• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızımı adetim gecince evde yaptıgım testle öğrenmıstm:emir_bebek: bu kez dayanamam gibi gelio:1: haftaya kanda bir baktırırım sonucu rabbım biliyor:16:

Nerelerdesin sen yaaa ... görüsemez olduk.. dedim ne yoğun bi kadın :1::nazar:
valla belirti denilcek suan için sadece bel ağrım var.. henüz bska bisey yok.. gün sayıyorum.. ins gelmezler :(
şafakk 6 :52::52:

antidepresif ve gamyoncu sizin nasıl gidiyor giremez oldum bnde bu topiğe, topik topik derkene, yolumu sasırmısım bi baktımkine :1::1::1:
bizi bırakma ama gezerkene
inşallah canım bu ay tuttururuz:6:
benim nasıl olsun hafiften hafiften belim ağrıyor o kadar :5:
fazla takmak istemiyorum canım ya hayırlısı olsun:69:
Valla çok yoğunum umutcum, sabah nasıl oluyor akşam ne zaman geliyor anlamıyorum. Saat 4 te doktor randevum. İnşallah iyi birşeyler söyler:) Antidepresif, canım inşallah bel ağrın bebişin tutunduğuna işarettir. Tabi senin de Umut. Aslında Umut test yapsa çıkar ama ne gerek var değil mi? Zamanı beklemek en iyisi. En az sizler kadar heyecanlıyım kızlar. Sizin adınıza tabi.

Gamyoncu en iyisini yapıyorsun, diyete devam. Belirti aramak hayal kırıklığından başka birşey değil.

Hadi görüşürüz.
görüşürüz de tatlım yüzünü gören :49:
ben bundan önce ki ay o kadar çok kendimi dinledim ki
kesin kesin ben hamileyim dedim:49:
ama kırmızı kartı yedim
hemde kaç gün önceden:17:
merhaba ben sizin peşinizden geleceğim adetim dün bitti dün başladık çalışmaya sizden güzel haberler alayım sonra sizlere güzel haberler veririm inşlallah
inşallah canım hadi hayırlısı:16:
rabbim kimseye dermansız dert vermesin cnm benım:31:
amin bidenem amin :7:
hadı canım hayırlısıyla olacak :26:iyi çalışmalar size:17:
:1::1:
teşekkür ederim incir kürümü bal tarçın çöretotumu ihml etmiyorum inşallah
en iyisi canım
ben bu topikteki herkes için cok dua ediyorum evlat hasreti olanlar basta olmak üzere allah herkesin gönlünden geceni versin ya:43:
amin canım ağsından bal damlıyor valla:16::16::16:
canım kısır istio çiğ köfte istio bulgurlu yiyeceklere karsı aserme durumum var bugün:56::9::9::9:
kız dur daha ne aşermesi :19:
valla bılemıcm canım ya hakkı fln tanımıyorum been:27::9:ciddi anlamda belim ve regl agrısı gibi kasıklarım agrıo ne alakaya bu kadar cbuk baslar mı ki belirtiler:ssz:
bence kendini bu kadar dinleme tatlım sonunda üzülen sen olursun kırmızı kartı yiyince
başıma geldiği için söylüyorum:38:
kızlar gebelik kanda en erken ne zaman cıkar :44:
:36::36::36::36:
benim doktorum şüpheli ilşkiden sonra 12 gün demişti. Ben ilaç kullanacaktım ilişkinin ertesi günü kan tahlili negatif çıkmıştı doktorum öyle demişti 12. gün pozitif çıkmıştı kimyasal gebelikti
geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın
anladım canım öğrendiğim iyi oldu:48:
canım çok mu belirtin var senin:44:

Geldim kızlar:) Yetim gayri. Ama haberlerim pek iç açıcı değil. Yumurtalar gelişmemiş. Hatta bir yumurtalıkta hiç yumurta yokmuş. Diğerinde 11,7 ve 12 mm olmak üzere iki yumurta var. Cumaya kadar bekleyelim dedi doktor. 16 mm olursa çatlatırız dedi. Çıkmayan candan ümit kesilmez diyerekten fazla umutlu olmamamı da tembihledi çaktırmadan. Siz ne diyorsunuz bu duruma. Bugun 14.günüm. Acaba büyürler mi?

Geldim kızlar:) Yetim gayri. Ama haberlerim pek iç açıcı değil. Yumurtalar gelişmemiş. Hatta bir yumurtalıkta hiç yumurta yokmuş. Diğerinde 11,7 ve 12 mm olmak üzere iki yumurta var. Cumaya kadar bekleyelim dedi doktor. 16 mm olursa çatlatırız dedi. Çıkmayan candan ümit kesilmez diyerekten fazla umutlu olmamamı da tembihledi çaktırmadan. Siz ne diyorsunuz bu duruma. Bugun 14.günüm. Acaba büyürler mi?

inşallah büyürler canım :21:
sen moralini yüksek tut :16:

bizi bırakma ama gezerkene
inşallah canım bu ay tuttururuz:6:
benim nasıl olsun hafiften hafiften belim ağrıyor o kadar :5:
fazla takmak istemiyorum canım ya hayırlısı olsun:69:

görüşürüz de tatlım yüzünü gören :49:
ben bundan önce ki ay o kadar çok kendimi dinledim ki
kesin kesin ben hamileyim dedim:49:
ama kırmızı kartı yedim
hemde kaç gün önceden:17:

inşallah canım hadi hayırlısı:16:

amin bidenem amin :7:

:1::1:
amin canım ağsından bal damlıyor valla:16::16::16:

kız dur daha ne aşermesi :19:

bence kendini bu kadar dinleme tatlım sonunda üzülen sen olursun kırmızı kartı yiyince
başıma geldiği için söylüyorum:38:

:36::36::36::36:

geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın

canım çok mu belirtin var senin:44:

yok cnm cok takılmıyorum:34:hem daha ilk denememiz bu ay hayırlısı:78:

doktorumda beklerken bir kadından duymuştum hamileydi o dedi yumurtaları büyütüyor dedi 8-9 tane inciri doğra küçük küçük yarım lt. suyla kaynat biraz 10 dk kadar sonra yarısnı sabah yarısını öğlen iç ben de içiyorum

doktorumda beklerken bir kadından duymuştum hamileydi o dedi yumurtaları büyütüyor dedi 8-9 tane inciri doğra küçük küçük yarım lt. suyla kaynat biraz 10 dk kadar sonra yarısnı sabah yarısını öğlen iç ben de içiyorum
çok teşekkür ediyorum :124:
sudemerve inşallah büyür cnm yaa:ssz:
inşallah büyürler hep beraber dua edelim :16:

sudemervecimn oku :

Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp

12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları

büyütüp hormonları düzenler.
Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

ben sabah akşam 1 er tatlı kaşıgı yedim:)

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...l-199246rekotu-tar231305n-vesilem-oldu-7.html

sudemerve inşallah büyür cnm yaa:ssz:

slmmlarr... ben geldimmm.. geç oldu ama anca yemek fln derken anca mtfak toplayabildim, makine çalıstrdım derkene..
attım kendimi kk ya :52:

Sudemervecim.. kesinlikle incir kürü kullanman lazım sekerim.. o inat yumurtacıklar bska büyümüyolar sanki :1::1::1:
az bi geziniim gelim arada bakarım size :10:

Back