- Konu Sahibi antidepresif
- #34.241
Merhaba kizlar bat 14 aralik yani yarin :) heyecanla beklemekteyimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bir haftadır acayip sıklaştı kasılmalar belimden sancılar ama gidiyo geliyo düzene girmedi henüz. fakat rahatsızlık veriyor. 2gün önce de tuvalete gittiğimde çamaşırımda kahverengimsi leke gördüm. her sancıda hıh geliyo diyorum ama düzensiz. yollarda kar var hava da buz gibi hastaneye gitmek istemiyorum boşuna geri gelmiim diye. napsam bilemedim doğum yakın mı sizce? sizde de böyle oldu mu ?
sağlık ocağını ebemi aradım sancın artınca git dedi. arttığı da oluyo ama geçiyo bisüre sonra çok gerdi beni bu gidip gelen belirsizlik. suyun sızarsa da acilen git dedi akıntım çok çok fazla ama suyumun sızdığını farketmedim olsa farkederdim heralde bilmiyorum... ilk olunca insan bilemiyo napçağını ya sizler tecrübelisiniz
canım 37 haftam doluyor bugünCanim kaç aylık ?
kızlar bir haftadır acayip sıklaştı kasılmalar belimden sancılar ama gidiyo geliyo düzene girmedi henüz. fakat rahatsızlık veriyor. 2gün önce de tuvalete gittiğimde çamaşırımda kahverengimsi leke gördüm. her sancıda hıh geliyo diyorum ama düzensiz. yollarda kar var hava da buz gibi hastaneye gitmek istemiyorum boşuna geri gelmiim diye. napsam bilemedim doğum yakın mı sizce? sizde de böyle oldu mu ?
sağlık ocağını ebemi aradım sancın artınca git dedi. arttığı da oluyo ama geçiyo bisüre sonra çok gerdi beni bu gidip gelen belirsizlik. suyun sızarsa da acilen git dedi akıntım çok çok fazla ama suyumun sızdığını farketmedim olsa farkederdim heralde bilmiyorum... ilk olunca insan bilemiyo napçağını ya sizler tecrübelisiniz
kavuşmak istiyorum artık kızıma heyecan tavan bende 9ay geçti de şu son günler geçmiyor sanki :) bugün de doğum günüm ne güzel olurdu annesine sürpriz yapıp hediye gelse bugüncanım stress yapma sancıların başlamış olsa kesilmezdi galiba bi de sık olurmuş.. suyun geldiğinde de anlarsın bence benim ilkinde suyum gelmemişti ama gelenler hep fark etti duyduğum kadarıyla
ben de yeniyim buralarda. maşaAllah ...Allah bağışlasın canım.inşaAllal bana da nasip olur ANNE olmak .merhaba annişlerrrr ve kuzucukları.
oğluşum şimdi babasıyla babaannesinin kucağında, oynaşıyolar. ben de fırsattan istifade kaçtım foruma.
bugün oğluşumla 11 günlük olduk. yavaş yavaş her şey yoluna giriyor gibi. en azından sütüm gelmeye başladı.
dün çocuk doktorumuzla ilk randevumuz vardı. genel kontrolden geçti oğluşum. kilosu yerinde allaha şükür. doğduğu kiloyu da geçmiş
hastaneden itibaren mama vermeye başlamıştım günde 1 veya 2 kez, özellikle geceleri veriyodum, sütüm yetmeyince, ebeler önermişti. doktor devam edebilirsin dedi. 1 ay sonraki kontrolümüzde kilo durumuna göre mamaya devam, arttır veya kes derim dedi. ben de sütle doyarsa mama vermiyorum, çok sıkışınca veriyorum.
sadece oğluşumun sağ gözünde sıkıntı var göz yaşı kanallarında tıkanma olmuş dedi drumuz. masaj ve demlenmiş çayla silin dedi. geçmezse damla alıcaz.
onun dışında günlerimiz emişmek, gaz çıkartmak ve uyutmak üçlüsü arasında geçiyo.
bizde haberler böyle, bakayım geçmişe sizde ne haberler var
canım eşine geçmiş olsun.slm kızlar nasılsınız ne var ne yok gelemedim ne zamandır çok sıkınıtlardaydım eşim ameliyat oldu toplandık geldik yeniden istnbula hala burdayız toparlanmasını bekliyoruz dönmek için ufaklık ise kabızdı sabun verdik bu sefer ishal oldu onu iyleştirmeye çalışıyoruz hava buz can sıkıntısı cabası,geçmişe göz attım bu kilolar göbek bendede hala sabit duruyo napcam bilmiyorum çok moralimi bozuyo
( depresyon aşamasındayım diyebilirim ( maşallah bebişlerimiz topik topik olmuşlar ne kadar güzel resimlerini gördüm inş böylede devam ederler,benim oğlanda maşallah iyi gidiyo bakalım inş bi sıkıntı olmaz şu ishalinide atlatsak bu arada sütüm iyce azaldı ne yapsam olmuyor yinede olanı veriyorum bakalım gittiği yere kadar,yine gelmeye çalışırım iyi bakın kendinize..
Sen de doğurunca burası muflis bayrağını diker sanırım :) Tatilin keyfini çıkar canım :)
Roseis hoş geldim canım. Eşine çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Biz de bebişlerle uğraşıyoruz işte. Ben de depresyon aşamasındayım, uykusuzluk ve sters beni bitirdi. Kızım hiç uyumuyor. Ağlamıyor da. Öyle marsık marsık bakıp utanmadan da sırıtıyor sürekli :)
öpüyorum epiciğinizi.
canım benim sırada sensin di mi. allahım kızçeni sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.evet abla haklsıın sen baya yorulmuşsun dikkat et kendşine.. benim d 2 haftam kaldı allah izin verirse bebişimizi öpüyorum iyi bak kendine
kavuşmak istiyorum artık kızıma heyecan tavan bende 9ay geçti de şu son günler geçmiyor sanki :) bugün de doğum günüm ne güzel olurdu annesine sürpriz yapıp hediye gelse bugün
canım benim sırada sensin di mi. allahım kızçeni sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.
senin maraton bizden daha hızlı olcak Aynur abla gibi. bakalım oğluşun ne yapacak.
amiin canım aamiin. bekliyoruz sabırsızlıkladoğum günün kutlu olsun cnm.. benim de kızım olacak bi oğlum var bu ikinci bebeğim ben de sabursızlanıyorum artık.. senin az kalmış sağlıkla gelsin miniklerimiz
iyi geceler az önce acilden geldim ve hafif lekelenme ve kasık ağrım vardı adetimde 10 aralıkta olmam gerekiyodu,beta hcg sonucum 5,3 çıktı dr. kesin bişey demedi pazartesi gel tekrarlayalım kan testini dedi ama aklım karıştı benim sizce nasıldr sonuç?
Ağrısız sizisiz hic bi belirti olmadan hamile olan var mi kızlar ???
Büyük ihtimal geç döllenme olmuş. hamilesin ama tebrik ederim. 5 sınırdır. seninki çok çok yeni bir gebelik. iki günde iki kat artarsa sağlıklı bir gebelik var demektir canım. hayırlı olsun bebeğin canım. geçen yıl bugünlerde almıştım ben de müjdemi.