- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #34.321
gecen ay olmadi olcak gozuyle bakiyordum ve bu ay hic umidim yoktu ama cok sukur allah nasip etti pozitifi gordum :d allah isteyen herkese nasip etsin insallah..
öznur seni merak etmiştim bi de fuliyi. Doğurmadın daha demek. Allah yardımcın olsun dua edeceğim cuma senin için. çok duygulandım. Yalnız kaldın buralardacumartesi pazar olmadı pazartesi bize iyiyim diye haber uçur tatlım. şimdiden öptüm kızımın kız arkadaşı nehiri.
sen genel anestezi möi oldun cnm?? Epidural hakkında yorumlarınızı bekliyorum.. Bu arada sünneti erken yaptırmakla çok iyi etmişsin ben de öyle yapmıştıım sıkıntısız geçti gitti çok şükür.. Minik eren imiz koca erkek oldu desene.. öpüyorum kuzunu canım benim
Selam tubişim ya pek kimse uğramaz oldu buna bende dahil valla face olunca insanın daha kolayına geliyor bir de benim sıpadan pek vakit kalmıyor ki. arada uğruyorum böyle. Maşallah seymenimize 40 ı da uçuyo demek koca adam oldu artık. Alıştım canım buralara işte kv ile anlaşmaya çalışıp geçinip gidiyoruz. bi yandan düşünüyorum o olmasa burda halim haraptı hiçbir işe yetişemeyecektim bir yandan da rahat olmak istiyorum böyle bi karmaşa. bir de bazı konularda anlaşamıyoruz gıcık oluyorum..
fuli kızzz ne tez sünnet ettirdin sen paşamızı. ilk yaptıran sen oldun sanırım topikten. Devlet hastanesinde yapmadılardı bizimkini sen özelde mi yaptırdın? Bi sıkıntı oldu mu?
Bambucum pzt günüm beli olacak demişsin cnm hadi hayırlısıyla sende kurtul inşallah.
Kızlarr ben geldim.. Perşembe hastaneye yatıyoprum cuma da geliyo inşaallah miniğimiz... Ama 3 gece falan hastanede tutacaklarmış galiba o biraz canımı sıktı oğlum açısından.. Heyecan, stress garip duygular içindeyim.. Dualarınızı eksik etmeyinn
Öznur seni merak etmiştim bi de fuliyi. Doğurmadın daha demek. Allah yardımcın olsun dua edeceğim cuma senin için. Çok duygulandım. Yalnız kaldın buralardaCumartesi pazar olmadı pazartesi bize iyiyim diye haber uçur tatlım. Şimdiden öptüm kızımın kız arkadaşı nehiri.
ben hergün uğruyorum abla bş zamanım çok ya şimdi.. Zeynep narin kocaman olmuştur.. Heyecanlıyım stressliyim sen epidural mi olmuştun.. Epidural olmak istiyorum ama heyecan yapar mıyım bilmem kafam karışıkkk
genel oldum canım ben tansiyon yüzünden sakin olmaya calışırsan epidural in rahat geçebilir die düşünüyorum
evet paşam erkek adam oldu geçti gitti ağrısı sızısı hiç olmadı şükür
didoşummm canımbenimmm nasılsın alışmışsın işinede yerinede olur arada sıkıntılar tez zamanda geçin bu günlerde tainini alırsın kocanın yanına canım benimmm umut paşam nasılll koca adam olmuştur o yerim onu bennnn
biz sünneti özelde yaptırdık canım 15 dk sürdü toplasan ağrısı sızısı hiç olmadı pansuman yaparken bile acımdaı hiç haberi olmadı yani sünnet ağrısından geçti gitti büyük rahatlıkmış tavsiye ederim
ayyy kuzum yarın yatıyosun demek sıkıntısız al kızını kucağına canım benim ne tatlı bi telaş içindesindir şimdi dualarımız seninle canımın içi
ablaaammmm çok özledim sizleri yaaaaaa
benim doğum iznim subat 10 da bitiyonasıl işe gidicem şimdiden onu düşünüyorum çok zormuş
canım iyi olmanıza sevindim. Ben de çok özledim seni ya. Keşke burası dağılmasaydıkimse olmayınca ben de öznur için bir bakıp çıkıyorum. Sen de yoktun. Işte zeynep narinin son hali teyzesi. Bebişini öp beim için, sünnet de olmuş aslan parçası...
selam annisler nasilsiniz.
Biz nihayet oglusumla basbasa kaldik. Annemle beraber kayinvalidem de gitti. Asli da subat ortasi kayinpederim ve gorumcem gelecekti onlari beklicekti gitmeyip. Ama esimi de beni de cok bunaltti. Uygun bir yolla gondedik onu.
Gunler pesi sira cok cabuk geciyo. Bakalim yalniz nasil idare edicez.
Oznurr canim simdi haberim oldu dogum yapacagindan. Rabbim kolayliklar versin. Haberdar et bizi.
Fulimmm oglusun koca adam olmus. Sunnetiniz hayirli olsun allah damatligini da gostersin.
Benim esim sunnet konusunda kararsiz. Erken sunnet olurza buyuyene kadar iyilesir doku tekrar sunnet gerektirir dedi
bizim dr da onermedi. Simdilik oglusumun pipisi duruyo oleee.
Faceden yazmasi kolay gelince burasi kaldi galiba. Ben dahil herkes ihmal ettik. Ama islere baslayi ca yine mudurlerden gizli yazmsya baslaru
iz.
Kızlar merak eden herkes saoldunn.. Kızımla evdeyiz. Spinal oldum ama baş ve boyun ağrım beni mahvediyo .. Kızım iyi çok şükür 3280 gr 50 cm olarak dogdu.. Baş ağrımdan daha doğru dürüsdt kucağıma alamadım.. Felç olmuş gibiyim.. Ameliyatım çok rahattı ama sonrası mahvetti beni. Kendime geleyim uzun uzun anlatrm yatmadan boynum kırılacakmış gibi hissediyorum.. Dua edin kısa zamanda geçsinn öpüyorum hepinizi
Kızlar merak eden herkes saoldunn.. Kızımla evdeyiz. Spinal oldum ama baş ve boyun ağrım beni mahvediyo .. Kızım iyi çok şükür 3280 gr 50 cm olarak dogdu.. Baş ağrımdan daha doğru dürüsdt kucağıma alamadım.. Felç olmuş gibiyim.. Ameliyatım çok rahattı ama sonrası mahvetti beni. Kendime geleyim uzun uzun anlatrm yatmadan boynum kırılacakmış gibi hissediyorum.. Dua edin kısa zamanda geçsinn öpüyorum hepinizi
canım inşallah bu kez bebeğini kucagına alırsnaramıza hoşgeldiin
Hayırlı, uğurlu olsun topiğiniz simdiden ins diyelim
Sizin 1.ci varmıs, kısmetse 2. diyebiliyosunuz ne güzel..
İnsallah Rabbim nasip eder de, 2. yavrunuz daha olur ins..
Ben henüz o mutluluğa eremedimm.. İnsallah Rabbim bu ay reva görürse, bnde tadmak istiyorum o duyguyu..cünkü yılların yorgunluğu var üzerimde..
canım inşallah bu kez bebeğini kucagına alırsnaramıza hoşgeldiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?