- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.461
evet bende öyle duymuştum ne kaa doğru bilmiyorum işteee
benim saçlarımın uçları yandı bende testirdim omuzlarımdan biraz aşağıda yaza kadar gelsinler kendilerine belimdeydi saçım gittiiiiii iyi de oldu hazırlık aşaması derken göbek bölgemizde dolarsaaa tam şahane olucakkkk
şeker benim bugün 10. günüm. benim çalışma günlerim doktorun demesine göre 12.-20. günler arası. ultrasonda yumurtalıklarımda gelişen yumoş varsa eğer görünüyo...
çok yakın bir arkadaşım hamiş benim nur topu gibi olur inşallah oğluşumuz olacakta, o demişti banyoda çok duramıyorum, kimse yokken banyo yapamıyorum bayılırım falan diye korkuyorum demişti, tansiyonu etkiliyo galiba sıcak su , üstüne birde uzun saç çok sıkıntı olurdu diyodu, annesi hamile kaldığını bilmeden kestir diye ısrar etmiş şuan çok iyi uzun olsa zorlanırım demişti .....
maşşallahhhhhALLAH nazarlardan saklasın arkadasını ve bebişinii
bende sıcak su önerilmez die okumuştum birde bir arkadasım bana ellerini çok havada tutmak iyi değil demişti gerinmek yukarı rafa uzanmak yada dusta iki elinle saçı ovalarsın ya ordan kalmış aklımda zor bi hamilelikti onun ki bi kaç sene oldu ordan kalmış aklımda dikkat etmek lazım işte
gelsin yeterki bebişimde keltoş olur yattığım yerden kalkmam gerekirse rabbim sağlıkla göndersin mucizelerimizi yeterki
gel annem ya durakta ağaç oldum resmen :106::106::106:
gelicek bitanemm geliceeekk ben tüm yüreğimle inanıyorum yürekten edilen her dua kabul olurmuş ben cocukluğumdan beri buna inanırım şu ezan vaktinde rabbim duysun sesimizi... her ezanda tüm isteyenlere dua ediyorum her fırsatta dua ediyorum yüreğimin en derininden biliyorum ki sizlerde benim gibi duacısınız rabbim göklerde dualarımızı kabul edicek sağlıklı hamilelik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecek bizlerede
kızlar yaa bebeğini kaybedenler topiğindekileri okudum çok kötü oldum yaaa
kuzum senin ne işin var orda ben hamile fotolarına bile bakmıyorum artıkkk içi burkuluyo insanınnnn kendine hüzün mü yaratıyosun d
yaa bilmiyorum tatlım yaa forum takipte dikkatimi çekti girdim okudum ve çok üzüldümmm
inşallah aminnnnnn
aha buda benden ossunnnn Serkan Çağrı & Rumeli Band Beyaz Show Yan Bari - YouTube
yapma bebeğimmmmm lütfeeennnn kendine üzüntü arama anlıyorum seni elinde olmuyo bazen insanın bende bazen yeni doğan bebek resimlerine bakıyorum başlıyorum ağlamaya ama ne yaparsak kendimize yapıyoruz hadi gel sarılalımmm da geçsinnn
ayy geçsin Rabbim dayanma gücü versin onlaraa
selamm kızlarrr şu çirkinlere bakın azcık moraliniz yerine gelsinn
kedinin kuyruğunu ısıran bebek :) - YouTube
kızlar yaa bebeğini kaybedenler topiğindekileri okudum çok kötü oldum yaaa
Merhaba kızlar, Allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun...
Çok moralim bozuk çok...Sinirliyim de. Öyle işte. İnşallah sizler iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?