- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.161
inş tatlım gelmez:26: kısmet bakalım napalım gelirsede pes etmek yok yola devaminşallah gelmez yaa:18::18:
ayy kıyamam​hoşbulduk kızlar bir keyifsizlik var üzerimde hayır olsun inşallah
öle oluyo canım eşler bizden meraklı oluyolareşim benden cok meraklı 1 ocakta gidip acilde fln kan tahlili yaptıralım var mı yok mu ögrenelim diyip duruo şaşırdı iyice
senin eşin garantici belli canımbenımki dayanamaz benden cok heyecanlı 1 2 gündür
eşim benden cok meraklı 1 ocakta gidip acilde fln kan tahlili yaptıralım var mı yok mu ögrenelim diyip duruo şaşırdı iyice
eşim benden cok meraklı 1 ocakta gidip acilde fln kan tahlili yaptıralım var mı yok mu ögrenelim diyip duruo şaşırdı iyice
herşeyin hayırlısı olsun canım merakla bekliyoruz sağol yorumun için
oyy oyy canlarım benimm
topik sahibesi olarak öncelik benim açılın bakiiiiim önce benim falım
ya çekerim saçını
SENİN Kİ İYİ TAKİP EDİYO MAŞALLAHBİZDE HER TÜRLÜ HESAP KİTAP BENDE , SAHANIN KAPANDIĞINIDA AÇILDIĞINIDA BEN SÖYLEYİNCE BİLİYO
topik sahibesi olarak öncelik benim açılın bakiiiiim önce benim falım
heheeeeeeeeeee ne güzel işte benimkide 10 gün gecerse bakarız dio gerçi hayal kırıklığndan korkuyo benimki belli etmiyoda
benimkide bazen öyle yapıyo mesela gecen ay sabahtan hastalanmadım ya ben gelen giden yok dedim eve gidince heveslenme hemen kaptıryosun sende kendini dedi 2 saat sonra hasta oldumhiç sorma canım yaa göğüzlerim çok acıyo diyorum bazen hemen yapma yeliz yok öyle birşey adet olucan o zaman diyo sanki benden iyi biliyor yaa
gızz ALLAH senin iyiligini versin emiitopik sahibesi olarak öncelik benim açılın bakiiiiim önce benim falım
heheeeeeeeeeee ne güzel işte benimkide 10 gün gecerse bakarız dio gerçi hayal kırıklığndan korkuyo benimki belli etmiyoda
ama ben çok keyifsizim ondan ama
birincilik benim olsunn
senin için kahve içerim kapatırım tatlım fallınıda yazarım bakalım uzaktan hiç denemedim ama normalde baktığıma çıkar
SENİN Kİ İYİ TAKİP EDİYO MAŞALLAHBİZDE HER TÜRLÜ HESAP KİTAP BENDE , SAHANIN KAPANDIĞINIDA AÇILDIĞINIDA BEN SÖYLEYİNCE BİLİYO
aynı benim eşimm
gızz ALLAH senin iyiligini versin emiiBende isterim bende bende
benimkide bazen öyle yapıyo mesela gecen ay sabahtan hastalanmadım ya ben gelen giden yok dedim eve gidince heveslenme hemen kaptıryosun sende kendini dedi 2 saat sonra hasta oldum
çok moral bozucuu
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hani benim falımmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yandın sevom sen burada bu sylenir miiii ?,
canım nerede oturuyodun sen?
eeee şeeeyyy adres alabilrmiyim
canım öyle benimki varsa seviniriz yoksa da erkenden ögrenip ümitlenmeyiz dio şaşkıın:26:
tamam olsun canım bak kimseye vermezdm yoksa
patlat kafasına bi tane dio seytan o zamann
gerçekten çok moral bozucu tamam iyiliğimiz için ama
bana da aynı heveslenme sonra çok üzülüyorsun diyor bende ona duygusuz diyorumm
bu saç çekme de senin içinnnn
:26::26:benim eşimde takip etmez adet olunca 2 gün kendine gelemz
patlat kafasına bi tane dio seytan o zamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?