Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

koptum canım yaaa nasıl sinir olmuşsundur.... yapışsaydın yakasına... bedava kahve içmek yok die...

ahahahahahahahahahahaaha atlasaydın üstüne gııııııııı benimki hiç hayır demiyo benden önce atlıyo valla :27::27::27::27::27::27::27:

ben biraz tavır yaptım gittim yattım meğer adam yapacakmış çalışmayı ama ben erken trip attımmm:52::52:

ben biraz tavır yaptım gittim yattım meğer adam yapacakmış çalışmayı ama ben erken trip attımmm:52::52:

tribe acele etme kız sendeeeee :1::1::1::1::1:
ben geçen ay en az 20 dk diktim sonradan çıkmalarımı ama bu ay soğuk yaw donuyorum :17::17::17:

ya dikiyom dikmeyede sonradan akıo azda olsa :17::17::17::17: bide ben sağa yada sola kıvırlıp yatıyorum cenin şeklinde :23:

Anlaşıldı bu ay sizin libidolar tavan yaptı kızlar:))):52: Bu hızla ikiz üçüz yapmazsanız aşk olsun size:))) Hey gidi gözünü sevdiğim gençlik:)))

yok cenin şeklinde sağa yada sola kıvırılıp yatıyorum :17::17::17::17: bi iki kere diktim ayaklarımı yine kalkınca aktı az da olsa sizlerde de akıyomu ya :17::17::17::17:

tabi akıyor canım hatta ben yumurtlama döneminde akıntım çoğalmıştı
onunla birleşince öyle aktı ki sanırsın sanki içeri hiç gitmemiş sonra forumda yumurtlama günü aynı olan
arkadaşlarıma sordum onlsrında öyle olmuşş
:40::40::40:

tabi akıyor canım hatta ben yumurtlama döneminde akıntım çoğalmıştı
onunla birleşince öyle aktı ki sanırsın sanki içeri hiç gitmemiş sonra forumda yumurtlama günü aynı olan
arkadaşlarıma sordum onlsrında öyle olmuşş
:40::40::40:

aaaaa bak hakkatten bu konuda içim ferahladı şaka yapmıyorum ben üsülüyodum doğru düzgün durmuyomuyum acaba die :30::30:

Back