• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bende istiyorum rabbim nasip ederse tabiki...8kasimda 5haftalik bebegim sag yumurtaligimda kalmis ana rahmine inemedigi icin dis gebelik ameliyati gecirdim..doktorum sali gunu kontrol etti gayet iyisin korumaya gerek yok istersen hemen baslayabilirsin dedi...rahim filmi cektirip oyle baslamak istiyorum...insallah rabbimde nasip eder hamile kalirim tekrar..tabiki isteyen herkes hepimiz.

barıştık mı kuzu:92:
:127:öpiyim mi tekrardan

barıstık hehe.. bak nasılda teslim bayrağını sallıyosun :1:
yok yeter fazla öpersen biter :17:
ayyyy canım şimdi gördüm mesajını özür dilerim :(((

ütü yaptım da şimdi yine bakayım dedim kaç sayfa yazmışsınız

ayy benimde var ütümm.. ev islerinden istemeyerek yaptığım birsey varsa o da ütü :37:

Bende istiyorum rabbim nasip ederse tabiki...8kasimda 5haftalik bebegim sag yumurtaligimda kalmis ana rahmine inemedigi icin dis gebelik ameliyati gecirdim..doktorum sali gunu kontrol etti gayet iyisin korumaya gerek yok istersen hemen baslayabilirsin dedi...rahim filmi cektirip oyle baslamak istiyorum...insallah rabbimde nasip eder hamile kalirim tekrar..tabiki isteyen herkes hepimiz.

hsgledin arkdsm geçmis olsun... :26: insaAllah yine bebisin olur ve hersey yolunda gider :38:

inşallah kalırsın inşallah kalırız canım
hepimiz böyle oluruz inşallah:49::49::49:

barıstık hehe.. bak nasılda teslim bayrağını sallıyosun :1:
yok yeter fazla öpersen biter :17:

napalım bükemediğimiz eli öpücez:42:

ayy benimde var ütümm.. ev islerinden istemeyerek yaptığım birsey varsa o da ütü :37:

aynenn:24: bende hiç sevmem

inşallah kalırsın inşallah kalırız canım
hepimiz böyle oluruz inşallah:49::49::49:
kız üçüz mü bekliyon, sıralamışın hamişleri arka arkaya :9::9::9:
ayy canım olur mu öyle şey ne özürü:16:
ütüyü bende sevmem
umut hanım burda olunca böyle oluyor:21::21:
ayyyiihhh ben miii :17::17::52:
aynenn:24: bende hiç sevmem
valal bazen esime diyorum.. ütü yapacak birini bulalım.. ama zorla yapıyorum inanır mısın.. 3gündür bgün yarın derken sepet sepet yumurta değil. sepet sepet ütü ben mki :52::52:

gamyoncu cum 10 dk dolmadığı için ordan yazamadım ben de yok kiii

şu an alt tarfa bakıyorum öyle bir şey hiç yok ancak bunu yapabiliyorum :(((

gamyoncu cum 10 dk dolmadığı için ordan yazamadım ben de yok kiii

şu an alt tarfa bakıyorum öyle bir şey hiç yok ancak bunu yapabiliyorum :(((

şimdi bana mesaj yazdın ya alt tarafta yok mu sarı ifadeler
fareyi aşşağıya doğru hreket ettir en altta tatlım:23:

kız üçüz mü bekliyon, sıralamışın hamişleri arka arkaya :9::9::9:

keşkem üçüz olsa benim ki havalara uçar valla
ayyyiihhh ben miii :17::17::52:
evet canım ta kendisi
valal bazen esime diyorum.. ütü yapacak birini bulalım.. ama zorla yapıyorum inanır mısın.. 3gündür bgün yarın derken sepet sepet yumurta değil. sepet sepet ütü ben mki :52::52:
yapmadan biter mi yap da bitsin:82:

yok valla canım mesaj simgeleri diyor ama ampul var ünlem var el işareti var başka bişey yok....

neyse cnm boşver sağol

yok valla canım mesaj simgeleri diyor ama ampul var ünlem var el işareti var başka bişey yok....

neyse cnm boşver sağol

diyarcım.. bak dediklerimi aynen yap çıkar.. benimde ilkten yokdu. aradım taradım buldum ayarlarda sorun oluyo kimisinde.. ok. :34:

Kullanıcı Kontrol Paneli
Seçenekleri Düzenle
Gelişmiş Düzenleyici <--------
bunu tıkla, seç..
sonnrada .. Değisiklikleri Kaydet .... de
işlem tamam dır :51::52:

yaşşaasııııııııınnnnn:52:

teşekkürler :16:

çok tatlılarrr

öptüm iyigecelerrrrrrrrrrrrr

kız dur ne ara kaçtın hemen.. iki soluklaydın.. bu gamyoncu bisi öğretememiş sana, :53:yanlıs kisiye sormuşsun güzelim :51::52::52::52:
nyse grs bakalım.. iyi geceler:)

birde, burada msj yazarken (Alıntı ile cevap) kısmına tıklarsan, o kisinin yazdığının hemen altına cvp vermis olrusun. karışmaz ok..
birde.. birden fazla kisiye yazıcaksan eğer.. (alıntı ile cevabın hemen yanında bi işaret var, ona tıkla kaç kisiye yazacaksan, sonrasında laınıt ile cvp de.. yazacağın kisiler alt alta gelir ok :34:
kolay gele :52:

Son düzenleme:
kız dur ne ara kaçtın hemen.. iki soluklaydın.. bu gamyoncu bisi öğretememiş sana, :53:yanlıs kisiye sormuşsun güzelim :51::52::52::52:
nyse grs bakalım.. iyi geceler:)

birde, burada msj yazarken (Alıntı ile cevap) kısmına tıklarsan, o kisinin yazdığının hemen altına cvp vermis olrusun. karışmaz ok..
birde.. birden fazla kisiye yazıcaksan eğer.. (alıntı ile cevabın hemen yanında bi işaret var, ona tıkla kaç kisiye yazacaksan, sonrasında laınıt ile cvp de.. yazacağın kisiler alt alta gelir ok :34:
kolay gele :52:

kızz bunun için mi beni çağırdın Allah seni napmasın
demek ben yanlış kişiyim he
bitti aramızdaki herşey bitti:19:

Back