Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım merhaba ben de çocuk için tedavi oluyorum 3 ay önce incir kuru uyguladım o ay klomende kullandım yumurtam 12.günde 20 mm di
sonraki ay incir kuru bitti tabi gebelik olmayınca klomene devam ettim 12.günde yumurtam 13 mm di ve bu ayda 15mm yani incirin gercekten faydası var
ama bu kuru tekrar uygulamak ıstıyorum .. bi zararı olurmu bi yerde 2 ay kullanın bi daha kullanmayın diye okudum

ya bu incir kürü bu kadar etkilimiymiş bende denerim olmazsa

bence dene canım
ben adetin 1.günü başlayıp sabah aksam aç karnına birer su bardağı 21 gun boyunca içip 7 gün ara verip tekrar 21 gün uyguladım sonuç bebek yok ama yumurtaya faydası var bence

tamam canım 1 aralıkta adet olursam (ki inşallah olmam)
deniycem çok sağol

ya kızlar.. açıkcası bende burada ve netten arastırıp okuduklarımla söylüyorum..
hani burada tüp bebek kısmında biri yazmıs.. ki.. tüp bebek tedavisi sırasında ilaç verilirken, dktorum yumurtaların büyümesi lazımdı ama tam istedğimiz gibi olmamıs fln deyince, o aralar oda bi yerden duymus mu ne de.. yapmıs.. yumurtan büyüyor demis dktor da sonra, gülmüs hatta. dktor sanıyor kendi verdiği ilacın etkisi
ama ne kaybedersiniz, incirin kendisini de yeseniz olur bana göre.. çnkü burada bi arkadas, ben bikaç tane öle aklıma gelincçe yiyordum fln gibilerinden yazmıs o ay hersey yolunda gitmis ve gebe kalmıs..
hani incirin içine bakarsanız.. bir sürü çekirdeği var.. doğada var herseyin bi hikmeti yaa.. kullanmayı bilmek gerek .

kız Allah napmasın seni emi, beni mi arıyon topik topik.. ah cancağzıımmmm .. telef oldu topik topik gezmekten
ayy yarıldım gülmekten

ne yapam anacım
iki çift laf konuşcaz kimsecikler yok
sabahta antidepresif hanım başlar niye gelmiyonuz diye
hiç sorma kuzum ya telef oldum peşinde koşmaktan
daldan dala daldan dala
bir durda soluklanak

kız Allah napmasın seni emi, beni mi arıyon topik topik.. ah cancağzıımmmm .. telef oldu topik topik gezmekten
ayy yarıldım gülmekten

ne yapam anacım
daldan dala daldan dala
bir durda soluklanak

ne yapam anacım
daldan dala daldan dala
bir durda soluklanak

geldim anacım geldimm

az önce orda değilmiydin sen ya
bu karı akşam akşam benim başımı dönderiyor yaw

dönen basın olsun sekerim.. daha ne başın dönecek bir bilsen iler ki aylarda
yada bebekten önce ben senin basını döndürebildimse ne mutlu bana

ahanda gamyoncu assağda görüldü, hemen kaçim yakalasın beni, anam sevdim ben bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…