- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.601
valla babannemin televizyonu gibiyim ses var eksın var görüntü yok şekerimmmm inşallah dediğin gibi oluruzzz
aaaaa bak hakkatten bu konuda içim ferahladı şaka yapmıyorum ben üsülüyodum doğru düzgün durmuyomuyum acaba die
valla babannemin televizyonu gibiyim ses var eksın var görüntü yok şekerimmmm inşallah dediğin gibi oluruzzz
Kızlar ben kaçtım..... akşama uğramaya çalışırım öpüyorum hepiciğinizi gıdılarınızda...
yalan yok bacım benim yaptı...
Kızlar ben kaçtım..... akşama uğramaya çalışırım öpüyorum hepiciğinizi gıdılarınızda...
Hadee maşallah:) Gülüyoruz ama bu bile nimettir aslında. Geçenlerde forumdan foruma yatay geçiş yaparkene bir de baktım vajinusmus forumundayım. Hep merak ederdim nasıl bir şey olduğunu, biraz okuyunca inanın halime binlerce kere şükrettim bir daha. Orada 10 yıldır ilişkiye girmeyi başaramamış arkadaşlar var, Allah yardımcıları olsun. Düşünsenize, ne kötü. Hem çocuk istiyorlar, hem kocalarını mutlu görmek istiyorlar ama yapamıyorlar..
Güle güle canım. Ben de gidiyorum. Haftaya görüşürüz inşallah. Hepinizi öptüm.
Olsun canım bir de iyi tarafından bak olaya; o televizyonlar şimdiki hd lere 5 basar sağlamlıkta:))
Sabah işi iyi fikir zamanı olana. Gerçekten en verimli vakit sabahtır. Gündüz gözüyle:)
tatlım bana alınmadın dimi sen
Güle güle canım. Ben de gidiyorum. Haftaya görüşürüz inşallah. Hepinizi öptüm.
ayyy hadiii inşallahhhh Rabbim hayırlı zamanlarda versin sağlıklı inşallahhhhhhh
kızzz gıdımdan öpmeee çok huylanırımmmmmmm nanaktan öpppp
a aaaaaaa niekineee alınayım sana ben bitane gamyoncum var
hem bende alınacak sıfat var mı bak hele
canım cevap vermeyince yanlış anladım bende
kız görmedim neye cvp vermedim hele de bakım bi daha hem işyerindeki ıvır zıvırlarnan uğrasıyorum hem buraya laf yetiştiriyorum gözümden kaçmıştır bebeeeeemmmmmmmmmmmmmm
Gamyoncum, flyrey, inşallah güzel haberlerinizi duymaya gelirim. Hep böyle neşeli mutlu kalın inşallah. İyi gördüm sizi çok şükür. Antiyi göremedim ama, selamımı iletirsiniz, roseis'e diara...hoşçakalın.
Gamyoncum, flyrey, inşallah güzel haberlerinizi duymaya gelirim. Hep böyle neşeli mutlu kalın inşallah. İyi gördüm sizi çok şükür. Antiyi göremedim ama, selamımı iletirsiniz, roseis'e diara...hoşçakalın.
Kızlaaaar günaydın.....
Okumaya başladım geriden gelip,,, bi kaç sayfam kaldı geliyorum
Hepiciğinizi öpüyorum..
Ya ayvareçeli beraber oynamaktan zevk alacağınız şeyler bulsan... Mesela biz akşamları sık sık scrabble oynarız, kağıt oynarız, tavla oynarız,,, her birine iddia koyarız (sinemada istediği filme gitmek, ayakkabı almak, yemeği hazırlamak,,.vb) işin içine rekabet girince eşinin ilgisini çekebilir hem de beraber bişeyler yapmanın zevkini alınca yalnız oynamak istemeyebilir. Puzzle yapıyoruz mesela kışın akşamları çok dışarı çıkamadığımız için... Terapi gibi oluyor... Ortak yapmaktan zevk alacağınız şeyler geliştir canım ya... Ne yazık ki erkeklerin bu konuda kafası basmıyoryeni hobiler edinmek, ortak zevkler geliştirmek konusunda iş kadınlara düşüyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?