• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bu arada kesinlikle antinin eşi kocaman bir alkışı hakediyor. Maşallah ona. Helal olsun kardeşimize. Erkek dediğin (illa çiçekle değil tabi, hoş bir kaç cümle bile yeter) hanımının ruhunda kopan fırtınaları hissedebilmeli. Ona ilaç olmalı.

Tabi bunlar karşılıklı...

Tebrikler enişte beye. Onu kk nın en ince kocalarından ilan ediyorum:)

yeni öğrenmeye çalışıyorum siteyi..yanlış yerlere yazarsam ,yazdıklarınızı cevaplayamazsam şimdiden kusuruma bakmayın :)
hoşbuldum..gerçekten de ne iyi ettim de katıldım diye düşünüyorum :)
adetimin son günü bu gün yani başlangıç 23.12 :)

olsun canım ben hala sapıtıyorum bazen ne yazdgm belli olmuyor olsun sorun olmaz:34:ocak ayında ne zaman beklıosun adetini tabi inşallah olmazsında:17::17:

canım ya sen daha yeni evlisindir, ben 34 yaşında 18 yıllık evliyim ve yaş kemale erince insan şööööyle yükte hafif pahada ağır hediyeler istiyor, çiçeği napiyim diyor:)) hakkımız değil mi yani? Bunca yıl bedava, otuydu oyuncağıydı iyi kandırdı beni.

tamam yeni evliyim gülümde en lolita zamanım 19 umdan beri adamı çekiyom,8. Senem , hadi şimdi kafaladıda ilk zamanda almaz mı insan yahu , açık açık istedim nafile işlemiyo herife

tamam yeni evliyim gülümde en lolita zamanım 19 umdan beri adamı çekiyom,8. Senem , hadi şimdi kafaladıda ilk zamanda almaz mı insan yahu , açık açık istedim nafile işlemiyo herife

Valla bilemedim canım:) Başka birşey istesen hatta istemeden alır eminim. Ama çiçeğe gelince neden böyle oluyor genelde erkekler anlamak zor. Aman boşver, sen sözümü dinle 50 gr bilezik iste :)))

Senin adına sevindim canım. Umarım güzel bir gece geçirirsiniz. Eşimle bir hafta Vadinin yollarını kolluyoruz. Bizi diziyi izlerken gören gülmekten ölür. Kurtlar vadisini el ele izleyen tek çift biziz iddia ederim:)) Vadiden başaka tv izlemem zaten. Tarihle ilgili tartışma programları olursa ancak.

Doktorum çok iyi aslında. Çok seviyorum onu ama bu kontrolde çok aceleci davrandı. Yarın için gün verdi ama. Asıl dananın kuyruğu yarın kopacak:)) Dün tam kapıdan çıktım koştu peşimden "yarın gece o iş olsun mutlaka" dededi:)) Güya sessiz söyledi ama millet duydu sanırım. Bir gidişim vardı sormayın:)))

valla kocam vadiyi bıraksa diye dört gözle bakıyorum

ay doktorun kadın mı :1::1::1:

valla bilemedim canım:) başka birşey istesen hatta istemeden alır eminim. Ama çiçeğe gelince neden böyle oluyor genelde erkekler anlamak zor. Aman boşver, sen sözümü dinle 50 gr bilezik iste :)))

öyle hiç bir aldığıma karışmaz , çıkarkende alırdı, evlendik halada hediye alır, ama çiçek nafile, 50 gr bileziği bilmem de ben bir hamiş kalayım ayfon söz verdi ( burda yazıldığı gibi okunur :60::60:) ben sana neler alcam gelsin şu bebek dedi zaten :106::106:

Valla bilemedim canım:) Başka birşey istesen hatta istemeden alır eminim. Ama çiçeğe gelince neden böyle oluyor genelde erkekler anlamak zor. Aman boşver, sen sözümü dinle 50 gr bilezik iste :)))

kız altının gramı kaç para 95 lira 50 gram istesem adam kapının önüne koymaz mı :52::52::52:

slm canlar adetlerim düzensizdi ama başka hiç bi sorunum yoktu dr tedavi falan yapmadı olur bekleyelim die veeeeee 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendimm

Bak o knuda akıllılık ettim mihir istemedim direkt maaş kartını aldım :52::52::52: Harçlık veriyom her sabah bebişlerime nasıl harçlık vercemi onda öğreniyom :60::60:

ay yok bizde tutumlu olan kocamdır bende maaşımı alınca harçlığımı ayırıyorum kalanını ona havale yapıyorum :52::52: ama etliye sütlüye karışmam herşeyi o oder

kızlar ya konuyla pek alakası yok ama benim batasıca yaklaşıyo 7 günü var bende ne adet belirtsii var göğüslerim dışında nede akıntı vs. daha önce belitrisiz hamilelik yaşayan varmı aranızda yani illa belirtimi lazım :)) kimileri akınıtı diyo ama ben kupkuruyum şuanda şeffaf akıntım oldu bitti şimdi hiç bişey yok ne iş anlamadım birde erken belirti olarak adet gecikmeden ne söyleyebilirsiniz bakim bende varmı :1:

Hesap özetine kadar her bişeyine karışırım ne diyon sennn :9::9: Ben muhasebe mezunuyumda yapmıyom ama öğretmenliğini bitirdim uzmanım o konuda yanii :60:
ay yok bizde tutumlu olan kocamdır bende maaşımı alınca harçlığımı ayırıyorum kalanını ona havale yapıyorum :52::52: Ama etliye sütlüye karışmam herşeyi o oder

Back