• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kocacuuk cicek göndermiş cook sevindirik oldum ya:16::16::16::16::16::16::16::16:

Bi de adama odun dedindi aşağılarda bi yerde kuzum:)) Ben de senin adına mutlu oldum. Bizimki de hediye ve çiçek işinde çok centilmendir ama artık ucuz şeylere karnım tok. Yıllarca buketlerle kandırdı beni. Elin kocaları 50 gram bilezikler, bilmem kaç kırat pırlantalar falan alırken ben de bir demet çiçekle havalara uçmuşum be ya. Artık daha bilinçli bir kadınım ve fazlasını istiyorum:ssz:

Doktor yine iyi şeyler söylemedi. Üstelik çok acelesi olduğu için 2 dakika sürmedi muayene. 4 tablet klomene rağmen yumurta tek, o da yeterince gelişmemiş. Doktor bana adet döngümü soracağına ben ona geç yumurtladığımı söylüyorum ya. 14.günde 15mm yumurta normal benim için. Geçen ay 21. günde yumurtlamam oldu. Ama doktor ilaç etkili olmamış deyip moralimi bozdu. Bebek stresinden çok her ay doktor masalarında kalmaktan yoruldum. Aldığım ilaçlar hem hormonlarımı hem kilomu mahvetti. Öyle işte. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi Kurtlar Vadisinin tekrar bölümü varmış bugün. Pana film e bir tokat attı tam moral bozukluğu oldu bana:58:

canım doktoru değiştirmeyi mi denesen üzme canını bu hayıt suyunu da denesene

bu arada ben kurtlar olmamasına çok sevindim kocamla romantik bi gece geçireceğiz film gecesi :34::34::34:

Bi de adama odun dedindi aşağılarda bi yerde kuzum:)) Ben de senin adına mutlu oldum. Bizimki de hediye ve çiçek işinde çok centilmendir ama artık ucuz şeylere karnım tok. Yıllarca buketlerle kandırdı beni. Elin kocaları 50 gram bilezikler, bilmem kaç kırat pırlantalar falan alırken ben de bir demet çiçekle havalara uçmuşum be ya. Artık daha bilinçli bir kadınım ve fazlasını istiyorum:ssz:
evet canım ya odunluk var biraz bugün sasırttı bana bu cicek bile büyük olay yanii:52::52::52::52:

canım doktoru değiştirmeyi mi denesen üzme canını bu hayıt suyunu da denesene

bu arada ben kurtlar olmamasına çok sevindim kocamla romantik bi gece geçireceğiz film gecesi :34::34::34:

Senin adına sevindim canım. Umarım güzel bir gece geçirirsiniz. Eşimle bir hafta Vadinin yollarını kolluyoruz. Bizi diziyi izlerken gören gülmekten ölür. Kurtlar vadisini el ele izleyen tek çift biziz iddia ederim:)) Vadiden başaka tv izlemem zaten. Tarihle ilgili tartışma programları olursa ancak.

Doktorum çok iyi aslında. Çok seviyorum onu ama bu kontrolde çok aceleci davrandı. Yarın için gün verdi ama. Asıl dananın kuyruğu yarın kopacak:)) Dün tam kapıdan çıktım koştu peşimden "yarın gece o iş olsun mutlaka" dededi:)) Güya sessiz söyledi ama millet duydu sanırım. Bir gidişim vardı sormayın:)))

benimkide diyo ki istedigim kadar alışveriş yapcam de istedigini al ama bana çiçek deme diyo çöpe atçağın şeyi neden alayım ki diyooo :52::52::52:

ya benimkide cicek olayına takıklardan eski kız arkadaşı aldığı çiçeği gözünün önünde çöpe atmış ben bunu eve götüremem diye adamda tik kalmış :52::52:

bi de adama odun dedindi aşağılarda bi yerde kuzum:)) ben de senin adına mutlu oldum. Bizimki de hediye ve çiçek işinde çok centilmendir ama artık ucuz şeylere karnım tok. Yıllarca buketlerle kandırdı beni. Elin kocaları 50 gram bilezikler, bilmem kaç kırat pırlantalar falan alırken ben de bir demet çiçekle havalara uçmuşum be ya. Artık daha bilinçli bir kadınım ve fazlasını istiyorum:ssz:

karı milleti ne doyumsuzum anam , benimkine yalvardım almadı bir çiçek , ben bir dal çiçeğe fit, hasbam bulmuş çiçeği 50 gr bilezik istiyo :60::60::60:

ya benimkide cicek olayına takıklardan eski kız arkadaşı aldığı çiçeği gözünün önünde çöpe atmış ben bunu eve götüremem diye adamda tik kalmış :52::52:
hadi seninki tramva yaşamış ondan almıyo bneimki gicikligina elinde çiçek taşımaya çekiniyo :1:babaannesi ile ilk tanişmaya giderken çiçek almiştim mahallelerine geldigimizde sakla o çiçegi ben aldım sancaklar demişti :1::1::1:

benimkide diyo ki istedigim kadar alışveriş yapcam de istedigini al ama bana çiçek deme diyo çöpe atçağın şeyi neden alayım ki diyooo :52::52::52:

