Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

inşallah gelmez yaa:18::18:
inş tatlım gelmez:26: kısmet bakalım napalım gelirsede pes etmek yok yola devam
​hoşbulduk kızlar bir keyifsizlik var üzerimde hayır olsun inşallah
ayy kıyamam canım çabuk geçer inş benmde 15 gündür öyleydim gece uykum felan uçmuştu 4 e kadar oturuyodum bugün 1de yattım şükür:26:
eşim benden cok meraklı 1 ocakta gidip acilde fln kan tahlili yaptıralım var mı yok mu ögrenelim diyip duruo şaşırdı iyice
öle oluyo canım eşler bizden meraklı oluyolarsanada bişi kalmamış tatlım

eşim benden cok meraklı 1 ocakta gidip acilde fln kan tahlili yaptıralım var mı yok mu ögrenelim diyip duruo şaşırdı iyice

heheeeeeeeeeee ne güzel işte benimkide 10 gün gecerse bakarız dio gerçi hayal kırıklığndan korkuyo benimki belli etmiyoda

herşeyin hayırlısı olsun canım merakla bekliyoruz sağol yorumun için

oyy oyy canlarım benimm

hiç sorma canım yaa göğüzlerim çok acıyo diyorum bazen hemen yapma yeliz yok öyle birşey adet olucan o zaman diyo sanki benden iyi biliyor yaa
benimkide bazen öyle yapıyo mesela gecen ay sabahtan hastalanmadım ya ben gelen giden yok dedim eve gidince heveslenme hemen kaptıryosun sende kendini dedi 2 saat sonra hasta oldum

çok moral bozucuu

heheeeeeeeeeee ne güzel işte benimkide 10 gün gecerse bakarız dio gerçi hayal kırıklığndan korkuyo benimki belli etmiyoda

canım öyle benimki varsa seviniriz yoksa da erkenden ögrenip ümitlenmeyiz dio şaşkıın:26:

ama ben çok keyifsizim ondan ama

birincilik benim olsunn

tamam olsun canım bak kimseye vermezdm yoksa

senin için kahve içerim kapatırım tatlım fallınıda yazarım bakalım uzaktan hiç denemedim ama normalde baktığıma çıkar

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hani benim falımmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yandın sevom sen burada bu sylenir miiii ?,

canım nerede oturuyodun sen?

eeee şeeeyyy adres alabilrmiyim

benimkide bazen öyle yapıyo mesela gecen ay sabahtan hastalanmadım ya ben gelen giden yok dedim eve gidince heveslenme hemen kaptıryosun sende kendini dedi 2 saat sonra hasta oldum

çok moral bozucuu

gerçekten çok moral bozucu tamam iyiliğimiz için ama
bana da aynı heveslenme sonra çok üzülüyorsun diyor bende ona duygusuz diyorumm

burda patron benimmmmm öncelik benimm

gerçekten çok moral bozucu tamam iyiliğimiz için ama
bana da aynı heveslenme sonra çok üzülüyorsun diyor bende ona duygusuz diyorumm

evet bitanemm istediğimiz o anda birazcık özveri onlar gaz istiyoruz zannediyolar neyseki gördüğümüz üzre genellemeleri bunların bu demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…