Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anticim yaaa galiba benim de kocaama takma durumum seninle aynı. duygusallık :14::14::14: bu ay çalışmlara başlıcaz ya stresliyim galiba :26::26:

anticiğimm ayvareçelimmmm muhtemelen gözünün üstünde kaç var die dalabiliyorsanız bende sizdenimmm hatta durup durup bak çok uyuz oluyorum sana çok pis dalasım var diorummm Allah hayır etsin benimki pek iplemiyo gerçi sırnasıyo öyle dalınmaz böyle dalınır die :30::30::30::30::30: çok pis hırslanıyorum işte bende durduk yere çalışma hırsından sanırımmm dikkat etmek lazımmmmm
birileri benı mı çağırdıı:27::27::27:

evet bebeğimmm nerelerdesin sennnn bizi koyup gitme ne olursunnnn:29::29:

anticiğimm ayvareçelimmmm muhtemelen gözünün üstünde kaç var die dalabiliyorsanız bende sizdenimmm hatta durup durup bak çok uyuz oluyorum sana çok pis dalasım var diorummm Allah hayır etsin benimki pek iplemiyo gerçi sırnasıyo öyle dalınmaz böyle dalınır die :30::30::30::30::30: çok pis hırslanıyorum işte bende durduk yere çalışma hırsından sanırımmm dikkat etmek lazımmmmm

evet bebeğimmm nerelerdesin sennnn bizi koyup gitme ne olursunnnn:29::29:

canım bulasıkları makınaya koydm kızı uyuttum tuvalet banyo temizliği derken ancak oturdm totoşumun üzerine:51::51::51:

canım bulasıkları makınaya koydm kızı uyuttum tuvalet banyo temizliği derken ancak oturdm totoşumun üzerine:51::51::51:

hamarat hanımın hali başka oliyi canım :6::6::6::6: ben hafta sonuna paslıyom ama bu gece kaçış yok ütüm var. ama akşam önce hastaneye gitcem. doğum yapan komşumu ziyarete.
taze bebek kokusu alayım azcık :43::43::43::43:

daha yemek yapıcm ama olsn uydururum bişeyler sizden önemli mi :9::9::9::9:

ayyy kıyamam kuzum eniştemi aç bırakma bebiş çalışmakları bizden önemliiii :1::1::1::1:

hamarat hanımın hali başka oliyi canım :6::6::6::6: ben hafta sonuna paslıyom ama bu gece kaçış yok ütüm var. ama akşam önce hastaneye gitcem. doğum yapan komşumu ziyarete.
taze bebek kokusu alayım azcık :43::43::43::43:

:( benim içinde çek olur muuuu :43::43::43:

Anti gidiyordum seni görünce döndüm. Hoşgeldin. Görmedin galiba selamımı ama.

Kavgalara gelince bizde ekşın da yok, kavga da. Aynı kocaman kocakarı gibiyiz maşallah. Ye iç tv seyret sarıl kardeş kardeş yat:)))
Fazla ekşın sizde sinir yapmış galiba kızlar:))

Anti gidiyordum seni görünce döndüm. Hoşgeldin. Görmedin galiba selamımı ama.

Kavgalara gelince bizde ekşın da yok, kavga da. Aynı kocaman kocakarı gibiyiz maşallah. Ye iç tv seyret sarıl kardeş kardeş yat:)))
Fazla ekşın sizde sinir yapmış galiba kızlar:))

canım yazcaktım nasılsın napıosun bir hafta sonra görüşürz yazmıssın hayırdır:44::44:ben bu ay olmazsa yaza bırakıyorum calısmaları rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman göndersn bebeğimi:31:

Back