- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.441
ayyy deme öle demeee. Birden fazla yumoş pko demek benim için.
Dünde dediydim ya sepet sepet deil 1 tane olgunlaşmış çatlamaya hazır sağlıklı yumoşlar nasip etsin allahım bizee(duayı tam edelim neyin ne kdar duyulacağı belli olmaz di mi
ustune dunde doktora gıttım :) hayırlı olsun dedı
allahh herkeslere nasıp etsınn
eşıme hamıleyım dıyorum dıyokı nezaman cıkıcak
bu saate yemek kalır mı düzenli ye yemeğini bebişin aç kalmasın
teşekkürederim yawrummmm oldu valllaaaaafiyet olsun kuzuuuuuuuuu
oh oh oh kıvır zayflatr hem dimiii
oh oh bi göçmen olarak kanım kaynadı yaww
allah sana sağlıklı böle tombiş elli bi bebiş nasip etsin. kız olsun anası bibi kokoş olsun.
bu arada kendime bakmıyodum falan dime bi daha duymayacağımm
süslen püslen şıkır şıkır ne kadar güzelll olur
http://photos1.blogger.com/blogger/5213/1938/400/ispanaklipasta.jpg
BEN BUNU YAPMAYA GİDİYORUM KIZLAR KOCİŞİM HASTA ONU AZCIKIN NAZLANDIRIYM
Ben eksik dua etmekten korkarım canım cümlemi yeniden oku, sağlıklı birden fazla yumoş dedim sağlıklı sağlıklı
bebemmmm yemek hazırlayan abla biraz gecikti bugun ben masumummmm :26::26::26::26:
teşekkürederim yawrummmm oldu valllaaaa
he yaaaa acayip şiştim zatennnnn
kız sendemi göçmen sinnnn
aminnn bitanemm sağlıklı olsunda daha ne isterimmmm
işte üste basa dikkat ediyodum da topla saçı çık modundaydım 8. aydan beride saçımı boyatmıyorum kendi saçımı bırakıyorummmm ama bakıcam artık sözzzz özlemişim kokoş halimi :26:
iiiiiiiiwwwwwweeeetttt yunanistan gümürcine baba tarafım, girit ana tarfım. dört bi koldan yani..
bebemmmm yemek hazırlayan abla biraz gecikti bugun ben masumummmm :26::26::26::26:
Teşekkürederim yawrummmm oldu valllaaaa
He yaaaa acayip şiştim zatennnnn
Kız sendemi göçmen sinnnn
Aminnn bitanemm sağlıklı olsunda daha ne isterimmmm
Işte üste basa dikkat ediyodum da topla saçı çık modundaydım 8. Aydan beride saçımı boyatmıyorum kendi saçımı bırakıyorummmm ama bakıcam artık sözzzz özlemişim kokoş halimi :26:
bacımmm kızmaaaCümleni yeniden okudum...
Benim pkom var ya, ben birden fazla kısmına takılmıştım. Takılmam geçti, tamamdır
ne çabuk yedin kız afferin sanaSaçlarını boyatma yine ne olur ne olur
kızmadım canım ben sana kızarmıyım ben sana küsermiyim gurban olduğummm.60: Inan ben dua ederken çok korkarım bişeyi eksik ediyormuyum diye onu demek istemiştim sanada sağlıklı yazdım emininm yani o bakımdan
http://photos1.blogger.com/blogger/5213/1938/400/ispanaklipasta.jpg
BEN BUNU YAPMAYA GİDİYORUM KIZLAR KOCİŞİM HASTA ONU AZCIKIN NAZLANDIRIYM
ha haaaa bu gdişle doktora gittiğimde benim yumoş göbek atarken çıkcak ultrason ekranında
ben saçımı bile kısaltsammı diye düşünüyorum hamilelikte banyo bile sıkıntı diye biliyorum rahat rahat fazlalıklardan kurtulup , kendime yeni fazlalıklar edinmek istiyom özellikle göbüş bölgemdeeehızlı yiyom ben yaaaaaO yuzden de çabuk kilo alıyorumm Evet bebeğimmm boyatmıycam zaten yaza kadar düşünmüyorum boyatmayı o zaman kadar da hamiş kalırsam zaten epten boyatmammm
heheheheh iyiy ya işte uyuyon yumoşu uynadırıyoruz hareketlensin kapsın sipoşuuuuu
ha haaaa bu gdişle doktora gittiğimde benim yumoş göbek atarken çıkcak ultrason ekranında
heheheheh iyiy ya işte uyuyon yumoşu uynadırıyoruz hareketlensin kapsın sipoşuuuuu
ben saçımı bile kısaltsammı diye düşünüyorum hamilelikte banyo bile sıkıntı diye biliyorum rahat rahat fazlalıklardan kurtulup , kendime yeni fazlalıklar edinmek istiyom özellikle göbüş bölgemdeee
Sen çok ve bebişlerin ve eşinle yaşa emiii
kız döngünün kaçıncı günündesin sen bakıyım belki tama çarpışmaların start zamanıdır 12 den vurursun
kız alemsin seennn
ben topikten çıkıyorum kızlar.öpüyommm hepiniziii
müdürün yanına gitmem lazım. ordan da doktora geçerim.
kendinize iyi bakınnn.. benden de dualarınızı eksitmeyin.
akşama girebilirsem inşallah iyi haberleri verebilirim size
Sen çok ve bebişlerin ve eşinle yaşa emiii
kız döngünün kaçıncı günündesin sen bakıyım belki tama çarpışmaların start zamanıdır 12 den vurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?