• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selamm kuzummmm

ay o da bilerek ağzına doğru atıyo kuyruğunu :27::27::27::27::27: ama kılını fln yutsa kötü olmaz mı??? ben bilmiyorum hiç beslemediğim içnnn yanlış anlaşılmasınnn sakınnn :26::26::26:

Kedi tüyü öldürür bile canım. En çok sebep olduğu şeylerden biri de kısırlık. Allah muhafaza, asla kediye köpeğe dokundurmam kızlarımı korktuğum için.

Son düzenleme:
selamm kuzummmm

ay o da bilerek ağzına doğru atıyo kuyruğunu :27::27::27::27::27: ama kılını fln yutsa kötü olmaz mı??? ben bilmiyorum hiç beslemediğim içnnn yanlış anlaşılmasınnn sakınnn :26::26::26:
kötü olur tabi ama biz Türkler böyle şeylere dikkat ediyoruz gsvurlar aldırış etmiyolar :53: o yüzden maşallah çok sağlıklı oluyor onların bebişleri:nazar:

Doktor yine iyi şeyler söylemedi. Üstelik çok acelesi olduğu için 2 dakika sürmedi muayene. 4 tablet klomene rağmen yumurta tek, o da yeterince gelişmemiş. Doktor bana adet döngümü soracağına ben ona geç yumurtladığımı söylüyorum ya. 14.günde 15mm yumurta normal benim için. Geçen ay 21. günde yumurtlamam oldu. Ama doktor ilaç etkili olmamış deyip moralimi bozdu. Bebek stresinden çok her ay doktor masalarında kalmaktan yoruldum. Aldığım ilaçlar hem hormonlarımı hem kilomu mahvetti. Öyle işte. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi Kurtlar Vadisinin tekrar bölümü varmış bugün. Pana film e bir tokat attı tam moral bozukluğu oldu bana:58:

ben yokken cok konusmussunuz neleri kacırdım acabaaa:19::19::19:

ımmm çok konuştuk çok oynadık duygusala da bağladııkkk sen neler yaptınnnn
kocacuuk cicek göndermiş cook sevindirik oldum ya:16::16::16::16::16::16::16::16:

ayyy maşşallaahhh eniştemeeeeeee :1::1::1::1::1::1:

nie ağlak oldun sen şimdiiiiii

binim kocam bana hiç çiçek almadı biliyonuzmu :43::43::43: istemeye geldiklerinde bile görümcem taşıyodu çiçeği :52::52::52::52:

hehe benimki o kadar da değillll özel günlerde mutlaka gelir çiçek :27::27::27:

Doktor yine iyi şeyler söylemedi. Üstelik çok acelesi olduğu için 2 dakika sürmedi muayene. 4 tablet klomene rağmen yumurta tek, o da yeterince gelişmemiş. Doktor bana adet döngümü soracağına ben ona geç yumurtladığımı söylüyorum ya. 14.günde 15mm yumurta normal benim için. Geçen ay 21. günde yumurtlamam oldu. Ama doktor ilaç etkili olmamış deyip moralimi bozdu. Bebek stresinden çok her ay doktor masalarında kalmaktan yoruldum. Aldığım ilaçlar hem hormonlarımı hem kilomu mahvetti. Öyle işte. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi Kurtlar Vadisinin tekrar bölümü varmış bugün. Pana film e bir tokat attı tam moral bozukluğu oldu bana:58:
bozma moralini tatlim başka bir doktoraa daha git başından savmış belliki seni

binim kocam bana hiç çiçek almadı biliyonuzmu :43::43::43: istemeye geldiklerinde bile görümcem taşıyodu çiçeği :52::52::52::52:

bizimkide 2 i kez yapıo bunu cok sasırdım bugünlerde cok stresliyim biliyor sevindirdi benı cicegi üzerinede evlatlarımın annesi hayat ışıgım seni seviyorum yazmıs ölürüüm ya ben onaaa:14::14::14::14::14:

ımmm çok konuştuk çok oynadık duygusala da bağladııkkk sen neler yaptınnnn

ayyy maşşallaahhh eniştemeeeeeee :1::1::1::1::1::1:

nie ağlak oldun sen şimdiiiiii

hehe benimki o kadar da değillll özel günlerde mutlaka gelir çiçek :27::27::27:

klası sarsılıyo kocacımın baan çiçek alınca :33: doğum yaptıgımda alcAkmiş sadece :9::9::9::9:

Back