- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
- #34.361
kızlarrrrr zayıfladınız mı yaa ben 12 kilo verdim kaldım yaaaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr zayıfladınız mı yaa ben 12 kilo verdim kaldım yaaaaaaaaaa
sorma gitsin asacam kendimi kaldım 80 de 1 gr oynamıyo büyük mücadele içindeyim
ben ilk çocuğuma hamile kalmadan önce 58 kiloydum. ikinciye kalmadan önce de 65 verememiştim yani kiloları. şimdi 70 kiloyum ben de mücadele içindeyim inşallah bu kez olurrr
ben kilolu hamile kaldım gerçi 75 tim ama 95 le doğumla gittim şimdi 80 deyim ama vericem inat ettim o eski kıyafetlerin içine girilecek diye şartlıyorum kendimi,en az 60 olmam gerekiyor,pes etmek yok ..
aynen ben de çok azimliyim emzirirken veremezsem kalır gider zaten :)))
emziriyorsan çok şanslısın daha çabuk gider benimki bıraktı sadece 4 ay emdi sonra öğğ demeye başladı şuan emmiyo o yüzden benim işim biraz daha zor ama vericem ne olursa olsun psikolojimi bozdu resmen.
ben netten twist and shape diye bi alet var onu sipariş ettim canım. küçük bi evim olduğu için büyük bi spor aleti almak istemedim. kullaanlar çok memnun faydasını görürsem sana da haber veririrm belki işimize yarar. dört gözle gelsin diye bekliyorum bakalımm.
inş yarar işine canım bende koşu bandı aldım işe yarıyordu aslında 40 günde 5 kg vermiştim ama şimdi durdu sporu ağırlaştırmama aynı şekilde beslenmeye devam etmeme rağmen duraklama dönemine girdim aman sen dikkatli ol çok berbat bişey ne kadar süreceği belli olmayan bir süreç ve insanı bazen pes etme umutsuzluk veremicem bu kiloları deme noktasına getiriyor yaklaşık 15 gündür 1 gr bile gitmedi sinirim bozuluyor ama yinede aynen devam ediyorum,sende alet gelince düzenli kullanırsan işine yarar canım ama birazda boğazdan kesmek şart,bu ayça kaya diyeti var 5333 olan ona bir göz at istersen ben onu yapıyorum şimdi her besinden alıyorsun günlük olarak ve yazıyorsun bi yere kontrol amaçlı.bir bak derim ama sen emzirdiğin için biraz daha esnek davranabilirsin diyet konusunda..
tamam canım bi göz atarım zaten pek iştahım açık değil nedense çok şükür tabi:))) oğlumda deli gibi yemek yerdim şimdi aramıyorum öyle. pes etmicem bu kez inşallah kızım az büyüsün yürüyüşlere de başlıcammm.. inşallah veriririz canım yaza kadar. yazın düğünümğüz var fit olmam lazım :)))
kızlarrr bizim kırkımızz çıktı bugünnnnnnnnnnnnnn
Oy oy masallah canim. Senin haberini almak icin girdim. Buyumussunuz kizcenizle.
Biz de oglusumla onumuzdeki hafta uc ayimizi bitiriyoruz. Her anini izliyorum oglumun. Zaman cabuk geciyo. Tadini cikariyorum onun her aninin.
merhaba kızlar nasılsınız herkezlerden haber almaya geldim :) fatma ,fuli,tuba,kübra,aynur abla,didem,iremneva,umut vardı offf ben bayadır girmiyorum özge herkezler işte iyimisiniz bebişler nasıl ben lino şumun fotosunu profile ekledim bakın tezeleri buraya eklememe eşim izin vermiyo herkeze açık ya
Hayırlı, uğurlu olsun topiğiniz simdiden ins diyelim
Sizin 1.ci varmıs, kısmetse 2. diyebiliyosunuz ne güzel..
İnsallah Rabbim nasip eder de, 2. yavrunuz daha olur ins..
Ben henüz o mutluluğa eremedimm.. İnsallah Rabbim bu ay reva görürse, bnde tadmak istiyorum o duyguyu.. cünkü yılların yorgunluğu var üzerimde..
maşallah ona kocaman olmuş :)) büyüsünler biran önce :) bu arada kimseler gelmez oldu buraya arada bir bakıyorum ama tık yok nerde bu millet nerde bu insanlar
aynen cnm ya neredeyse 1 ay oldu yazalı bende şoklara girdim arada bir olsada pek giren yokm sanırım senin oğluşun nasıl sen nasılsın ?
evet satıldık bi anda canım benim oğluşum iyi sürünmelere başladık koyduğum yerde bulamıyorum artık zaten yorgan attım yere sürekli yerdeyiz :) bi geliyorum gitmiş te nerelere onun dışında uyku sıkıntımız var uyumuyo geceleri 12 bilemedin 1 e kadar oturuyoruz,ben ise kilolarımla başım dertte vermeye çalışıyorum ama veremiyorum nolcak halim bilmiyorum aynalara küstüm sen nasılsın? bebişinin huysuz değildir umarım çünkü çok zorluyo öyle olunca
ay maşallah ne güzel kaç aylık oldu adı neydi ?
benimkide hareketli çok atıyo kendini konuşmaya çalışıo şimdi çok daha tatlı maşallah gece uyku sorunu hiç olmadı gaz sancısı olduğu dönemler çok çektim ben atlattık ama yinede şurubunu veriyorum ne olur ne olmaz Gerçekten bebişler çok yorucu uyku düzenini çözemedim mesela şuan hala uyuyor saat öğleni geçti Benim kide gece geç yatıyo 24 den önce uyumaz gerçi bende gece geç yatarım hep kendimi bildim bileli
Kilo kilo kilo ... ben çok şişmemiştim zaten ufak tefeğim 15 kilo almıştım ama çok zayıf olduğum için şimdi iyisin tamsın diolar bende memnunum ama ne olursa olsun deformasyona uğradım gerçeğini değiştiremem ...Normal doğum yapmama rağmen göbiş var memişler pert emzirme dönemindesin takma diolar ama işte boğazım açıldı nasıl durdurum kendimi bilmem.:44:
Dediğin gibi aynalar küs sayılırım yani eskisi gibi aram yok toparlanıcaz inanıyorum ...Eşim 2. yi istiyo düşün Rabbim sağlık verdin hepsine