• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

öznur seni merak etmiştim bi de fuliyi. Doğurmadın daha demek. Allah yardımcın olsun dua edeceğim cuma senin için. çok duygulandım. Yalnız kaldın buralarda :( cumartesi pazar olmadı pazartesi bize iyiyim diye haber uçur tatlım. şimdiden öptüm kızımın kız arkadaşı nehiri.

ben hergün uğruyorum abla bş zamanım çok ya şimdi.. Zeynep narin kocaman olmuştur.. Heyecanlıyım stressliyim sen epidural mi olmuştun.. Epidural olmak istiyorum ama heyecan yapar mıyım bilmem kafam karışıkkk

sen genel anestezi möi oldun cnm?? Epidural hakkında yorumlarınızı bekliyorum.. Bu arada sünneti erken yaptırmakla çok iyi etmişsin ben de öyle yapmıştıım sıkıntısız geçti gitti çok şükür.. Minik eren imiz koca erkek oldu desene.. öpüyorum kuzunu canım benim

genel oldum canım ben tansiyon yüzünden sakin olmaya calışırsan epidural in rahat geçebilir die düşünüyorum

evet paşam erkek adam oldu geçti gitti ağrısı sızısı hiç olmadı şükür :16::16::16:

Selam tubişim ya pek kimse uğramaz oldu buna bende dahil valla face olunca insanın daha kolayına geliyor bir de benim sıpadan pek vakit kalmıyor ki. arada uğruyorum böyle. Maşallah seymenimize 40 ı da uçuyo demek koca adam oldu artık. Alıştım canım buralara işte kv ile anlaşmaya çalışıp geçinip gidiyoruz. bi yandan düşünüyorum o olmasa burda halim haraptı hiçbir işe yetişemeyecektim bir yandan da rahat olmak istiyorum böyle bi karmaşa. bir de bazı konularda anlaşamıyoruz gıcık oluyorum..
fuli kızzz ne tez sünnet ettirdin sen paşamızı. ilk yaptıran sen oldun sanırım topikten. Devlet hastanesinde yapmadılardı bizimkini sen özelde mi yaptırdın? Bi sıkıntı oldu mu?

Bambucum pzt günüm beli olacak demişsin cnm hadi hayırlısıyla sende kurtul inşallah.

didoşummm canımbenimmm nasılsın alışmışsın işinede yerinede olur arada sıkıntılar tez zamanda geçin bu günlerde tainini alırsın kocanın yanına canım benimmm umut paşam nasılll koca adam olmuştur o yerim onu bennnn

biz sünneti özelde yaptırdık canım 15 dk sürdü toplasan ağrısı sızısı hiç olmadı pansuman yaparken bile acımdaı hiç haberi olmadı yani sünnet ağrısından geçti gitti büyük rahatlıkmış tavsiye ederim :34::34::34:

Kızlarr ben geldim.. Perşembe hastaneye yatıyoprum cuma da geliyo inşaallah miniğimiz... Ama 3 gece falan hastanede tutacaklarmış galiba o biraz canımı sıktı oğlum açısından.. Heyecan, stress garip duygular içindeyim.. Dualarınızı eksik etmeyinn

ayyy kuzum yarın yatıyosun demek sıkıntısız al kızını kucağına canım benim ne tatlı bi telaş içindesindir şimdi dualarımız seninle canımın içi :16::16::16::16:

Öznur seni merak etmiştim bi de fuliyi. Doğurmadın daha demek. Allah yardımcın olsun dua edeceğim cuma senin için. Çok duygulandım. Yalnız kaldın buralarda :( Cumartesi pazar olmadı pazartesi bize iyiyim diye haber uçur tatlım. Şimdiden öptüm kızımın kız arkadaşı nehiri.

ablaaammmm çok özledim sizleri yaaaaaa

benim doğum iznim subat 10 da bitiyo :( nasıl işe gidicem şimdiden onu düşünüyorum çok zormuş :43::43::43:

ben hergün uğruyorum abla bş zamanım çok ya şimdi.. Zeynep narin kocaman olmuştur.. Heyecanlıyım stressliyim sen epidural mi olmuştun.. Epidural olmak istiyorum ama heyecan yapar mıyım bilmem kafam karışıkkk