Sen de neden atıyorsun, kurutsana güzelim. 18 yıldır yeminle, aldığı bir tek çiçeği atmadım kurutup sakladım:)) Liseden beri aşığız biz:) Okulun bahçesinde çiçek bırakmaz herkesin gözü önünde bana getirirdi. Kadınlar nankör işte, bir süre sonra çiçek olayı monoton gelmeye başladı. Ve öyle zaman geldi ki, çiçek işi bayağılaştı. Aynı şekilde "seni seviyorum" sözü de öyle. Her telefonda, her iki cümlenin ardında, her karşılaşmada söylene söylene dile pelesenk oldu, kıymetini ve itibarını yitirir gibi oldu. Ben de uyardım, bundan sonra bu kelimeyi sakız gibi kullanma diye. Günde bir kere, söyle dedim. Küstü tabi. Şimdi sadece uyumadan önce söylüyoruz bu sözü, daha anlamlı:))

Sen de neden atıyorsun, kurutsana güzelim. 18 yıldır yeminle, aldığı bir tek çiçeği atmadım kurutup sakladım:)) Liseden beri aşığız biz:) Okulun bahçesinde çiçek bırakmaz herkesin gözü önünde bana getirirdi. Kadınlar nankör işte, bir süre sonra çiçek olayı monoton gelmeye başladı. Ve öyle zaman geldi ki, çiçek işi bayağılaştı. Aynı şekilde "seni seviyorum" sözü de öyle. Her telefonda, her iki cümlenin ardında, her karşılaşmada söylene söylene dile pelesenk oldu, kıymetini ve itibarını yitirir gibi oldu. Ben de uyardım, bundan sonra bu kelimeyi sakız gibi kullanma diye. Günde bir kere, söyle dedim. Küstü tabi. Şimdi sadece uyumadan önce söylüyoruz bu sözü, daha anlamlı:))
bende atmam güzelimde almıyoki adam :41: diyorum atmam ben kuruturum diye anlamıyo işte tik haline gelmiş ondan

merhaba kızlaaar :)
bn bugün üye oldum..hep takip ediyordum sonunda bnde aranıza katılmak istedim :) yaklaşık 2 yıllık evliyim ve bizde artık bi bebiş istiyoruz kısmetse :)) 2 aydır korunmuyorum bakalım ne zaman verecek allahım bize de bi ufaklık ?? heyecanlı bekleyişler bizim içinde başladı..Allah isteyen herkese sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

bn bugün üye oldum..hep takip ediyordum sonunda bnde aranıza katılmak istedim :) yaklaşık 2 yıllık evliyim ve bizde artık bi bebiş istiyoruz kısmetse :)) 2 aydır korunmuyorum bakalım ne zaman verecek allahım bize de bi ufaklık ?? heyecanlı bekleyişler bizim içinde başladı..Allah isteyen herkese sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin insallah.. hoş geldin aramıza...

karı milleti ne doyumsuzum anam , benimkine yalvardım almadı bir çiçek , ben bir dal çiçeğe fit, hasbam bulmuş çiçeği 50 gr bilezik istiyo :60::60::60:

Canım ya sen daha yeni evlisindir, ben 34 yaşında 18 yıllık evliyim ve yaş kemale erince insan şööööyle yükte hafif pahada ağır hediyeler istiyor, çiçeği napiyim diyor:)) Hakkımız değil mi yani? Bunca yıl bedava, otuydu oyuncağıydı iyi kandırdı beni.

hoşgeldin tatlım adet tarihin ne ekleyim listeye senide:13:

bende atmam güzelimde almıyoki adam :41: diyorum atmam ben kuruturum diye anlamıyo işte tik haline gelmiş ondan

Bir de mahalle baskısı var üzerlerinde ama. Çiçek almayanlar alanları görüdü yerde sıkıştırıp "hemşerim sen ne ayaksın böyle çiçekli miçekli. Höt bakalım, bizim hatunlara kötü örnek teşkil ediyorsun" deyi deyiveriyorlar:) Adamlar da ne yapsın, itibarı çizdirmektense demek ki:))) Hem onun en güzel çiçeği sensin, boşver otu kılı yünü, parasını al daha iyi:)))

Bir de mahalle baskısı var üzerlerinde ama. Çiçek almayanlar alanları görüdü yerde sıkıştırıp "hemşerim sen ne ayaksın böyle çiçekli miçekli. Höt bakalım, bizim hatunlara kötü örnek teşkil ediyorsun" deyi deyiveriyorlar:) Adamlar da ne yapsın, itibarı çizdirmektense demek ki:))) Hem onun en güzel çiçeği sensin, boşver otu kılı yünü, parasını al daha iyi:)))
boş verdim zaten artk umudum kalmadı kandırmıyorum adamı :33:

hoşgeldin tatlım adet tarihin ne ekleyim listeye senide:13:

yeni öğrenmeye çalışıyorum siteyi..yanlış yerlere yazarsam ,yazdıklarınızı cevaplayamazsam şimdiden kusuruma bakmayın :)
hoşbuldum..gerçekten de ne iyi ettim de katıldım diye düşünüyorum :)
adetimin son günü bu gün yani başlangıç 23.12 :)

Back