• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ha haa bi kere dedim zaten atıcam o bilgisayarı camdan diye o zaman (masa üstü vardı) saydıydım tam 6 gün oynamadı sora tekrar başladı. şimdi laptopu mu atsam kablosuz internet modemini mi bilemedimmm...:9::9:

modeli at daha ucuz laptopa yazıkk
bende sigarayı bıraksın istiyom ama hiçç niyeti yok

modeli at daha ucuz laptopa yazıkk
bende sigarayı bıraksın istiyom ama hiçç niyeti yok

kocamla tanışmadan önce içiyodum kocişim bıraktırdı bana sigarayı ama zorla değil içmezsen daha iyi dedi bi keresinde en azından yanımda o an bıraktım sigarayı şükür bi dahada hiç aramadım :29::29::29::29::29:

kurban olduğumm deli gibi seviyom ya la ben :30::30::30::30::30::30:

kocamla tanışmadan önce içiyodum kocişim bıraktırdı bana sigarayı ama zorla değil içmezsen daha iyi dedi bi keresinde en azından yanımda o an bıraktım sigarayı şükür bi dahada hiç aramadım :29::29::29::29::29:

aaşıksıııın aşıksııın sen asıksııın arkadaşşş:27::27::27:

biz kadınlar daha çok seviyoruzz galibaaa

bu arada sol kasığım kıpır kıpır yumurtluyomuyum ki ben

aaşıksıııın aşıksııın sen asıksııın arkadaşşş:27::27::27:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttt ben asığımm arkadaşşşşş :27::27::27::27::27::27:

az önce msj çekmiş kahve içiyom ben die bol telveli olsun dedimmm bide ölürüm la ben saaaa yazdımmm cvp: bana ölme yaşa ööööhhhhhhhhhhhhhh dedimmmm kurtlar vadisine hoşgeldinizzzz (izlemezde he) he ya harbi öyle olmuş msj mucx kahve telveli :P

biz kadınlar daha çok seviyoruzz galibaaa

bu arada sol kasığım kıpır kıpır yumurtluyomuyum ki ben

evet evet seviyoruz biz yada ne bilim ben mesela duygularımı belli etmeyi severim seviyorsam tüm dünya bilicek kapanamam içime :52::52::52::52::52:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttt ben asığımm arkadaşşşşş :27::27::27::27::27::27:

az önce msj çekmiş kahve içiyom ben die bol telveli olsun dedimmm bide ölürüm la ben saaaa yazdımmm cvp: bana ölme yaşa ööööhhhhhhhhhhhhhh dedimmmm kurtlar vadisine hoşgeldinizzzz (izlemezde he) he ya harbi öyle olmuş msj mucx kahve telveli :P

evet evet seviyoruz biz yada ne bilim ben mesela duygularımı belli etmeyi severim seviyorsam tüm dünya bilicek kapanamam içime :52::52::52::52::52:

sizi romantik pandalar sizii :60: bencede belli etcen benim odunda ben ne dersem bende diye cevap veriyo :60::60:

merhaba kızlar ! baktım iroş buraya takılıyo,vardır bir hikmeti dedim,geldim :10: ben bugün adet oldum..yeni hedef 26 Ocak. 7.denememiz olacak..hadi hayırlısı..:10:

Back