Canım senin yarın mı doğum kesin. Ben spinal oldum, hiç panik değilim normalde ama iğne sırasında çok gerildim ve doktorumu beklerken tansiyonum çok düştü. O an yüz bin defa neden spinal oldum diye kızdım kendime ama. Bence genel daha iyi ya. Uyuyup uyanıyrsun herşey tamam. Ha bebeğini çıkar çıkaz göremiyorsun ama 1 dakika için o strese değmez bence.

genel oldum canım ben tansiyon yüzünden sakin olmaya calışırsan epidural in rahat geçebilir die düşünüyorum

evet paşam erkek adam oldu geçti gitti ağrısı sızısı hiç olmadı şükür :16::16::16:

didoşummm canımbenimmm nasılsın alışmışsın işinede yerinede olur arada sıkıntılar tez zamanda geçin bu günlerde tainini alırsın kocanın yanına canım benimmm umut paşam nasılll koca adam olmuştur o yerim onu bennnn

biz sünneti özelde yaptırdık canım 15 dk sürdü toplasan ağrısı sızısı hiç olmadı pansuman yaparken bile acımdaı hiç haberi olmadı yani sünnet ağrısından geçti gitti büyük rahatlıkmış tavsiye ederim :34::34::34:

ayyy kuzum yarın yatıyosun demek sıkıntısız al kızını kucağına canım benim ne tatlı bi telaş içindesindir şimdi dualarımız seninle canımın içi :16::16::16::16:

ablaaammmm çok özledim sizleri yaaaaaa

benim doğum iznim subat 10 da bitiyo :( nasıl işe gidicem şimdiden onu düşünüyorum çok zormuş :43::43::43:

Canım iyi olmanıza sevindim. Ben de çok özledim seni ya. Keşke burası dağılmasaydı :( Kimse olmayınca ben de öznur için bir bakıp çıkıyorum. Sen de yoktun. İşte Zeynep Narinin son hali teyzesi. Bebişini öp beim için, sünnet de olmuş aslan parçası...

Eklentiler

• $WP_20140109_017.jpg
    $WP_20140109_017.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 150
Selam annisler nasilsiniz.
Biz nihayet oglusumla basbasa kaldik. Annemle beraber kayinvalidem de gitti. Asli da subat ortasi kayinpederim ve gorumcem gelecekti onlari beklicekti gitmeyip. Ama esimi de beni de cok bunaltti. Uygun bir yolla gondedik onu.
Gunler pesi sira cok cabuk geciyo. Bakalim yalniz nasil idare edicez.
Oznurr canim simdi haberim oldu dogum yapacagindan. Rabbim kolayliklar versin. Haberdar et bizi.
Fulimmm oglusun koca adam olmus. Sunnetiniz hayirli olsun allah damatligini da gostersin.
Benim esim sunnet konusunda kararsiz. Erken sunnet olurza buyuyene kadar iyilesir doku tekrar sunnet gerektirir dedi
Bizim dr da onermedi. Simdilik oglusumun pipisi duruyo oleee.
Faceden yazmasi kolay gelince burasi kaldi galiba. Ben dahil herkes ihmal ettik. Ama islere baslayi ca yine mudurlerden gizli yazmsyA baslaru
İz.

canım iyi olmanıza sevindim. Ben de çok özledim seni ya. Keşke burası dağılmasaydı :( kimse olmayınca ben de öznur için bir bakıp çıkıyorum. Sen de yoktun. Işte zeynep narinin son hali teyzesi. Bebişini öp beim için, sünnet de olmuş aslan parçası...

