- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.521
yeni öğrenmeye çalışıyorum siteyi..yanlış yerlere yazarsam ,yazdıklarınızı cevaplayamazsam şimdiden kusuruma bakmayın :)
hoşbuldum..gerçekten de ne iyi ettim de katıldım diye düşünüyorum :)
adetimin son günü bu gün yani başlangıç 23.12 :)
canım ya sen daha yeni evlisindir, ben 34 yaşında 18 yıllık evliyim ve yaş kemale erince insan şööööyle yükte hafif pahada ağır hediyeler istiyor, çiçeği napiyim diyor:)) hakkımız değil mi yani? Bunca yıl bedava, otuydu oyuncağıydı iyi kandırdı beni.
olsun canım ben hala sapıtıyorum bazen ne yazdgm belli olmuyor olsun sorun olmazocak ayında ne zaman beklıosun adetini tabi inşallah olmazsında
tamam yeni evliyim gülümde en lolita zamanım 19 umdan beri adamı çekiyom,8. Senem , hadi şimdi kafaladıda ilk zamanda almaz mı insan yahu , açık açık istedim nafile işlemiyo herife
cidden biraz karışık :) öyle böyle çözerim bikaç güne :))
ocak 20 si falan 1-2 gün oynama olabilir..
Senin adına sevindim canım. Umarım güzel bir gece geçirirsiniz. Eşimle bir hafta Vadinin yollarını kolluyoruz. Bizi diziyi izlerken gören gülmekten ölür. Kurtlar vadisini el ele izleyen tek çift biziz iddia ederim:)) Vadiden başaka tv izlemem zaten. Tarihle ilgili tartışma programları olursa ancak.
Doktorum çok iyi aslında. Çok seviyorum onu ama bu kontrolde çok aceleci davrandı. Yarın için gün verdi ama. Asıl dananın kuyruğu yarın kopacak:)) Dün tam kapıdan çıktım koştu peşimden "yarın gece o iş olsun mutlaka" dededi:)) Güya sessiz söyledi ama millet duydu sanırım. Bir gidişim vardı sormayın:)))
hadi seninki tramva yaşamış ondan almıyo bneimki gicikligina elinde çiçek taşımaya çekiniyobabaannesi ile ilk tanişmaya giderken çiçek almiştim mahallelerine geldigimizde sakla o çiçegi ben aldım sancaklar demişti
valla bilemedim canım:) başka birşey istesen hatta istemeden alır eminim. Ama çiçeğe gelince neden böyle oluyor genelde erkekler anlamak zor. Aman boşver, sen sözümü dinle 50 gr bilezik iste :)))
Valla bilemedim canım:) Başka birşey istesen hatta istemeden alır eminim. Ama çiçeğe gelince neden böyle oluyor genelde erkekler anlamak zor. Aman boşver, sen sözümü dinle 50 gr bilezik iste :)))
kız altının gramı kaç para 95 lira 50 gram istesem adam kapının önüne koymaz mı
Onu bilmemde beni koyar
benimkide koyar mihrime taktı bağışlasana diyo bende 6 ayda olmaz diyorum
Bak o knuda akıllılık ettim mihir istemedim direkt maaş kartını aldımHarçlık veriyom her sabah bebişlerime nasıl harçlık vercemi onda öğreniyom
ay yok bizde tutumlu olan kocamdır bende maaşımı alınca harçlığımı ayırıyorum kalanını ona havale yapıyorumAma etliye sütlüye karışmam herşeyi o oder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?