• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Merhaba kızlar.bende aranıza girebilirmiyim:))
ben 2,5 yıllık evliyim,1 yıldır çocuk deniyodum.ama her ay kist oluyodu.1,5 aydır kist yok.klomen kullandım.arkasından duphaston ve progestan verdi doktor.25 i çarşamba günü adet olmam gerekiyodu.doktor 25 i olmazsan 26 sında kan testi yaptır dedi.ama ben kan testine gidemiyorum korkudan:((:14::14:2 gündür idrar testi yapıyorum ama tek çizgide.bide adet olacakmışım gibi hissediyorum.kasıklarımda ağrı var.hafta sonu adet olurum gibi geliyo.ama çok korkuyorum.nolur olmıyayımmmm:14::19::19::19:

Kızlar ben geldim bursaya.. Doktora da gittim 2 hafta sonra alırız dedi ama ben bi de basşka bi hastaneye daha gitcem ptesi bakalım hayırlısı artıkkk

kızlarr bende çok fena öksürük başladı boğazım kaşınıyo napcam ben yaa zencefil içilebiliyor mu bu dönemd araştırdım ama tam emin olamadım.. ameliyata kadar geçmezse bu öksürük benim acımı kat kat artıracak yaaaaaaa.......

Hanımlar benim batım ocak 6 az kaldı geçen ay erken adet oldum ve iki gün önce pembe akıntılarım oldu. araştırdım bayağı bir doktorlar erken adeti ve onu takiben bir daha ki adet yaklaştığında kısa süren pembe akıntıları hamilelik belirtisi olarak görüyorlar bu sefer çok umutluyum inşaallah güzel haberlerimizi hepimiz paylaşırız dua edin bana da :)

kızlarr bende çok fena öksürük başladı boğazım kaşınıyo napcam ben yaa zencefil içilebiliyor mu bu dönemd araştırdım ama tam emin olamadım.. ameliyata kadar geçmezse bu öksürük benim acımı kat kat artıracak yaaaaaaa.......

İçmesen bile kaşındıkça gargara yapsan da olur canım.. Geçmiş olsun..

Hanımlar benim batım ocak 6 az kaldı geçen ay erken adet oldum ve iki gün önce pembe akıntılarım oldu. araştırdım bayağı bir doktorlar erken adeti ve onu takiben bir daha ki adet yaklaştığında kısa süren pembe akıntıları hamilelik belirtisi olarak görüyorlar bu sefer çok umutluyum inşaallah güzel haberlerimizi hepimiz paylaşırız dua edin bana da :)

Yerleşme kanaması olabilir, hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım:)) Benim de batım 7 Ocak, bu sabah sol bacağım ağrımaya başladı, az evvel de karın ve bel ağrılarım başladı..
Bu ay ben de umutluyum, hayırlısıyla gelsin kuzucuklarımız..

yerleşme kanaması adet günü geçtikten sonra mı olur ?? benim en son adet günüm 16 kasım idi bugün pembemsi kırmızımsı bir kanamam oldu korktuğum gibi adet kanamam mı yoksa bebişim mi yerleşiyor ? yarın doktora gideceğim çok tedirginim off inşallah hamileyimdir dualarınızı bekliyorum kızlarr :(

Yerleşme kanaması olabilir, hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım:)) Benim de batım 7 Ocak, bu sabah sol bacağım ağrımaya başladı, az evvel de karın ve bel ağrılarım başladı..
Bu ay ben de umutluyum, hayırlısıyla gelsin kuzucuklarımız..

