Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bu arada kesinlikle antinin eşi kocaman bir alkışı hakediyor. Maşallah ona. Helal olsun kardeşimize. Erkek dediğin (illa çiçekle değil tabi, hoş bir kaç cümle bile yeter) hanımının ruhunda kopan fırtınaları hissedebilmeli. Ona ilaç olmalı.

Tabi bunlar karşılıklı...

Tebrikler enişte beye. Onu kk nın en ince kocalarından ilan ediyorum:)

olsun canım ben hala sapıtıyorum bazen ne yazdgm belli olmuyor olsun sorun olmazocak ayında ne zaman beklıosun adetini tabi inşallah olmazsında

tamam yeni evliyim gülümde en lolita zamanım 19 umdan beri adamı çekiyom,8. Senem , hadi şimdi kafaladıda ilk zamanda almaz mı insan yahu , açık açık istedim nafile işlemiyo herife

tamam yeni evliyim gülümde en lolita zamanım 19 umdan beri adamı çekiyom,8. Senem , hadi şimdi kafaladıda ilk zamanda almaz mı insan yahu , açık açık istedim nafile işlemiyo herife

Valla bilemedim canım:) Başka birşey istesen hatta istemeden alır eminim. Ama çiçeğe gelince neden böyle oluyor genelde erkekler anlamak zor. Aman boşver, sen sözümü dinle 50 gr bilezik iste :)))

valla kocam vadiyi bıraksa diye dört gözle bakıyorum

ay doktorun kadın mı

valla bilemedim canım:) başka birşey istesen hatta istemeden alır eminim. Ama çiçeğe gelince neden böyle oluyor genelde erkekler anlamak zor. Aman boşver, sen sözümü dinle 50 gr bilezik iste :)))

öyle hiç bir aldığıma karışmaz , çıkarkende alırdı, evlendik halada hediye alır, ama çiçek nafile, 50 gr bileziği bilmem de ben bir hamiş kalayım ayfon söz verdi ( burda yazıldığı gibi okunur ) ben sana neler alcam gelsin şu bebek dedi zaten :106::106:

Valla bilemedim canım:) Başka birşey istesen hatta istemeden alır eminim. Ama çiçeğe gelince neden böyle oluyor genelde erkekler anlamak zor. Aman boşver, sen sözümü dinle 50 gr bilezik iste :)))

kız altının gramı kaç para 95 lira 50 gram istesem adam kapının önüne koymaz mı

slm canlar adetlerim düzensizdi ama başka hiç bi sorunum yoktu dr tedavi falan yapmadı olur bekleyelim die veeeeee 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendimm

Bak o knuda akıllılık ettim mihir istemedim direkt maaş kartını aldım Harçlık veriyom her sabah bebişlerime nasıl harçlık vercemi onda öğreniyom

ay yok bizde tutumlu olan kocamdır bende maaşımı alınca harçlığımı ayırıyorum kalanını ona havale yapıyorum ama etliye sütlüye karışmam herşeyi o oder

kızlar ya konuyla pek alakası yok ama benim batasıca yaklaşıyo 7 günü var bende ne adet belirtsii var göğüslerim dışında nede akıntı vs. daha önce belitrisiz hamilelik yaşayan varmı aranızda yani illa belirtimi lazım :)) kimileri akınıtı diyo ama ben kupkuruyum şuanda şeffaf akıntım oldu bitti şimdi hiç bişey yok ne iş anlamadım birde erken belirti olarak adet gecikmeden ne söyleyebilirsiniz bakim bende varmı

Hesap özetine kadar her bişeyine karışırım ne diyon sennn Ben muhasebe mezunuyumda yapmıyom ama öğretmenliğini bitirdim uzmanım o konuda yanii
ay yok bizde tutumlu olan kocamdır bende maaşımı alınca harçlığımı ayırıyorum kalanını ona havale yapıyorum Ama etliye sütlüye karışmam herşeyi o oder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…