Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım adetini 3 gün geçmişse eğer ortalama 4 haftalıktır. ve 5. haftadan sonra karından bakılınca görülür. ben de ilk gittiğimde öyleydi. 5+4 de gittim kese çok rahat göründü. bi de karından baktıracağın zaman idrara sıkışık git görüntü daha net oluyo.

ayyy kıyamam kuzum eniştemi aç bırakma bebiş çalışmakları bizden önemliiii

benim içinde çek olur muuuu

ayy çekmem mi. komşumun 2. bebeği. 6 yaşında oğlu var. annesine diyomuş ki "bebekler doğduğunda cennet kokarmış. kardeşim doğsun cennet kokusunu merak ediyorum . koklayım onu"
ayyy dinlerken içim cız etti.

Son düzenleme:
şekerim gece uyumayıp işlenirsen böölee olur üzerine de banyooo

evet bulduk suçluyu kızlarrrr

oy kıyamam ona ben

bende artık evimin kapısını açınca misafirlerimin yüzüne bebek kokusu vursun istiyorum

kızlarrrrr progesteron testim,yarın doktora gidicem ,netten araştırdığıma göre sonuçlarım çok iyi gibi görünüyo ,bakalım doktor ne diyecek

progesteron :29,72 ng/mL
Foliküler Faz 0 - 1,13 ng/mL
Ovulasyon 0,48 - 1,72 ng/mL
Lüteal Faz 0,95 - 21 ng/mL
Postmenapozal Kadın 0 - 1 ng/mL
1. Trimester 9,3 - 33,2 ng/mL
2. Trimester 29,5 - 50 ng/mL
3. Trimester 83,1 - 1

ha haaaa kacişlerin canına minnet zaten. bu çalışmalar en çok onlara yarıyor.

evet kesinlikle onlara yarıyo biz bide üstüne tuttumu tutmadımı derken baslıyoruz şarkıya tuttuuu fırlattı kalbimi

ay hadi bakalım açıldımı uykun ben toplantıda gittim gittim geldim rüya görüyodum bi ara

eh işte kahve içiçiiimmmmmm şimdi belki iyi geliii yapım sizede birar gayfeeeee heeee

huhuuuuuuuuuuuuuuu ben anlamam ki inşallah iyidir herşey kuzum şimdi bunlar ne testleri ne zaman istiyo dr benimde kasık ağrılarım çok ister mi ki

bugün çok yoruldum... saat 5 olsa da çıksam işten.
önce bebiş görmeye sora bebiş yapmaya dicem ama kocama tripliyim. yiğitliğe şey sürmemek adına kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoz birbirimize. he he çok dayanamaz ama zaten 1 haftadır regl'dim

banada banada içerim ben

bu arada geçmişi okuyamadım dedikoyu kaçırmış olayım birazcık

valla canım bildiğim tek değer progesteron. o da 10 ve üzeri olursa sağlıkla yumurtluyosun demek. maşşallah sen X2 yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…