• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar bende sabah bir hışımla uyandım rüyamda eşim bandırmada iş bulmuş güya oraya gidicem çalışmaya dio (ailesi bandırmada) ay nasıl ağlıyorum bi görseniz hayır toplanıp bandırmaya gideriz de demiyo haftasonları görüşürüz ne var dio çıldırdım rüyamdaaa neyse uyandım döndüm ona git ben senle konuşmuyorum dedimmm asıl ben senle konuşmuyorum dedi sinir ettin beni dediii alla alla ben ne yaptım dedim rüyamda sinir ettin bei sıkıcaltım ümüğünü dedi patlattım kahkahayııı meğer o da beni rüyasında görmüş güya bi yerde eski sevgilimle denk geliyomuşuz ( ki tanımız eskiyi fln ) ben bir muhabbet bir samimiyet birde tutup bana kocaman bi yüzük takıyomuş adam bende alıyomuşum yumuruğu indirivermiş rüyasındaki hayali eski sevgilime seninlede evde görüşücez derken uyanmışşşş :27::27::27::27::27::27::27::27:

ağlamak gülmek getirir güzel şeyler olacak :52::52::52:

3 haftalıkkk napcamkı benn sımdııı :)

hayırlı olsun canım, heralde kan testinde çıktı, geç döllenme mi yoksa :44::44:

kızlar bende sabah bir hışımla uyandım rüyamda eşim bandırmada iş bulmuş güya oraya gidicem çalışmaya dio (ailesi bandırmada) ay nasıl ağlıyorum bi görseniz hayır toplanıp bandırmaya gideriz de demiyo haftasonları görüşürüz ne var dio çıldırdım rüyamdaaa neyse uyandım döndüm ona git ben senle konuşmuyorum dedimmm asıl ben senle konuşmuyorum dedi sinir ettin beni dediii alla alla ben ne yaptım dedim rüyamda sinir ettin bei sıkıcaltım ümüğünü dedi patlattım kahkahayııı meğer o da beni rüyasında görmüş güya bi yerde eski sevgilimle denk geliyomuşuz ( ki tanımız eskiyi fln ) ben bir muhabbet bir samimiyet birde tutup bana kocaman bi yüzük takıyomuş adam bende alıyomuşum yumuruğu indirivermiş rüyasındaki hayali eski sevgilime seninlede evde görüşücez derken uyanmışşşş :27::27::27::27::27::27::27::27:

:60::60::60::60:

sen evdemisin normalde kocanı uyut sende uyu canım ::):)

evdeyim canım ama onu işe gönderene kadar yatmak ne mümkün :16: :16: önce sabah uyandığında yarım saat şevkat ister sonra tombiş olduğu için çoraplarını giynemediğinden bana giydirir sonra yatağa otururp gardolaba bakıp şu gömleğii bide şu kazağımı ver der sonra midesi bulanır kreker fln varmı hatun der :16: :16: Ooooo benim kocişin evden çıkması ölüm senin anlıycan ama olsun sabahları o tatlı göbişiyle çok tatlı oluyo sonrada benim uykum kaçıyo siteye giriyorum :16: :16: :16: :16:

evdeyim canım ama onu işe gönderene kadar yatmak ne mümkün :16: :16: önce sabah uyandığında yarım saat şevkat ister sonra tombiş olduğu için çoraplarını giynemediğinden bana giydirir sonra yatağa otururp gardolaba bakıp şu gömleğii bide şu kazağımı ver der sonra midesi bulanır kreker fln varmı hatun der :16: :16: Ooooo benim kocişin evden çıkması ölüm senin anlıycan ama olsun sabahları o tatlı göbişiyle çok tatlı oluyo sonrada benim uykum kaçıyo siteye giriyorum :16: :16: :16: :16:
kolay gelsin canım sana belli bi zaman sonra zor geliyo insana dimi :26:bende eşimn her işini yapıyodum baktım olmuyo bende yavaş yavaş azalttım:52::52::52:

heheeee valla sormaaa ikimizde birbirimizle uğrasmısızzzz bende gülüyorum halaaa ama nasıl kıskanmış deliiii düşman gibi bakıyo bana salak :1::1::1::1::1: dedim aloo uyandın kendine gel :1::1::1::1: sarıldı o zamannn :16::16::16::16:

:16: Sen gündüz o kadar uğraş stres yapmıycam diye bak şu işe rüyanda stresin alasını yaşamışsın kısss :16: :16:

anam senin bi çocuğun varmış zaten bebeğimmm :52::52:

:16: Sen gündüz o kadar uğraş stres yapmıycam diye bak şu işe rüyanda stresin alasını yaşamışsın kısss :16: :16:

evet canım yaaaa nasıl ağlıyorum ama bide gitmiş bana tombala fln almış :1::1::1::1: parçalıyorum rüyamda hepsini :1::1::1::1: böğüre böğüree ağlıyodum valla nasıl yaparsın die :1::1::1::1:

günaydın canlar ben geldim napıyosunuz güzel ve mutlu günler diliyorum :16::16::16:
günaydın canım kahvaltı yaptım geldim yanınıza:3::3:

günaydın kızlar :16::16::16::16::16::16:

günaydın canım:3:
:16: :16: :16: günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar :16::16: :16:
günaydın tatlım nasılsın:21:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:27::27::27::27:
günaydın yawruuuuu:27::27::27::27::27:

:emir_bebek::emir_bebek:Günaydın kızlar:16::16:nasılsınız bakalım:6::6::6::6:
günaydın canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın:52:

Back