amin inşallah sağol canım :) dua edelim birbirimize .. bacağın kasıklarından ötürü ağrıyorsa bu belirtiyi çok duydum kasıklarımın ağrısı bacağıma vuruyor diyorlardı hakkında hayırlısı inşallah :) İnşallah en yakın zamanda hepimizin göbişleri bebişlerimizle dolar :1: aminnnnnnnnn :):)

yerleşme kanaması adet günü geçtikten sonra mı olur ?? benim en son adet günüm 16 kasım idi bugün pembemsi kırmızımsı bir kanamam oldu korktuğum gibi adet kanamam mı yoksa bebişim mi yerleşiyor ? yarın doktora gideceğim çok tedirginim off inşallah hamileyimdir dualarınızı bekliyorum kızlarr :(

tatlım yerleşme kanaması adet geçtikten sonra olmaz yumurtlamadan sonra adet gününün yaklaştığı günlerde olur çok az bir miktar gelir ve yanlızca iki gün sürer. inşallah yerleşme kanamasıdır diyelim Rabbim yardımcın olsun ama adet kanamasıysa da üzülme hayırlısı olsun :34:

Merhaba kizlar nasilsiniz.
Yeni yilin ilk sabahinda esim oglum ve ben ayni yatakta yatip uyandik. Tarif edilemez bi mutluluktu.
Hapinizin yeni yili yeni ve guzel gunleri beraberinde getirsin, sizleri ve kuzucuklarinizi opuyorum, mutlu yillar..:16:

Selam kızlar. Öznur ve Tuğbadan başkası uğramaz olmuş :( Ben de bakıp çıkıyorum kimze olmayınca. Tuğbacım, seni merak ediyorum oğluşunu da Faceden silmişsin snaırım, ordan da göremiyorum seni kuzum. Maşallah oğluşuna. Öp benim için.

Öznurcum demek sen de sona geldin. Allah yardımcın olsun tatlım. İşallah sağsalim alırsın kucağına. Sen de habersiz bırakma bari bizi. Keşke eskisi gibi olabilsek. Hni hiç kopmayacaktık :(

Canim gecmis olsun. Benim doktorum iliadin burun spreyi ve farhex bogaz gargarasi vermisti. Hamislikte kullaniliyo. Ben kronik faranjitim bana bile iyi geldi. Ameliyata kadar iyilesmeye bak canim. Ben ameliyattan sonra bi kac kez hapsurdum da gordum gunumu, dikkat et kendine.
Dr kontrolunden sonra tarihi bize de bildir.

Merhaba kizlar nasilsiniz.
Yeni yilin ilk sabahinda esim oglum ve ben ayni yatakta yatip uyandik. Tarif edilemez bi mutluluktu.
Hapinizin yeni yili yeni ve guzel gunleri beraberinde getirsin, sizleri ve kuzucuklarinizi opuyorum, mutlu yillar..:16:

aAA burdasın canımcımm. Sana da mutlu yıllar. Aman dikkat bebekle yatarken canım. Çok zevkli oluyor ama uyku ölümün yarısıdır derler, ezersiniz Allah korusun canım. Ben de sabah aramıza aldım ama gözümü bile kırpmadım. Biz karıkoca pek bir patavatsız yatıyoruz da :)) Nasılsın, iyileştin mi. Seymenim büyüdü mü :)))

Selam kızlar. Öznur ve Tuğbadan başkası uğramaz olmuş :( Ben de bakıp çıkıyorum kimze olmayınca. Tuğbacım, seni merak ediyorum oğluşunu da Faceden silmişsin snaırım, ordan da göremiyorum seni kuzum. Maşallah oğluşuna. Öp benim için.

Öznurcum demek sen de sona geldin. Allah yardımcın olsun tatlım. İşallah sağsalim alırsın kucağına. Sen de habersiz bırakma bari bizi. Keşke eskisi gibi olabilsek. Hni hiç kopmayacaktık :(

Ablacim mutlu yillar. Face e daha resim koymadim. Kirkini bekliyorum.
Buraya bi guncelleme yapayim.
Ben senin resimleri faceden goruyom ama:44:

Ablacim mutlu yillar. Face e daha resim koymadim. Kirkini bekliyorum.
Buraya bi guncelleme yapayim.
Ben senin resimleri faceden goruyom ama:44:

Canım benim facem herkese açık da ondan görüyorsun. Ben geçen bakaym dedim, Tuğba'ya arkadaşlık göndertiniz bi zahmet dedi face :)))

Kırkı dolunca da koyma çok sık. Benim kızım adı gibi Narin çıktı. Çok çabuk nazar değiyor. Dün resim koydum bu gece sürekli cırladı uymadı :( Hep böyle oluyor resim koyunca. Yıldızı çok düşük sanırım.

