• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydın hatunlar:21:

Bir süredir giremiyorum. Dersler, iş, ev, roman çalışmam derken topiği bayağı ihmal etmişim:17: Nasılsınız, neler yapıyorsunuz. Umutcum, gamyoncu ve diğer günü yaklaşanlar belirtiniz var mı? Ben bugün doktora gideceğim. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı bakacağız. Aslında hiç ümidim yok. Bir dolu kist müjdesiyle döneceğimden eminim. Çünkü bir haftadır yoğun sancılarım var. Sonucu yazarım yine.

Öpüyorum hepinizi. Yeni gelen arkadaşlara da gönül dolusu merhabalar.

Not: Haftasonu listemiz güncellenecektir.

Bir süredir giremiyorum. Dersler, iş, ev, roman çalışmam derken topiği bayağı ihmal etmişim:17: Nasılsınız, neler yapıyorsunuz. Umutcum, gamyoncu ve diğer günü yaklaşanlar belirtiniz var mı? Ben bugün doktora gideceğim. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı bakacağız. Aslında hiç ümidim yok. Bir dolu kist müjdesiyle döneceğimden eminim. Çünkü bir haftadır yoğun sancılarım var. Sonucu yazarım yine.

hadi canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah buraya da sonucu yaz mutlaka:32:

selam herkese..sabah 7d uyandım ama yenı oturdum valla kahvaltı bulasık bütün evi sil süpür bide kzımn kahvaltısı banyosu derken bu saat oldu:32:fena halde yorgunu m allahtan annem burda yemek işine o bakıo birkaç gündür:26:belim acayıp agrıo zorladım sanırım kendimi:18:

ayy valla bu ay pek ümitli degılım ama belli olmaz :31:sen napıosun nasılsın:27:

bende nasıl olsun
bekliyorum günümü kendimi dinlemiyorum
herşeyin hayırlısı olsun
kafama çok takınca ondan başka bişey düşünmüyorum
kafamı dağıtmak ve kilo vermek için diyet günlüğündeyim
senin kilo sorunun yok sanırım

Nerelerdesin sen yaaa ... görüsemez olduk.. dedim ne yoğun bi kadın :1::nazar:
valla belirti denilcek suan için sadece bel ağrım var.. henüz bska bisey yok.. gün sayıyorum.. ins gelmezler :(
şafakk 6 :52::52:

antidepresif ve gamyoncu sizin nasıl gidiyor giremez oldum bnde bu topiğe, topik topik derkene, yolumu sasırmısım bi baktımkine :1::1::1:

Nerelerdesin sen yaaa ... görüsemez olduk.. dedim ne yoğun bi kadın :1::nazar:
valla belirti denilcek suan için sadece bel ağrım var.. henüz bska bisey yok.. gün sayıyorum.. ins gelmezler :(
şafakk 6 :52::52:

antidepresif ve gamyoncu sizin nasıl gidiyor giremez oldum bnde bu topiğe, topik topik derkene, yolumu sasırmısım bi baktımkine :1::1::1:

arada bizede ugra kıss:22:

Valla çok yoğunum umutcum, sabah nasıl oluyor akşam ne zaman geliyor anlamıyorum. Saat 4 te doktor randevum. İnşallah iyi birşeyler söyler:) Antidepresif, canım inşallah bel ağrın bebişin tutunduğuna işarettir. Tabi senin de Umut. Aslında Umut test yapsa çıkar ama ne gerek var değil mi? Zamanı beklemek en iyisi. En az sizler kadar heyecanlıyım kızlar. Sizin adınıza tabi.

Gamyoncu en iyisini yapıyorsun, diyete devam. Belirti aramak hayal kırıklığından başka birşey değil.

Hadi görüşürüz.

merhaba ben sizin peşinizden geleceğim adetim dün bitti dün başladık çalışmaya sizden güzel haberler alayım sonra sizlere güzel haberler veririm inşlallah

yaw iki arkadas gelmisti bana onlar varken burayada bakamadım çay flhn derken..
sudemerve yine göremedim seni :50:
dktor ne söyledi girince bize bildir olur mu?:26:

artidepresif.. ugruyorum cnm, topik topik koşturuyorum valla, bıkacaklar yakında benden, bu çok dertli diye :52:

yaw iki arkadas gelmisti bana onlar varken burayada bakamadım çay flhn derken..
sudemerve yine göremedim seni :50:
dktor ne söyledi girince bize bildir olur mu?:26:

artidepresif.. ugruyorum cnm, topik topik koşturuyorum valla, bıkacaklar yakında benden, bu çok dertli diye :52:

rabbim kimseye dermansız dert vermesin cnm benım:31:

Back