ablaammmmmm yerim ben o prensesiii maşşşallahh süpanallahhhh dünya tatlısı olmuş fıstığım benim rabbim nazarlardan korusunnnn evlatlarımızııı

yakındır buraların şenlenmesi iş bası yapıcaz teker teker yine yeniden buluşuruz ablaammmm :16::16::16::16::16::16:

selam annisler nasilsiniz.
Biz nihayet oglusumla basbasa kaldik. Annemle beraber kayinvalidem de gitti. Asli da subat ortasi kayinpederim ve gorumcem gelecekti onlari beklicekti gitmeyip. Ama esimi de beni de cok bunaltti. Uygun bir yolla gondedik onu.
Gunler pesi sira cok cabuk geciyo. Bakalim yalniz nasil idare edicez.
Oznurr canim simdi haberim oldu dogum yapacagindan. Rabbim kolayliklar versin. Haberdar et bizi.
Fulimmm oglusun koca adam olmus. Sunnetiniz hayirli olsun allah damatligini da gostersin.
Benim esim sunnet konusunda kararsiz. Erken sunnet olurza buyuyene kadar iyilesir doku tekrar sunnet gerektirir dedi
bizim dr da onermedi. Simdilik oglusumun pipisi duruyo oleee.
Faceden yazmasi kolay gelince burasi kaldi galiba. Ben dahil herkes ihmal ettik. Ama islere baslayi ca yine mudurlerden gizli yazmsya baslaru
iz.

ballı lokmammm bal küpümmmmm seymenim nasıl yer onu teyzesi hepiniz facedesiniz ben halen yokum böhüüüüüüüüü :43::43::43::43::43:

Valla ban göre çok rahat oldu sünnet işi doktorumuz ve daha önce erken yaptıranlarda hiç öyle bişey demedi bebeğim ama yine sisin bileceğiniz iş tek bir ağrısı sızısı olmdı geçti gitti çok şükür :52::52::52:

Yanlız kalmak iidir tubişim işe dönüş tarihin yaklaştıkça daha çok doyamıyosun daha çok yanlız kalmak istiyosunn kocaman öp yakışıklımı benim için :52::54::54::54:

Bambummmm öznurummm muhmetemelen doğumdasındır yada biricik kızını kucağına almışsındır rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sizi merak ediyor ve çok öpüyorum canım benimm :54::54::54:

Kızlar merak eden herkes saoldunn.. Kızımla evdeyiz. Spinal oldum ama baş ve boyun ağrım beni mahvediyo .. Kızım iyi çok şükür 3280 gr 50 cm olarak dogdu.. Baş ağrımdan daha doğru dürüsdt kucağıma alamadım.. Felç olmuş gibiyim.. Ameliyatım çok rahattı ama sonrası mahvetti beni. Kendime geleyim uzun uzun anlatrm yatmadan boynum kırılacakmış gibi hissediyorum.. Dua edin kısa zamanda geçsinn öpüyorum hepinizi

Kızlar merak eden herkes saoldunn.. Kızımla evdeyiz. Spinal oldum ama baş ve boyun ağrım beni mahvediyo .. Kızım iyi çok şükür 3280 gr 50 cm olarak dogdu.. Baş ağrımdan daha doğru dürüsdt kucağıma alamadım.. Felç olmuş gibiyim.. Ameliyatım çok rahattı ama sonrası mahvetti beni. Kendime geleyim uzun uzun anlatrm yatmadan boynum kırılacakmış gibi hissediyorum.. Dua edin kısa zamanda geçsinn öpüyorum hepinizi

canımın içi çok şükür sende aldın kızını kucağınaaa Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin öpüyorum ikinizide kocaman biran önce toparlanman dileğiyle seviyoruz seni

Oznur gozun aydin canim, gelmis gecmis olsun. Allahim Nehirimize uzun saglili hayirli omurler versin.
Ben de spinal oldum ama bende tutmadi biliyosun o yuzden sonraki sikayetleri pek yasamadim. Ama benim dr bana basim yukarda yatmami onerdi. On gun cift yastikla yattim. Ve yine dr tavsiyesi ile gunde uc fincan sek yani sekersiz sutsuz kahve ictim. Bas agrim olmadi.