$Seymen 1 aylik.jpg
İste oglusum kuzlar.
Yalniz su an sebebini bilmedigim sekilde yanaklarinda isilik cikti umarim hizla cikti hizla gecer.

geldim sona ablacım doktor ptesi tahlillerini falan yapalım dedi 38+4 te falan alalım dedie ben de şim 16sında gelcek 17 sinde olsa olur mu dedim ayarlarız dedi. bi terslik olmazsa bekleyecek sanırım.. şimdi bursadayım ama eşimi de çok özlüyorum bi yanım eksik gibi üstüne bi de gribe döndü rahatsızlığım tadım tuzum yok şu ara. bi an önce toparlarım inşallah öksürük baya azaldı burun akıntısı halsizlik var.. ben arada uğramaya çalışıyorum yazarım yine gelişmeleri..
Canim gecmis olsun. Benim doktorum iliadin burun spreyi ve farhex bogaz gargarasi vermisti. Hamislikte kullaniliyo. Ben kronik faranjitim bana bile iyi geldi. Ameliyata kadar iyilesmeye bak canim. Ben ameliyattan sonra bi kac kez hapsurdum da gordum gunumu, dikkat et kendine.
Dr kontrolunden sonra tarihi bize de bildir.
canım öksürüğüm için kavrulmuş çörekotu ve balı ezip hergün yedim çok ii geldi biraz halsizlik var.. geldiğimden beri evde duramadım bi kendim bi oğlum bi nehir in eksikleri derken yorgunluk da etkiledi birden hastalanıverdim tabi hava değişimi de var.. bi kaç güne toparlıcam inşallah.. oğluşunu-n maşaallahhı var alllah nazardan saklasın kuzucuklarımızı.. ben de heyecanla bekliyorum artık.. daha şimdiden evimi bile de özledim kızımızı da kucağımıza alsak da sağsalim bakalım artık.. öpüyorum sizi deee

kızlar merhba nasılsınız???

ben uzuzn süredir yoktum Bandırmaya gittik orda kaldık eve geldik falan derken giremedim telden baktım ama Eren kucağımda tlfndan yazılmıyo kaçırdım bi çok yazıyı tabi :(

tubikim ballı lokmam oğluşun çok tatlı maşşallahhhh rabbim nazarlardan sakınsınnn
kırkımız çıkmadan benim oğlumdada dediğin gibi yüzünde isilik gibi şeyler çıkmıştı hatta benim yüzümdede çıktı kayınvalidem oğlanın yüzüne anne sütünden sür dedi gerçektende geçirdi 10 gün falan geçmemişti hatta yayılıyodu ama 2 güne geçirdi aklında olsun canım benim

bambummm az kaldı doğurdun doğurucan sağlıcakla al kızını kucağına canım benimmm

aynur ablammm nasılsınnnnnnnnn Narinimiz nasılll uzak kaldım bi haberim hepinizden

fatmik serap gülücükkk herkesler nasıl???

öpüyorum hepiniziii

Eki Görüntüle 915862
İste oglusum kuzlar.
Yalniz su an sebebini bilmedigim sekilde yanaklarinda isilik cikti umarim hizla cikti hizla gecer.

ayyy maşallah yaaa sübhanallah tosun paşam ya tubiş benim kızımda da isilik çıktı yavaş yavaş geçiyo hepinizi öpüyorum . Herkez iyidir inş. evlatşarınıza Allah 'a emanet olun :3:

Back