• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarr günaydın nasılsınızzz... ben gün sayıyorum işte çok sıkıldım artık bi an önce olsun istiyorum.. inşallah oğlum çabuk uyum sağlar kardeşinee

Tubişşş pek tatlı senin oğluş yaaa maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:. İlk ayında benim oğlumda da isilik çıkmıştı canım ben onu çok sıcak olmasına ve yünlü yelek hırka vs giymesine bağladım. Çocuk çok sıcaktan isilik çıkarmıştı aklında olsun :16:

Bambuu sende gelmişsin 38. haftana canım hayırlı ve iyi bir doğum yaparsın inşallah

Tubişşş pek tatlı senin oğluş yaaa maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:. İlk ayında benim oğlumda da isilik çıkmıştı canım ben onu çok sıcak olmasına ve yünlü yelek hırka vs giymesine bağladım. Çocuk çok sıcaktan isilik çıkarmıştı aklında olsun :16:

Bambuu sende gelmişsin 38. haftana canım hayırlı ve iyi bir doğum yaparsın inşallah

amin canımm inşaallahh.. artık iyice sabırsızlanıyorum eşim de yanımda yok oğlum da yoruyor walla bunalmış durumdayım.. oğlum çok iştahsız yaa ömrümden ömür gidiyo yemek yedirene kadar napcam bilmem bebek gelince daha da zor olacak.. beklemedeyiz bakalımm

Merhaba hatunlar nasilsiniz.
Kocamla kayinvalidemi disari gonderdim. Evde kafa dinliyom. Evimin bu halini ozlemisin. Sakin sessiz ve benim ozgur oldugum halini.
Benim minik sipa uyuyo su an.
Dun isilikler icin dr. Gittik. Ter veua yag bezleri tikanmis dedi. Ozel bi sampuan ve bepanthol krem verdi. Sik sik banyo tavsiye etti. Bi verdigi sampuanla bi duru suyla. İnsallah gecer.
Haftaya ayin 12sinde bebek mevludumuz var. Pasam eski yakisikliligina kavussun istiyom.
11 inde de kismetse kirkimizi ucuruyoruz. Sanki kirk ucunca birden duze cikcakmisim gibi bi his var icimde.
Yarin oglusumun ilk asisini yaptircaz.
Sali gunu de dr. Randevum var. Dogumdan sonra ilk muayene nasil oluyo ki. Alttan mi bakar acep. Pufff hic kurcalanasim yok :1:
Didosummmm nasilsin canim. Ogretmenlik nasil, artvin nasil, esin ve oglusun nasil, bibirlerine alistilar mi.
Denizzz allah kizcene uzun omur versin. Bi fotosunu koysana bakalim.
Bambucummm canim hadi hayirlisi. Gun aldiktan sonra zaman sayili olunca daha cabuk geciyo. Bize de haber ver.
Fulimmmm sukur kavusturana. Arayi acma kiss bu kadar.

Benim sipa uyurken azcik ben de kivrilayim bali. Gece nobetlerine uyku biriktirmem lazim dimi.
Hepiciginizi opuyorumm.... Opuyoruzzz...

Kızlarrr ben bugün tahlillerimi yaptırdım.. Kızım 3200 gr olmuş..herşey iyi haftaya ptesi son kez nst ye bgirip gün alcam.. Büyük ihtimal 17 si olacak.. Anestezi şekline o zaman karar vercez de epidural hakkında yorumlarınızı bekliyorum.. Uğrama şansınız olursa neler hissettiniz tavsiye edewr misiniz yazın bana lütfenn.. Biraz cesarete de ihtiyacım var sanırımm .. öpüyorum hepinizi

kızlar günaydın ben bugün öksürüğüm için doktora gitcem hamileliğimi ilaç kullanmadan bitireyim demiştim ama 10 gündür geçmedi bu öksürük.. anestezi uzamanı ilaç kullanman gerekirse bi an önce başla dedi anestezide eğer genel olması gerekirse sıkıntı olabilirmiş.. bişey sölicem size bu ameliyat işi beni çok germeye başladı korkuyorum çokkkkkk

kızlar günaydın ben bugün öksürüğüm için doktora gitcem hamileliğimi ilaç kullanmadan bitireyim demiştim ama 10 gündür geçmedi bu öksürük.. anestezi uzamanı ilaç kullanman gerekirse bi an önce başla dedi anestezide eğer genel olması gerekirse sıkıntı olabilirmiş.. bişey sölicem size bu ameliyat işi beni çok germeye başladı korkuyorum çokkkkkk

canım benim gerilme korkma düşün sonunda kızçeni alıcaksın kucağına benim tansiyondan sebep apartopar alınmıştım ameliyata tansiyonum 22 di sakın stres yapıp kendini zor duruma sokma hayırlısıyla al bebeğini kucağınaa

annişler nasılsınızzzz

biz salı günü sünnet oldukkkkk :52::52::52::52::52::52: çok rahat demişlerdi evet sıkıntısızız kuzumun ağrısı sızısı yok çok şükürrr :nazar::nazar::nazar:

sizler nasılsınızzzzz neler yapıosunuzzzz

canım benim gerilme korkma düşün sonunda kızçeni alıcaksın kucağına benim tansiyondan sebep apartopar alınmıştım ameliyata tansiyonum 22 di sakın stres yapıp kendini zor duruma sokma hayırlısıyla al bebeğini kucağınaa

annişler nasılsınızzzz

biz salı günü sünnet oldukkkkk :52::52::52::52::52::52: çok rahat demişlerdi evet sıkıntısızız kuzumun ağrısı sızısı yok çok şükürrr :nazar::nazar::nazar:

