- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.701
selam canbonlarım, :124: nasılsınız :124: bakimm :124: haydin aksam sporuna :124: bos durmak yok, :124: oturmak yok, :124: zır çalışın
haftayada böyle olabilcekmiyim acaba:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
niye olamayacan hayırdır arkadasım :124::124::124::124:
kırmızı:124:kart:124:durumları:124::124::124:Allahım hepimizin yüzüne gülsun:124::124::124::124::124::124::124:
kızlar bata bir haftadan az var saçıma kına yakmak istiyorum bir sorun olur mu?
kızlar bata bir haftadan az var saçıma kına yakmak istiyorum bir sorun olur mu?
valla bilmiyorum ki cnm yaa.. :26:smdi ne desem bi değisiklik yapar mı sende bilemedim ki
yasakhayalime sor o bilir
benimde fikrim yok kuzummm bende 8. aydan beri byatmıyorum saçımı düşün röflenin üstüne geziyorum kendi saçımla niyaetim yaza kadar boyatmamak birde hamiş olursam boyatmamam sebebim olur işte
kızlar çok sağolun cevaplarınız için bende kararsız kaldımm:26::26::26::26:
bencede yakma canım gerci kimyasal birşey degil ama artık kınalara bile kimyasallar karışmiş olabilir bekle biraz kuzucum bebişlerimizden önemli değil fikrimcekızlar çok sağolun cevaplarınız için bende kararsız kaldımm:26::26::26::26:
yavrucum zaten gün aşırı çalışma yapıyoruz düzenli olarak o yüzden bence hiç para verme tekrar ama merak ediyorsan obir tanesini ayır o yumurta akı geldigi gün yaparsın denemek için merakında geçmiş olur :26:kızçeler ben yine birsey sorucam şimdi benim ovu testim gülmedi ya normalde 20 taneydi ama 2 veya 3 tanesini yanlış yaptım yada hata verdi bu sebepten elimde 4 tane kaldı yani çarşamba perşembe cuma c.tesi yapabilirim şimdi demem o ki 03/01/13 batım geçen ay batıma bi kaç gün kala yumurta akı kıvamında akıntım gelmişti o zaman mı gelicek bilemiyorum yine test alsammı yoksa 1 er gün atlayıp mı yapsam testi zaten gün asırı çalışma var :18::18::18:
yavrucum zaten gün aşırı çalışma yapıyoruz düzenli olarak o yüzden bence hiç para verme tekrar ama merak ediyorsan obir tanesini ayır o yumurta akı geldigi gün yaparsın denemek için merakında geçmiş olur :26:
yani rabbim verecekse zaten test gülsede verir gülmesede yeterki rabbım ol desin.. o yüzden böyle para tuzaklarına pek kanmamak gerek diyorum benevet benimde aklıma öyle gelio olmazsa öyle yaparım test mi bozuk anlarım belki
hayırlısı kuzucum bence mesaj veriyor size yapın artık diyekızlaaaaarrrrrr nasılsınız?
kayınvalidem habire bebek yeleği örüyo
ben bebek çalışmalarına başlayalı beri o da örmeye başladı hiç bişey demedik halbuki içine mi doğdu ne....
çok istiyorum müjde vermeyiiiiiiiiiii
hayırlısı kuzucum bence mesaj veriyor size yapın artık diye
kızlar ses yok demiştim ya bu ay test yaptım hamile değilmişim çok üzgünüm çok kötyüm...=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?