- Konu Sahibi antidepresif
- #4.481
Merhaba kızlar, Allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun...
Çok moralim bozuk çok...Sinirliyim de. Öyle işte. İnşallah sizler iyisinizdir.
aleyküm selam canımm hayır olsun neyin var paylaşmak istermisin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, Allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun...
Çok moralim bozuk çok...Sinirliyim de. Öyle işte. İnşallah sizler iyisinizdir.
selamm kuzummmm
ay o da bilerek ağzına doğru atıyo kuyruğunuama kılını fln yutsa kötü olmaz mı??? ben bilmiyorum hiç beslemediğim içnnn yanlış anlaşılmasınnn sakınnn :26::26::26:
kötü olur tabi ama biz Türkler böyle şeylere dikkat ediyoruz gsvurlar aldırış etmiyolarselamm kuzummmm
ay o da bilerek ağzına doğru atıyo kuyruğunuama kılını fln yutsa kötü olmaz mı??? ben bilmiyorum hiç beslemediğim içnnn yanlış anlaşılmasınnn sakınnn :26::26::26:
Kedi tüyü öldürür bile canım. En çok sebep olduğu şeylerden biri de kısırlık. Allah muhafaza, asla kediye köpeğe dokundurmam kızlarımı korktuğum için.
kötü olur tabi ama biz Türkler böyle şeylere dikkat ediyoruz gsvurlar aldırış etmiyolaro yüzden maşallah çok sağlıklı oluyor onların bebişleri
![]()
Kedi tüyü öldürür bile canım. En çok sebep olduğu şeylerden biri de kısırlık. Allah muhafaza, asla kediye köpeğe dokundurmam kızlarımı korktuğum için.
binim kocam bana hiç çiçek almadı biliyonuzmukocacuuk cicek göndermiş cook sevindirik oldum ya![]()
ahh yawruum
ben yokken cok konusmussunuz neleri kacırdım acabaaa![]()
ben yokken cok konusmussunuz neleri kacırdım acabaaa![]()
kocacuuk cicek göndermiş cook sevindirik oldum ya![]()
binim kocam bana hiç çiçek almadı biliyonuzmuistemeye geldiklerinde bile görümcem taşıyodu çiçeği
![]()
bozma moralini tatlim başka bir doktoraa daha git başından savmış belliki seniDoktor yine iyi şeyler söylemedi. Üstelik çok acelesi olduğu için 2 dakika sürmedi muayene. 4 tablet klomene rağmen yumurta tek, o da yeterince gelişmemiş. Doktor bana adet döngümü soracağına ben ona geç yumurtladığımı söylüyorum ya. 14.günde 15mm yumurta normal benim için. Geçen ay 21. günde yumurtlamam oldu. Ama doktor ilaç etkili olmamış deyip moralimi bozdu. Bebek stresinden çok her ay doktor masalarında kalmaktan yoruldum. Aldığım ilaçlar hem hormonlarımı hem kilomu mahvetti. Öyle işte. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi Kurtlar Vadisinin tekrar bölümü varmış bugün. Pana film e bir tokat attı tam moral bozukluğu oldu bana![]()
kocacuuk cicek göndermiş cook sevindirik oldum ya![]()
binim kocam bana hiç çiçek almadı biliyonuzmuistemeye geldiklerinde bile görümcem taşıyodu çiçeği
![]()
ımmm çok konuştuk çok oynadık duygusala da bağladııkkk sen neler yaptınnnn
ayyy maşşallaahhh eniştemeeeeeee
nie ağlak oldun sen şimdiiiiii
hehe benimki o kadar da değillll özel günlerde mutlaka gelir çiçek![]()