- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.681
bugün çok yoruldum... saat 5 olsa da çıksam işten.
önce bebiş görmeye sora bebiş yapmaya dicem ama kocama tripliyim. yiğitliğe şey sürmemek adına kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoz birbirimize. he he çok dayanamaz ama zaten 1 haftadır regl'dim
huhuuuuuuuuuuuuuuu ben anlamam ki inşallah iyidir herşey kuzum şimdi bunlar ne testleri ne zaman istiyo dr benimde kasık ağrılarım çok ister mi ki
huhuuuuuuuuuuuuuuu ben anlamam ki inşallah iyidir herşey kuzum şimdi bunlar ne testleri ne zaman istiyo dr benimde kasık ağrılarım çok ister mi ki
bugün çok yoruldum... saat 5 olsa da çıksam işten.
önce bebiş görmeye sora bebiş yapmaya dicem ama kocama tripliyim. yiğitliğe şey sürmemek adına kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoz birbirimize. he he çok dayanamaz ama zaten 1 haftadır regl'dim
banada banada içerim ben
bu arada geçmişi okuyamadım dedikoyu kaçırmış olayım birazcık
canım bunlar yumurtlayabiliyormuyum onun testleri,adetten itibaren 21,22,23. günlerinde yapılıyor,5 yukarısındaysa yumurtlayabiliyormuşsun,benimki 30 nerdeyse inşallah bebişte vardır ya ,ALLAHIM hepimize nasip etsin,ben bu ay klomen de kullanmıştım
gel bebişim karsılıklı içelim gayfelerimizii
ayyy bu koçların hepsi aynı mı :)ay kocama dedim ki bu akşam çalışalım mı bana diyoki tohumuna para mı veriyoz çalışalımmm
afiyet olsun kuzmmmmmmohh miss geldi kokusu burnuma
tyavrular ben yine gittim öpüldünüz
hepimiz getirelim güzel haberleri canım inşallah
bugün öldüm bittiim yorgunluktanhani bana kahveee
süpürgene bin gel saaaannaaa nutellalı yapıcammmmmm
bekle ucuyoruuuuuuuum
geldim yawyuuuum
hatunlar benim mesaim bitti yarın görüşürüz hoşçaklın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?