- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.541
çokkkkkkkkk sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmm çooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
anlatıcam
(AMMA KONUŞMUŞSUNUZZZ NELER KAÇIRDIMMM?)
ne oldu tatlımmm kim sinirlendir di seni:44::44::44:
bebeğim patronumla kavga ettim kavga dediysemde patladım artıkkk çok sinirli bi adam afedersin ota boka bağırır herkezden sinir çıkarır normalde çok iyi bi insan ama huyu bu çok aksi nalet bir üç beş derken patladım benim sucum yokken bile bağırıyo bu bana özel değil elbet baskasınada böyle ama genelde idare ederim takmam ama hep eşref saatime denk gelmiyo eşşek saatime denk geldi attı tepem ofisi birbirine kattımmm allahtan çıkısınca hatasını anlıyo ama çok dolmuşum ben yaaaa bütün sinir sistemim boşaldıııı
4 senem bu benim işimi seviyorum dediğim gibi patronum normalde iyi biri bir bayan olarak hiçbir zahatsızlık duyacağım ortam olmaz gözü kapalı güvenilirim ben onlara onlar bana iki üç ayda bi sabrım tasıyo işte ona denk geldi açtım ağzımı yumdum gözümü şimdi daha rahatımmm
bebeğim patronumla kavga ettim kavga dediysemde patladım artıkkk çok sinirli bi adam afedersin ota boka bağırır herkezden sinir çıkarır normalde çok iyi bi insan ama huyu bu çok aksi nalet bir üç beş derken patladım benim sucum yokken bile bağırıyo bu bana özel değil elbet baskasınada böyle ama genelde idare ederim takmam ama hep eşref saatime denk gelmiyo eşşek saatime denk geldi attı tepem ofisi birbirine kattımmm allahtan çıkısınca hatasını anlıyo ama çok dolmuşum ben yaaaa bütün sinir sistemim boşaldıııı
4 senem bu benim işimi seviyorum dediğim gibi patronum normalde iyi biri bir bayan olarak hiçbir zahatsızlık duyacağım ortam olmaz gözü kapalı güvenilirim ben onlara onlar bana iki üç ayda bi sabrım tasıyo işte ona denk geldi açtım ağzımı yumdum gözümü şimdi daha rahatımmm
ohh canım rahatlamışssındır yaa
agresif olması kötü bi durum ama 4 senedir orda çalıştığına göre adamı idare edebiliyosun ve işini gerçekten iyi yapıyosun demektir,herkesin heranı farklı olabiliyo bu çok normal o da bunu görcektir bazen böyle çıkışlar yapmak gerekiyo insan kendini daha iyi hissediyo biliyorum o durumları yani ama iyi yapmışsın içinde kalmamış en azından
hemde nasıllllll ooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet cnm normalde çok vicdanlı bi adam olmasa sabretmem ki işine yaramasam oda beni tutmaz yaptığım işin hakkını verdiğimin oda herkes farkında huyu bu ailesine de böyle bir üç beş sabredip patlıyorum bende inan nasıl rahatladım kuş gibi hafifledim şimdi ortalık sakinlediibi süre bu sakinlik devam eder
hemde nasıllllll ooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet cnm normalde çok vicdanlı bi adam olmasa sabretmem ki işine yaramasam oda beni tutmaz yaptığım işin hakkını verdiğimin oda herkes farkında huyu bu ailesine de böyle bir üç beş sabredip patlıyorum bende inan nasıl rahatladım kuş gibi hafifledim şimdi ortalık sakinlediibi süre bu sakinlik devam eder
korktum ben sendn
huzur içinde çalışabilirsin artık
bugünde aksam oldu zaman ne kadar hızlı geciyo yaa
evet bebeğim bi hara bi güre geçio valla zamannn geldimi anneciğinnnnn
aynı bee canım sende ne var ne yookselamm
nasıl durrumlar15:
tatlim ilerki sayfalarda ben sana bebiş paylaşmıştım bitanecik :26::26::26:evet evet asayiş berkemallll derinn bi huzur var suan ofisteee
selamm
nasıl durrumlar15:
hayır canım kardesimn sınavı varmıs yarın gelcekler sinir olduum
tatlim ilerki sayfalarda ben sana bebiş paylaşmıştım bitanecik :26::26::26:
aynı bee canım sende ne var ne yook
kızlar herkese hayırlı aksamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?