Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çok yakın bir arkadaşım hamiş benim nur topu gibi olur inşallah oğluşumuz olacakta , o demişti banyoda çok duramıyorum, kimse yokken banyo yapamıyorum bayılırım falan diye korkuyorum demişti, tansiyonu etkiliyo galiba sıcak su , üstüne birde uzun saç çok sıkıntı olurdu diyodu, annesi hamile kaldığını bilmeden kestir diye ısrar etmiş şuan çok iyi uzun olsa zorlanırım demişti .....

maşşallahhhhh ALLAH nazarlardan saklasın arkadasını ve bebişinii

bende sıcak su önerilmez die okumuştum birde bir arkadasım bana ellerini çok havada tutmak iyi değil demişti gerinmek yukarı rafa uzanmak yada dusta iki elinle saçı ovalarsın ya ordan kalmış aklımda zor bi hamilelikti onun ki bi kaç sene oldu ordan kalmış aklımda dikkat etmek lazım işte

gelsin yeterki bebişimde keltoş olur yattığım yerden kalkmam gerekirse rabbim sağlıkla göndersin mucizelerimizi yeterki

gel annem ya durakta ağaç oldum resmen :106::106::106:

gelsin yeterki bebişimde keltoş olur yattığım yerden kalkmam gerekirse rabbim sağlıkla göndersin mucizelerimizi yeterki

gel annem ya durakta ağaç oldum resmen :106::106::106:

gelicek bitanemm geliceeekk ben tüm yüreğimle inanıyorum yürekten edilen her dua kabul olurmuş ben cocukluğumdan beri buna inanırım şu ezan vaktinde rabbim duysun sesimizi... her ezanda tüm isteyenlere dua ediyorum her fırsatta dua ediyorum yüreğimin en derininden biliyorum ki sizlerde benim gibi duacısınız rabbim göklerde dualarımızı kabul edicek sağlıklı hamilelik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecek bizlerede

inşallah aminnnnnn

aha buda benden ossunnnn Serkan Çağrı & Rumeli Band Beyaz Show Yan Bari - YouTube

yaa bilmiyorum tatlım yaa forum takipte dikkatimi çekti girdim okudum ve çok üzüldümmm

yapma bebeğimmmmm lütfeeennnn kendine üzüntü arama anlıyorum seni elinde olmuyo bazen insanın bende bazen yeni doğan bebek resimlerine bakıyorum başlıyorum ağlamaya ama ne yaparsak kendimize yapıyoruz hadi gel sarılalımmm da geçsinnn

ayy geçsin Rabbim dayanma gücü versin onlaraa

Merhaba kızlar, Allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun...

Çok moralim bozuk çok...Sinirliyim de. Öyle işte. İnşallah sizler iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…