:

ayyy bitanemmm valllaa k.bakma ben en son onu gördüm izledim sonra biönceki sayfada yazdığım gibi patronla kavga ettim ortalık bi ayağa kalktı bi oturdu iyi hatırlattınnnn teşekkürederim bebeğim valla kbakma ne dadluuuu ne butlu bi bebişti o evir çevir ısır rabbim nasip etsin inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…