- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
ay canım ben sana küser miyim hiçç
sana kokulu kokulu öpücük gönderiyom
hiiiiiiii kokulu kokulu muuu ..
anam bana bisiler oluyoo
tmm hadi barısalım
ben burdayım işini görürse:129:
barıştık mı kuzu:92:
:127:öpiyim mi tekrardan
ayyyy canım şimdi gördüm mesajını özür dilerim((
ütü yaptım da şimdi yine bakayım dedim kaç sayfa yazmışsınız
Bende istiyorum rabbim nasip ederse tabiki...8kasimda 5haftalik bebegim sag yumurtaligimda kalmis ana rahmine inemedigi icin dis gebelik ameliyati gecirdim..doktorum sali gunu kontrol etti gayet iyisin korumaya gerek yok istersen hemen baslayabilirsin dedi...rahim filmi cektirip oyle baslamak istiyorum...insallah rabbimde nasip eder hamile kalirim tekrar..tabiki isteyen herkes hepimiz.
: ayy benimde var ütümm.. ev islerinden istemeyerek yaptığım birsey varsa o da ütü :37:[/QUOTE .!.:ayyneeennnn bide karı koca öğretmen olunca önlük gömlek ütüle ütüle bitmiyo
Bende istiyorum rabbim nasip ederse tabiki...8kasimda 5haftalik bebegim sag yumurtaligimda kalmis ana rahmine inemedigi icin dis gebelik ameliyati gecirdim..doktorum sali gunu kontrol etti gayet iyisin korumaya gerek yok istersen hemen baslayabilirsin dedi...rahim filmi cektirip oyle baslamak istiyorum...insallah rabbimde nasip eder hamile kalirim tekrar..tabiki isteyen herkes hepimiz.
ayyyy canım şimdi gördüm mesajını özür dilerim((
ütü yaptım da şimdi yine bakayım dedim kaç sayfa yazmışsınız
barıstık hehe.. bak nasılda teslim bayrağını sallıyosun
yok yeter fazla öpersen biter
napalım bükemediğimiz eli öpücez
ayy benimde var ütümm.. ev islerinden istemeyerek yaptığım birsey varsa o da ütü
kız üçüz mü bekliyon, sıralamışın hamişleri arka arkayainşallah kalırsın inşallah kalırız canım
hepimiz böyle oluruz inşallah
ayyyiihhh ben miiiayy canım olur mu öyle şey ne özürü
ütüyü bende sevmem
umut hanım burda olunca böyle oluyor
valal bazen esime diyorum.. ütü yapacak birini bulalım.. ama zorla yapıyorum inanır mısın.. 3gündür bgün yarın derken sepet sepet yumurta değil. sepet sepet ütü ben mkiaynennbende hiç sevmem
gamyoncu cum 10 dk dolmadığı için ordan yazamadım ben de yok kiii
şu an alt tarfa bakıyorum öyle bir şey hiç yok ancak bunu yapabiliyorum((
yapmadan biter mi yap da bitsin:82:kız üçüz mü bekliyon, sıralamışın hamişleri arka arkaya
keşkem üçüz olsa benim ki havalara uçar valla
ayyyiihhh ben miii
evet canım ta kendisi
valal bazen esime diyorum.. ütü yapacak birini bulalım.. ama zorla yapıyorum inanır mısın.. 3gündür bgün yarın derken sepet sepet yumurta değil. sepet sepet ütü ben mki
yok valla canım mesaj simgeleri diyor ama ampul var ünlem var el işareti var başka bişey yok....
neyse cnm boşver sağol
yaşşaasııııııııınnnnn
teşekkürler
çok tatlılarrr
öptüm iyigecelerrrrrrrrrrrrr
kız dur ne ara kaçtın hemen.. iki soluklaydın.. bu gamyoncu bisi öğretememiş sana,yanlıs kisiye sormuşsun güzelim
nyse grs bakalım.. iyi geceler:)
birde, burada msj yazarken (Alıntı ile cevap) kısmına tıklarsan, o kisinin yazdığının hemen altına cvp vermis olrusun. karışmaz ok..
birde.. birden fazla kisiye yazıcaksan eğer.. (alıntı ile cevabın hemen yanında bi işaret var, ona tıkla kaç kisiye yazacaksan, sonrasında laınıt ile cvp de.. yazacağın kisiler alt alta gelir ok
kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?