- 9 Kasım 2013
- 144
- 10
- 48
- 34
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #34.261
Merhaba hatunlar nasilsinizz.
Bambucum, hadi gozun aydin. Annene dogurmadan once gidebiliyosun. Topik sessizlesti analar yogun
sağol canımda o zaman ben üstünemi görüyorum adet olmuşum akşam ,o zaman bu değer niye böyle çıktı ki?
Kızlaaar acil bıse soruyorum uyanıklar cevap verebılırmı ?? Dün akşam test yaptım adetıme 8 gün var. Tek cızgı cıktı. Bu sabah ıse dün yaptıgım teste baktım cok ama cok silik cızgı vardı yani ışıkta dikkatlı bakınca görünüyor. Sızce hamılemıyımmmm ?
Merhaba hatunlar nasilsinizz.
Ben bazen iyi bazen kotu idare ediyom. Zira evim feci durumda. Evlendigimden beri hic bu kadar kotu ve pis olmamisti evim. Her yerde tozlar ucuyo. Hele banyom berbat. Haftada 1 gun temizlige bayan geliyo ama yetmiyo. İllakki arada supurge istiyo. Ben yapamiyorum, kayinvalidem gozlugu takmadigi icin gormuyo pisligiben ole diyim siz anlayin...
Misafirler de gelmeye basladi, onlara ikramlik hazirlamak da yoruyo beni.
Her an bunalimin dibine vurabilorim...
Tabi guzel seyler de oluyo..
Oglusuma cumartesi ilk banyosunu yaptirdik. Cok agladi ama mis oldu.
Sutum arttioleki bizimki eskisi gibi sanip bi cekiyo bogazina kaciriyo. Bi kac gundur mamayi kestim. Bakalim ay sonu kilo artisi nasil olucak. Umarim mamaya tekrar ihtiyac duymayiz.
Tabi uykususluk hat safhada
Bambucum, hadi gozun aydin. Annene dogurmadan once gidebiliyosun. Topik sessizlesti analar yogun
saol cnm inşaallah gitcem bakalım... ben de misafirler için kurabiyelerimi poğaçalarımı böreklerimi hazırladım buzluğa attım o zaman çok rahat oluyo hele habersiz gelenlere.. ben de şimdi oğlumu uyuttum gündüz uyumamıştı bayıldı şimdi az sonra ben de giderim arkaından bugün çok yoruldumm
Çok hamaratsın bu halinle maşallah sana canımcığım. Yerim senin yerli malı kutlayan öğrencilerini. Hala var mı öyle şeyler. Eskiden biz dört gözle beklerdik yerli malı haftasını :) Annene kavuşacaksın ne mutlu sana. Ben de şubat tatilinde düşünüyorum gitmeyi ama 3 çocukla bu karda kışta...Vay anasını ya, geçen sene şubat tatilinde daha hamileliğimin test aşamasındaydım. Bebeğimi ilkkez ultrasonda Trabzona gidince görmüştüm. Ne çabuk geçti zaman...Burda kızlarla konuşuyorduk gitsem mi gitmesem mi diye :)
kızlarr son hazırlıklarımı yapıyorum bugün kurabiye poğaça sarma yaptım buzluğa attım.. nehir e kıyafet seçtim bavula koydum artık hazırız sankiii
merhaba :) seni hatırlıyorum da aynı zamanlarda bebek istiyorduk olsun diye ama ben halen bekliyorum bebişi
maşallah senin doğumun gelmiş . Allah sağlıkla kucağına almasını büyütmesini nasip etsin . nazarlardan korusun :)
iyi geceler
teşekkür ederim canım ben de hatırladım eni oldu çok şükür sağ salim kucağıma almayı bekliyorum şimdi.. allah sana da kısa zamanda nasip etsin inşaallahhhh güzel haberlerini bekliyorumm
kızlarr son hazırlıklarımı yapıyorum bugün kurabiye poğaça sarma yaptım buzluğa attım.. nehir e kıyafet seçtim bavula koydum artık hazırız sankiii
oooo hamarat anne seniiiii.. Valla canim buzluga atilan seyler cok iyi oluyo. Ben de tecrube ettim. Hatta ben pratik yemekler yapayim yalniz kalinca diye buzluga pismeye hazir sebze pure falan da koydum. Hatta kayinvalidem onlara el atiyo bazen, isin kolayina kacmak icin, elletmiyorum valla onlar bana ilerde lazim diye ;-)
esyalari da hazirlamissin allah kavustursun canim annenlere...
Ozellikle sezeryanla dogum yapan kizlar bi sey sorcam size. Simdi benim dogumdan sonraki lilk 3 gun yogun olmak uzere 1 hafta boyunca kanamam geldi.
Simdi ise sekil degisti. Afedersiniz pembemsi cok yogun miktarda akinti seklinde. Bu normal mi yoksa bende mi terslik
bi arkadasim o akintiyla karnindaki sisligi atcaksin normal dedi ama bi de size sorayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?