Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende kesin adet olcm bildiğin adet sancısı var üşütmedim bunuda biliyorum offfff of

valla bende kendimi adete hazırladımmm biliyorum yine kırmızı görünce bozulcak moralim ama bariz onu bekliyorummm ben bu ayyy

canım o bendede başladı hatta benim başım bile dönüyor dün kaç sefer oldu

tebrikler canım inşallah tutmuştur bat ne zaman

evet ara ara oluyo bas dönmesiii

saçlarını çok iyi kurut bebiş dolayısıyla suyun altından çıkmıyoz zaten

bende pskolojik bile olsa ne baş dönmesi ne mide bulantısı nede bir yerimde ağrı,maşallah benim pskoloji anormal gerçete yalanda olsa hiççççççççççççççççççççç ümit vermiyo

saçlarını çok iyi kurut bebiş dolayısıyla suyun altından çıkmıyoz zaten

valla bu gidişler su kırpası gibi habire suyun altında kalmaktan zature olucaz

valla dün eşimede dedim daha da almıycam ovu testi yapmıycam dedim niye dedi baksana çatladımı güldümü hergün stres bi bok olduğu yok bu ayda kırmızı kartı yiycez ben hissediyorum dedim ne yani çalışmıycaz mı dedi şaşkınnn öyle değil hayatım dedimm sadece takip etmiycem dedim peki sen bilirsin dedi :44::44::44::44: çok düşünceliydi peki si

inşallah canım ya hepimizinki olsun inşallah en en kısa zamanda,bat 3 ocak

valla bende kendimi adete hazırladımmm biliyorum yine kırmızı görünce bozulcak moralim ama bariz onu bekliyorummm ben bu ayyy

evet ara ara oluyo bas dönmesiii

3 ocakta bende patlıyycccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm ama kırmızılarlaaannnnn bunu çok yoğun hissediyorummmm

kızlar bu kadar karamsar olmayın yaaa
adet olana kadar hep bir umut vardırr

kızlar ya ne olur ümidimizi kaybetmeyelimmmmmm hayırlısı ve sağlıklısı ne zamansa ozman olsun ,benim arkadaş doğurdu yeni hamileyken doktorlar çok sağlıklı demişler ,bebek doğmuş down sendromlu ve kalbi delikmiş acayip üzüldüm ya ,onun için diyorumki geç gelsinde sağlıklı olsun

Kesinlikle bir evlendiğimde ilk aylar bu kadar suyun altına girmiştim birde bebeği kafaya takmaya başlayınca , bebiş gelsin kuduz gibi sudan kaçcam büyük ihtimal

Ben büyük ihtimal pazar çatladım ateşe görede pazar , ovu testine görede, akşam dedim son bir çalışma yapalım bu ayı kapatalım (gerçi yapamadık ama ) herifin direk tepkisi test mi yaptın geldimi zaman

Son düzenleme:

ahhh yawrumm kıyamammm

onun için hep dualarım sağlıklı olmasından yana rabbim kimseyi evladı ile sınmasın

çok panikler yaaa böyle anlatıyosun anlatıyosun yaa dinliyolar ama bi kaç saniye boş boş bakıyolar yaaa hastayımm o halineeee idrak etmeye çalışıyo o ara saf saf bakıo

çok panikler yaaa böyle anlatıyosun anlatıyosun yaa dinliyolar ama bi kaç saniye boş boş bakıyolar yaaa hastayımm o halineeee idrak etmeye çalışıyo o ara saf saf bakıo

benim ki diyorum ya, geneli anlamıyo hangi gün bat hangi gün çatlama , çift çizgi ne, haticeye değil netice ye bakıyo, yat diyosun yatıyo kalk diyosun kalkıyo işte

ben düşüğümde demişti doktor ki sağlıksızsa vücüt atar bebeği, hep aklıma hem sağlıksız olur hem devam ederse naparım aldıramamda diyodum, rabbim evlatla sınamasın, hepimiz için aklen ruhen bedenen sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…