• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhaba
sanırım ben de aranıza katılmaya hazırım artık.
haziran ayında 7 haftalık bebegimi kalbi durdugu icin kürtajla aldırmak zorunda kaldım.
doktor 2 adet dönemi bekledikten sonra tekrar deneyebilirsiniz demisti.
ilk anda bebegi kaybetmenin hüznü ile hemen 2 adet gecsin tekrar denerim diye düsünmüstüm.
ama ilk adetimin gelmesi 45 ikincisi 35 gün derken nerdeyse 3 ay gecmis gibi oldu ancak 3. adetimde normal döngüm olan 29gune geri dönebildim.
bu sefer de korkum basladı aman iyice iyileseyim tekrar aynı seyleri yasamıyım diye.
derken bu ay fena grip oldum antibiyotik vs kullandım hadi dedim vucudum boyle ilaclarla doluyken denemiyim.
belki de icimde ya gene aynı sey olursa korkusu ile erteleyip duruyorum.
ama sanırım aralık ayında deneyecegim artık , ocak ayına denk gelen günlerde eşim iş için sehir dısında olacak pesinden gitsem mi diye düsünmeye baslamadım degil.
gecen sefer 3. denememizde olmustu , bakalım hayırlısı.
gene yedigime ictigime dikkat etmeye calısıp vitaminlerimi alıyorum.
Allah bu sefer hayırlı zamanda nasip edip sonunu saglıkla getirmemi saglasın insallah.

Ayni durumdayim canimcim...
Benim basima ayni sey Nisanda geldi, agustosdan beri deniyoruz ama tik yok cok üzgünüm, bende bu aydan cok ümitliyim, insallah allah saglikli bir hamilelik ve saglikli hayirli sansli güzel bir cocuk nasip eder... amin amin amin....

kızlar önce kendimden başlayım biz 2.bebişi istıyorum..bir tane kızım var 1 yasına girecek ve ben hazır su an calısmıyorken ve bu tempoya alışmışken 2. bebeği yapmayı düşünüyorum rabbim nasip ederse:16:..sonrada hızlı bir şekilde iş hayatına dönüş yapıcm:1: hadi bakalım sizleri de bekliyorum:3:

Selaaaaammmm kızlar :13: aranıza yeni katıldım, bizde 4 aydır bebek istiyoruz,Allahım inş hepimizin kucagını doldursun en kısa zamanda meleklerimize kavuşalım inşallahhh :49: , banada dua edin ne olur,anticiiiimmm benim Bat tarihim 31 Aralık benide eklermisin canım :52:

Selaaaaammmm kızlar :13: aranıza yeni katıldım, bizde 4 aydır bebek istiyoruz,Allahım inş hepimizin kucagını doldursun en kısa zamanda meleklerimize kavuşalım inşallahhh :49: , banada dua edin ne olur,anticiiiimmm benim Bat tarihim 31 Aralık benide eklermisin canım :52:
hoş geldin aramıza :3:

selam hatunlar nasılsınız be yaaa?:3:

bu mesajına şaşırdım zigzagcığım:53:

üniv okuyup bitirip lise diplaması ile ilgili bişy yapabiliyormusun ilginç peki ünv ne mezunusun? :44:

ya bana teknik lise diploması lazım nedenini yazamıcam buraya :(

siyast bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum ben olabiliyomuş böyle bişi arştırdık

denemekte yarar var bence,ben bu ay soğan suyu içtim bakalım benimki nasıl sonuçlanacak ,cipçilekcim hayırlı haberlerini bekliyorum canım :16:
hepimiz hepimizden bekliyoruz canım sağolasın.. ama bende pko olduu için zor olacak bebiş biraz sanırsam 5 aylık evliyiz hiç korunmadım tahlillerim normal şimdilik bu ayda adet olursam rahim filmi çektircem bakalım hayırlısı ile bekliyorz..

Kızlar merhaba son adet tarihim 16 kasımdı adetlerım cok düzenli değildir 3 4 gün atar ya da daha önce 2 kez kımyasal gebelık gecırdım hep adet gununden ıtıbaren lekelenmeyle kaybettım bugun 11.gün ve ben de adet yok sadece sancısı goguslerımın damarlasması ve kabızlık var kan testı yaptırmadım daha 8 gun gecıkme de ıdrar testı yaptım negatıftı gec dollenme olduguna emınım 10 aralık gıbı doktor takıbı yaptırdım sızce hamıle olabılır mıyım adet sancısı ve sumuksu akıntı normal mı o da bugun basladı?

Back