- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.661
aksamı bekle kuzum şurda ne kaldıı akşamaaaa
kolay gelsin bebişimben bir yemek yapıp geliyorum kızlar ıspanak yapıcm temizlemesi uzun sürüyor bırazgörüşürz
sabah sabah banyo yaparsan öyle olurçok fena ağırlık çöktü gözkapaklarımıtasıyamıyorum :95::95::95::95:
ben bir yemek yapıp geliyorum kızlar ıspanak yapıcm temizlemesi uzun sürüyor bırazgörüşürz
sabah sabah banyo yaparsan öyle olur
arkadaşlar bişey sorcam ben dün dr gittim bhcg 11288 çıktı adetimden 3 gün geçmişti dün karından ultrasonda göremedi değerin yüksek görünmesi lazımdı dış gebelik olabilir dedi başka dr alttan baktı kese var dedi yarın tekrar kontrole gidicem bu durumda dış gebelik olma olasılığı var mıdır ben bişey anlamadım ve çok korkuyorum
çok fena ağırlık çöktü gözkapaklarımıtasıyamıyorum :95::95::95::95:
ayyy kıyamam kuzum eniştemi aç bırakma bebiş çalışmakları bizden önemliiii
benim içinde çek olur muuuu
ayy çekmem mi. komşumun 2. bebeği. 6 yaşında oğlu var. annesine diyomuş ki "bebekler doğduğunda cennet kokarmış. kardeşim doğsun cennet kokusunu merak ediyorum . koklayım onu"
ayyy dinlerken içim cız etti.
şekerim gece uyumayıp işlenirsen böölee olurüzerine de banyooo
ayy çekmem mi. komşumun 2. bebeği. 6 yaşında oğlu var. annesine diyomuş ki "bebekler doğduğunda cennet kokarmış. kardeşim doğsun cennet kokusunu merak ediyorum . koklayım onu"
ayyy dinlerken içim cız etti.
ay vallamıııııı ben oturup üzülüyorum gittiii yawrularım die
ay kocama dedim ki bu akşam çalışalım mı bana diyoki tohumuna para mı veriyoz çalışalımmm
ay kocama dedim ki bu akşam çalışalım mı bana diyoki tohumuna para mı veriyoz çalışalımmm
elaaaalll enişteye beeeee bu hızla doldurucaz göbüşleriiii
ha haaaakacişlerin canına minnet zaten. bu çalışmalar en çok onlara yarıyor.
ay hadi bakalım açıldımı uykun ben toplantıda gittim gittim geldim rüya görüyodum bi ara
kızlarrrrr progesteron testim,yarın doktora gidicem ,netten araştırdığıma göre sonuçlarım çok iyi gibi görünüyo ,bakalım doktor ne diyecek
progesteron :29,72 ng/mL
Foliküler Faz 0 - 1,13 ng/mL
Ovulasyon 0,48 - 1,72 ng/mL
Lüteal Faz 0,95 - 21 ng/mL
Postmenapozal Kadın 0 - 1 ng/mL
1. Trimester 9,3 - 33,2 ng/mL
2. Trimester 29,5 - 50 ng/mL
3. Trimester 83,1 - 1
evet kesinlikle onlara yarıyo biz bide üstüne tuttumu tutmadımı derken baslıyoruz şarkıya tuttuuu fırlattı kalbimi
eh işte kahve içiçiiimmmmmm şimdi belki iyi geliii yapım sizede birar gayfeeeee heeee
kızlarrrrr progesteron testim,yarın doktora gidicem ,netten araştırdığıma göre sonuçlarım çok iyi gibi görünüyo ,bakalım doktor ne diyecek
progesteron :29,72 ng/mL
Foliküler Faz 0 - 1,13 ng/mL
Ovulasyon 0,48 - 1,72 ng/mL
Lüteal Faz 0,95 - 21 ng/mL
Postmenapozal Kadın 0 - 1 ng/mL
1. Trimester 9,3 - 33,2 ng/mL
2. Trimester 29,5 - 50 ng/mL
3. Trimester 83,1 - 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?