Sizler nasılsınızzzzz neler yapıosunuzzzz

sen genel anestezi möi oldun cnm?? Epidural hakkında yorumlarınızı bekliyorum.. Bu arada sünneti erken yaptırmakla çok iyi etmişsin ben de öyle yapmıştıım sıkıntısız geçti gitti çok şükür.. Minik eren imiz koca erkek oldu desene.. öpüyorum kuzunu canım benim

annişler nasılsınızzzz

Sizler nasılsınızzzzz neler yapıosunuzzzz

sen genel anestezi möi oldun cnm?? Epidural hakkında yorumlarınızı bekliyorum.. Bu arada sünneti erken yaptırmakla çok iyi etmişsin ben de öyle yapmıştıım sıkıntısız geçti gitti çok şükür.. Minik eren imiz koca erkek oldu desene.. öpüyorum kuzunu canım benim

Slm kizlarr dicem de kimse ugramiyo.. Benim de son ugramalarim galiba. Az kaldi ben de dogurayim kapanisi yapariz heralde. Ptesi gunumuz belli olacak.. Cok yoruluyorum minigim bi an once gelse de az hafiflesem.. Neyse opuyorum hepinixi.. İi geceler

Merhaba hatunlar nasilsiniz.
Kocamla kayinvalidemi disari gonderdim. Evde kafa dinliyom. Evimin bu halini ozlemisin. Sakin sessiz ve benim ozgur oldugum halini.
Benim minik sipa uyuyo su an.
Dun isilikler icin dr. Gittik. Ter veua yag bezleri tikanmis dedi. Ozel bi sampuan ve bepanthol krem verdi. Sik sik banyo tavsiye etti. Bi verdigi sampuanla bi duru suyla. İnsallah gecer.
Haftaya ayin 12sinde bebek mevludumuz var. Pasam eski yakisikliligina kavussun istiyom.
11 inde de kismetse kirkimizi ucuruyoruz. Sanki kirk ucunca birden duze cikcakmisim gibi bi his var icimde.
Yarin oglusumun ilk asisini yaptircaz.
Sali gunu de dr. Randevum var. Dogumdan sonra ilk muayene nasil oluyo ki. Alttan mi bakar acep. Pufff hic kurcalanasim yok :1:
Didosummmm nasilsin canim. Ogretmenlik nasil, artvin nasil, esin ve oglusun nasil, bibirlerine alistilar mi.
Denizzz allah kizcene uzun omur versin. Bi fotosunu koysana bakalim.
Bambucummm canim hadi hayirlisi. Gun aldiktan sonra zaman sayili olunca daha cabuk geciyo. Bize de haber ver.
Fulimmmm sukur kavusturana. Arayi acma kiss bu kadar.

Benim sipa uyurken azcik ben de kivrilayim bali. Gece nobetlerine uyku biriktirmem lazim dimi.
Hepiciginizi opuyorumm.... Opuyoruzzz...

Selam tubişim ya pek kimse uğramaz oldu buna bende dahil valla face olunca insanın daha kolayına geliyor bir de benim sıpadan pek vakit kalmıyor ki. arada uğruyorum böyle. Maşallah seymenimize 40 ı da uçuyo demek koca adam oldu artık. Alıştım canım buralara işte kv ile anlaşmaya çalışıp geçinip gidiyoruz. bi yandan düşünüyorum o olmasa burda halim haraptı hiçbir işe yetişemeyecektim bir yandan da rahat olmak istiyorum böyle bi karmaşa. bir de bazı konularda anlaşamıyoruz gıcık oluyorum..
fuli kızzz ne tez sünnet ettirdin sen paşamızı. ilk yaptıran sen oldun sanırım topikten. Devlet hastanesinde yapmadılardı bizimkini sen özelde mi yaptırdın? Bi sıkıntı oldu mu?

Bambucum pzt günüm beli olacak demişsin cnm hadi hayırlısıyla sende kurtul inşallah.

Kızlarrr beni heyecan bastıı.. Miniğimi görmeme az kaldı.. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşaallahhh.. Yarın doktora gidiyorum gününü yazarım sizew. öpüyorum kandiliniz mübarek olsun

Kızlarr ben geldim.. Perşembe hastaneye yatıyoprum cuma da geliyo inşaallah miniğimiz... Ama 3 gece falan hastanede tutacaklarmış galiba o biraz canımı sıktı oğlum açısından.. Heyecan, stress garip duygular içindeyim.. Dualarınızı eksik etmeyinn

Gecen ay olmadi olcak gozuyle bakiyordum ve bu ay hic umidim yoktu ama cok sukur allah nasip etti pozitifi gordum :D allah isteyen herkese nasip etsin insallah..

Nerdesiniz kızlarrrrrrr
Öznur seni merak etmiştim bi de fuliyi. Doğurmadın daha demek. Allah yardımcın olsun dua edeceğim cuma senin için. Çok duygulandım. Yalnız kaldın buralarda :( Cumartesi pazar olmadı pazartesi bize iyiyim diye haber uçur tatlım. Şimdiden öptüm kızımın kız arkadaşı nehiri.

Back