Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Ben eksik dua etmekten korkarım canım cümlemi yeniden oku, sağlıklı birden fazla yumoş dedim sağlıklı sağlıklı

ustune dunde doktora gıttım :) hayırlı olsun dedı
allahh herkeslere nasıp etsınn

eşıme hamıleyım dıyorum dıyokı nezaman cıkıcak

öncelikle hayırlı olsun canım allah sağlıkla tamamına erdirsin.
ay çok güldüm. hemen çıkcak deseydinn
canım bat ına ne kadar vardı, değerin kaç, özel bi şey yaptın mı... ay ne çok soru sordum di mi

bu saate yemek kalır mı düzenli ye yemeğini bebişin aç kalmasın

bebemmmm yemek hazırlayan abla biraz gecikti bugun ben masumummmm :26::26::26::26:
afiyet olsun kuzuuuuuuuuu
teşekkürederim yawrummmm oldu valllaaaa

oh oh oh kıvır zayflatr hem dimiii

he yaaaa acayip şiştim zatennnnn

oh oh bi göçmen olarak kanım kaynadı yaww

kız sendemi göçmen sinnnn

aminnn bitanemm sağlıklı olsunda daha ne isterimmmm

işte üste basa dikkat ediyodum da topla saçı çık modundaydım 8. aydan beride saçımı boyatmıyorum kendi saçımı bırakıyorummmm ama bakıcam artık sözzzz özlemişim kokoş halimi :26:

iiiiiiiiwwwwwweeeetttt yunanistan gümürcine baba tarafım, girit ana tarfım. dört bi koldan yani..

ne çabuk yedin kız afferin sana Saçlarını boyatma yine ne olur ne olur

bacımmm kızmaaa Cümleni yeniden okudum...
Benim pkom var ya, ben birden fazla kısmına takılmıştım. Takılmam geçti, tamamdır

kızmadım canım ben sana kızarmıyım ben sana küsermiyim gurban olduğummm .
Inan ben dua ederken çok korkarım bişeyi eksik ediyormuyum diye onu demek istemiştim sanada sağlıklı yazdım emininm yani o bakımdan

Son düzenleme:

hızlı yiyom ben yaaaaa o yuzden de çabuk kilo alıyorumm evet bebeğimmm boyatmıycam zaten yaza kadar düşünmüyorum boyatmayı o zaman kadar da hamiş kalırsam zaten epten boyatmammm

hızlı yiyom ben yaaaaa O yuzden de çabuk kilo alıyorumm Evet bebeğimmm boyatmıycam zaten yaza kadar düşünmüyorum boyatmayı o zaman kadar da hamiş kalırsam zaten epten boyatmammm
ben saçımı bile kısaltsammı diye düşünüyorum hamilelikte banyo bile sıkıntı diye biliyorum rahat rahat fazlalıklardan kurtulup , kendime yeni fazlalıklar edinmek istiyom özellikle göbüş bölgemdeee

heheheheh iyiy ya işte uyuyon yumoşu uynadırıyoruz hareketlensin kapsın sipoşuuuuu

Sen çok ve bebişlerin ve eşinle yaşa emiii

ha haaaa bu gdişle doktora gittiğimde benim yumoş göbek atarken çıkcak ultrason ekranında

kız döngünün kaçıncı günündesin sen bakıyım belki tama çarpışmaların start zamanıdır 12 den vurursun

heheheheh iyiy ya işte uyuyon yumoşu uynadırıyoruz hareketlensin kapsın sipoşuuuuu

kız alemsin seennn
ben topikten çıkıyorum kızlar. öpüyommm hepiniziii
müdürün yanına gitmem lazım. ordan da doktora geçerim.
kendinize iyi bakınnn.. benden de dualarınızı eksitmeyin.
akşama girebilirsem inşallah iyi haberleri verebilirim size

evet bende öyle duymuştum ne kaa doğru bilmiyorum işteee

benim saçlarımın uçları yandı bende testirdim omuzlarımdan biraz aşağıda yaza kadar gelsinler kendilerine belimdeydi saçım gittiiiiii iyi de oldu hazırlık aşaması derken göbek bölgemizde dolarsaaa tam şahane olucakkkk

kız döngünün kaçıncı günündesin sen bakıyım belki tama çarpışmaların start zamanıdır 12 den vurursun

aminnn bebeğimmmm rabbimmmm cümlemizi sevdiklerine bağışlasın bizleride bebişsiz bırakmasın inşallahhhhh

güle güle canımmm güzel haberlerle gelll bekliyoruz haberini merakta bırakma biziiii dualarımız seninleee

şeker benim bugün 10. günüm. benim çalışma günlerim doktorun demesine göre 12.-20. günler arası. ultrasonda yumurtalıklarımda gelişen yumoş varsa eğer görünüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…