• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sudemerve nerdesinizi herkes incir almaya mı gitti hu huuuuuu :)))

Diar, Allah muradını versin bu söze ne güldüm ama:) Çok sağ ol. Verdiğin karışımı da denerim öümüzdeki ay. Klomen zaten olmazsa olmazım. Bir de bakmışım karnımda on yüz bin tane futbol topu geziniyorum:))

Gamyoncu, umut, antidepresif teşekkürler iyyi dilekleriniz için canlarım. Doktora gitmeye çekiniyyordum hep. Deli gibi her ay beş gözle hamilelik bekleyyip onlarca test yapıyordum. Şimdi böyle ne güzel. Varsa var yoksa yok biliyorsun. Yumurta yoksa gebelik de yok. Haliyle boş yere stres de yok:) Ama içimden bir ses bu yumurtaların ikisi de büyüyecek diyor. Acaba büyüme belli birgünden sonra duruyor mudur dersiniz? Yani geç yumurtlama die birşey de var. Aman nese, işin özü doktorumu çok seviyorum ama bir daha o masaya çıkmak istemiyorum. Bugün kendisine de söyledim. "Halbuki en heyecanlı yerine geldik" demez mi:)))

Yumurta adetlerini söylemedi. Bana verdiği kağıtta 11,7 ve 12.0 yazdığı için ben iki yumurta diye yorumladım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Gamyoncu ve umut, atışmalarınıza bayılıyorum valla.İnşallah bu neşeniz hiç gölgelenmez.

Diar, Allah muradını versin bu söze ne güldüm ama:) Çok sağ ol. Verdiğin karışımı da denerim öümüzdeki ay. Klomen zaten olmazsa olmazım. Bir de bakmışım karnımda on yüz bin tane futbol topu geziniyorum:))

Gamyoncu, umut, antidepresif teşekkürler iyyi dilekleriniz için canlarım. Doktora gitmeye çekiniyyordum hep. Deli gibi her ay beş gözle hamilelik bekleyyip onlarca test yapıyordum. Şimdi böyle ne güzel. Varsa var yoksa yok biliyorsun. Yumurta yoksa gebelik de yok. Haliyle boş yere stres de yok:) Ama içimden bir ses bu yumurtaların ikisi de büyüyecek diyor. Acaba büyüme belli birgünden sonra duruyor mudur dersiniz? Yani geç yumurtlama die birşey de var. Aman nese, işin özü doktorumu çok seviyorum ama bir daha o masaya çıkmak istemiyorum. Bugün kendisine de söyledim. "Halbuki en heyecanlı yerine geldik" demez mi:)))

Yumurta adetlerini söylemedi. Bana verdiği kağıtta 11,7 ve 12.0 yazdığı için ben iki yumurta diye yorumladım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Gamyoncu ve umut, atışmalarınıza bayılıyorum valla.İnşallah bu neşeniz hiç gölgelenmez.

incir karışımını bende deniycem bu ay adet olursam(ki inşallah olmam):16:
diğer ay klomenide kullanırım:40:
ne demek canım burda destek için varız birbirimize:38:
sen canını hiçç sıkma bidenem yumoşların büyüyecek
dualarımız seninle tatlım:21:
umuta gelince o karı delüüü yaw:33:
ama yine de çok seviyem hepinizi:17:
lütfen birbirimizden kopmayalım

günaydın hatunlarrrr
antidepresif umut sudemerve diar ve diğer arkadaşlarım:12:
uyanmadınız mı daha:47:
gelinde iki çift sohbet edek yaw

incir karışımını bende deniycem bu ay adet olursam(ki inşallah olmam):16:
diğer ay klomenide kullanırım:40:
ne demek canım burda destek için varız birbirimize:38:
sen canını hiçç sıkma bidenem yumoşların büyüyecek
dualarımız seninle tatlım:21:
umuta gelince o karı delüüü yaw:33:
ama yine de çok seviyem hepinizi:17:
lütfen birbirimizden kopmayalım

İnşallah canım, ben de hepimiz için dua ediyorum. İnşallah hayırlısıyla kalbimizdeki olur.
Bu arada hepinize günaydın.Tavsiye üzerine dün gece inciri ve havucu kaynattım. Birazını o an içtim birazını sabah. İğrenç bir tadı var. Hala kokusu burnumdan tadı damağımdan defolmadı:25:

dün gece acayıp kasık agrım oldu hatta bacagıma vurdu agrısı annem saolsun sıcak havlu fln sardı bacagıma biraz rahatlamısım:5: dün koltukları kaldırırken zorladım sanırım kendimi :53:

dün gece acayıp kasık agrım oldu hatta bacagıma vurdu agrısı annem saolsun sıcak havlu fln sardı bacagıma biraz rahatlamısım:5: dün koltukları kaldırırken zorladım sanırım kendimi :53:

geçmiş olsun tatlım
ama keşke zorlamasaysın kendini
biliyorsun bu günler önemli günler:17:

Back