Fulimmmm gel kuzum sen face. Fitos gibi sende takma isimle dahil olsana. Kocana caktirmadan.

Azcik da kendimden bahsedeyim. ibi yaglaniyoruz K.v.gideli 6 gun oldu valla pek bi rahatim. Evime duzenime yeniden geri dondum karisanim gorusenim yok. Oglusumda iyi allaha sukur.yuzunde cikanlara dermatid dedi dr. İlacla anca gecirdikaaa. Hergun dus alip pehlivanlar gibi yaglaniyoz ;-)

Canlarim ben kendime geldim cok sukur. Yataktan ciktim artik. Nehirim azcik sarilik oldu ama sagligi yerindeymis kisa zamanda resim eklicem telden giriyorum burdan bulamadim nasil olacagini. Oglum da alismaya callisiyo ara ara ugrar halimizden bahsederim opuyorum hepinizi

canım inşallah bu kez bebeğini kucagına alırsn:16:aramıza hoşgeldiin:46:

canım benim. içini ferah tut . ben 5 aylık ewliyim her ay deniyoduk ama olmadı. aralık ayında kafama pek takmadım . rabbim werirse olur dedim. bol bol dua ettim. olmazsada tıpda çare çok dedim. eşimde hep hayatım üzülma falan dedi. aralık ayında kalmış bebişim. kafana takmadın mı oluyo . psikolojik baskı çok yıpratıyo . we oda engel oluyo. bana dr ole demişti. şimdi daha 5 haftalık. yasayıp yasamadığı bile belli degil. cuma günü belli olacak ama. içimizi ferah tutmaya çalısalım. kafanı boşalt de ki Rabbim muhakkak okymuştur bi yoluna. weririsede o wermezsede. :) üzülme haberleinin iyisini alırız inşalla:)

Son düzenleme:
Hayırlı, uğurlu olsun topiğiniz simdiden ins diyelim :16::1:
Sizin 1.ci varmıs, kısmetse 2. diyebiliyosunuz ne güzel..
İnsallah Rabbim nasip eder de, 2. yavrunuz daha olur ins..
Ben henüz o mutluluğa eremedimm.. İnsallah Rabbim bu ay reva görürse, bnde tadmak istiyorum o duyguyu.. :16:cünkü yılların yorgunluğu var üzerimde.. :25:

canım benim. içini ferah tut . ben 5 aylık ewliyim her ay deniyoduk ama olmadı. aralık ayında kafama pek takmadım . rabbim werirse olur dedim. bol bol dua ettim. olmazsada tıpda çare çok dedim. eşimde hep hayatım üzülma falan dedi. aralık ayında kalmış bebişim. kafana takmadın mı oluyo . psikolojik baskı çok yıpratıyo . we oda engel oluyo. bana dr ole demişti. şimdi daha 5 haftalık. yasayıp yasamadığı bile belli degil. cuma günü belli olacak ama. içimizi ferah tutmaya çalısalım. kafanı boşalt de ki Rabbim muhakkak okymuştur bi yoluna. weririsede o wermezsede. :) üzülme haberleinin iyisini alırız inşalla:)

Kizlar bilgisauar arizali daha kizimin resmini yukleyemedim. Kisa zamanda tanistircam sizle kizimi. Oglumda huysuzluklsr basladi kiskanclik belirtoleri yani. Ins kisa zamanda alisir

kızlarr oğlum çok fena kıskançlık yapıyo. yeme yemiyo benimle doğru dürüst konuşmuyor herşeye itiraz edip ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım tecrübeli olanlar lütfen bana bi yol gösterin nasıl davranmam gerekir?? bu arada resdim ekleyemiyorum hata veriyo denicem tekrar öpüyorum sizleriii

Oyyy maşşallah sana güzrller güzeli annesi nede güzel bakıyo uerim valla bin msşşallahhhhh

canım oğlun konusunda pek bilgi veremiycem seni paylaşamıuor umarım en kısa sürede atlatırsınız bu dönemi oda kardesine alışır öpüyoruz sizi

Back