Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bebeğim aslen selanikliyim bennnn eşim sebebiylen bandırmalı oldum

Ben çok çabuk şive kaparım dilim çok yatkın belki ondan öle gelmiştir

belkide ....

Selanikten mi gelin geldinn Yok mu kızım türkiye il sınırlarında bir yer anan baban selanikte mi :44::44:

belkide ....

Selanikten mi gelin geldinn Yok mu kızım türkiye il sınırlarında bir yer anan baban selanikte mi :44::44:

yok bebeğimmm 7 göbekten beri istanbulluyuz istanbulluyum diyinceherkes istanbula nerden gelmişsiniz dio o yüzden dedim ben 7 nesilimmm ailem yanımda avcılarda herkesss kocayı transfer ettim bu tarafa

anam sizde bir kadın bir erkek varya onlara çok benziyosunuz kocişinle Eve bi kamera koysak en çok tıklanan olursunuz hehehe

anammm seninkiside sanatçıdan bilem kıskanıyo Gerçi benimkininde ondan aşa kalır yanı yok ya benimkide çalıştırmıyo evde takılıyom hehe

hepsi aynı canımmm benimki biliyo eve tıkılırsam huzursuzluk çıkıcak ondan ses etmiyo nasıl olsa bebiş gelince kırcan dizini oturcan dio

dayanamam ki ama ben ya da bu ay değişiklik olsun pazartesi günü adet olmazsam eğer çarşamba sabahı yaparım yani 6. günn

evet kuzum bende öyle yap totem gibi olsun o gün alırız müjdeli haberiii

valla hiç şaşırmaaaam

bende sanmam hem olmasada kan bağı illa gerekli değiilllll

anam sizde bir kadın bir erkek varya onlara çok benziyosunuz kocişinle Eve bi kamera koysak en çok tıklanan olursunuz hehehe

hehehehe öyle olur kesinlikleee Rabbim korusun gülüşme eksik olmaz didişme iki dakikada komediye döner ben cabuk parlarımda eşim sakin sağolsun yoksa çok kavga ederdik pissss sırnaşıyo hemen olay komediye dönüyo
bende zaten fırlamalık hat safhada

​evet kızlar karar verdik pazartesi olmazsam eğer çarşamba sabah test yapıyom oy birliğiyle kabul edildi mi patron senin kararın da önemliii

bizim kocişler ne kadan benziyor yawwww birbirlerineeee

[sıze=3]kızlar ben geldim diyetisyene gittim bırakma kararı aldım hamiş kalırsam yine gelicem dedim vedalaştık ayrıldık
siz neler yaptınız bebişler ben yokken
[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…