Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar adetime 8 gün var yumurtlama döneminde düzenli çalıştık bugün 2 damla kadar var yada yok kan geldi ayrıca belim çok ağrıyo sizce hamilemiyim yoksa başka bişeymi dayanamadım test yaptım negatif cıktı

kızlar nasılsınız ben okuldayım yerli malı yaptık çocuklar dans ediyo şu an :))) ben de size yazayım dedim midem hala yanıyo az kaldı haftaya perşembe izne ayrılıyorum ve anneme gidiyorum inşaallahhhhhhhhhh.... siz ve bebişleriniz ne alemdesiniz çok yoğun geçiyo anlaşılan çünkü kimse uğramıyooo

Merhaba hatunlar nasilsinizz.
Ben bazen iyi bazen kotu idare ediyom. Zira evim feci durumda. Evlendigimden beri hic bu kadar kotu ve pis olmamisti evim. Her yerde tozlar ucuyo. Hele banyom berbat. Haftada 1 gun temizlige bayan geliyo ama yetmiyo. İllakki arada supurge istiyo. Ben yapamiyorum, kayinvalidem gozlugu takmadigi icin gormuyo pisligi ben ole diyim siz anlayin...
Misafirler de gelmeye basladi, onlara ikramlik hazirlamak da yoruyo beni.
Her an bunalimin dibine vurabilorim...
Tabi guzel seyler de oluyo..
Oglusuma cumartesi ilk banyosunu yaptirdik. Cok agladi ama mis oldu.
Sutum artti oleki bizimki eskisi gibi sanip bi cekiyo bogazina kaciriyo. Bi kac gundur mamayi kestim. Bakalim ay sonu kilo artisi nasil olucak. Umarim mamaya tekrar ihtiyac duymayiz.
Tabi uykususluk hat safhada

Bambucum, hadi gozun aydin. Annene dogurmadan once gidebiliyosun. Topik sessizlesti analar yogun

Merhaba hatunlar nasilsinizz.
Bambucum, hadi gozun aydin. Annene dogurmadan once gidebiliyosun. Topik sessizlesti analar yogun

saol cnm inşaallah gitcem bakalım... ben de misafirler için kurabiyelerimi poğaçalarımı böreklerimi hazırladım buzluğa attım o zaman çok rahat oluyo hele habersiz gelenlere.. ben de şimdi oğlumu uyuttum gündüz uyumamıştı bayıldı şimdi az sonra ben de giderim arkaından bugün çok yoruldumm

sağol canımda o zaman ben üstünemi görüyorum adet olmuşum akşam ,o zaman bu değer niye böyle çıktı ki?

Canım seni üzmek istemem ama düşük yapıyor da olabilirsin. Gebeliklerin çoğu adetle gidermiş, kadın anlamazmış bile. Sen de erken test yapmasaydın anlamayacaktın. Üsütne görüyor da olabilirsin. Ben de hep kanamalı geçirdim ilk zamanlarımı. Yarın test yap. Bize de haber et. Allah gönlüne gre versin canım.

Testi tekrarladın mı canım. Benim de öyle olmutu. Saatler sonra ikinci çizgi gölgemsi çıkmıştı. Evde kime gösterdiysem hayal görüyorsun demişti :) Sonuç olarak hamile çıktım :) hAMİLELİĞİN ERKEN DÖNEMİNDE çıkabiliyor öyle.

Merhaba canım. Maşallah sütün de gelmiş. Kaynananın gözlüklerine de ne desek şimdi. Madem bütün işi sen yapacaktın ne diye gelmiş ki. Allah Allah ya. Bi de böyle hizmet beklemiyorlar mı. Benim de kp geliyormuş yarın Trabzondan. Bebeğin beşiği salonda. Biz de kanepe de sızıyoruz ( Bakınız uyuyoruz diyemedim :) Şimdi o gelince odama hapolacağım uyanık kaldığım o bitmez geceler boyu.

Öznurum da doğurunca topik ne olur bilemiyorum. Gerçi yeni kızlar geliyor :) Öptüm epiciğinizi

Çok hamaratsın bu halinle maşallah sana canımcığım. Yerim senin yerli malı kutlayan öğrencilerini. Hala var mı öyle şeyler. Eskiden biz dört gözle beklerdik yerli malı haftasını :) Annene kavuşacaksın ne mutlu sana. Ben de şubat tatilinde düşünüyorum gitmeyi ama 3 çocukla bu karda kışta...Vay anasını ya, geçen sene şubat tatilinde daha hamileliğimin test aşamasındaydım. Bebeğimi ilkkez ultrasonda Trabzona gidince görmüştüm. Ne çabuk geçti zaman...Burda kızlarla konuşuyorduk gitsem mi gitmesem mi diye :)

çocuklar hala hevesli yerli malı için aynur abla.. walla bu buzluk işi çok süper bişey doğumdan sonra rahat ederim bi posta geçen hafta sonu yaptım bi posta da bu hafta sonu yapcamm sonra yolcuyum zaten... kşın bi yerlere gitmek zor tab ama insan özleyince dayanamıyo.. minik prensesimiz nasıl öpüyorum onu ablacım

kızlarr son hazırlıklarımı yapıyorum bugün kurabiye poğaça sarma yaptım buzluğa attım.. nehir e kıyafet seçtim bavula koydum artık hazırız sankiii

kızlarr son hazırlıklarımı yapıyorum bugün kurabiye poğaça sarma yaptım buzluğa attım.. nehir e kıyafet seçtim bavula koydum artık hazırız sankiii

merhaba :) seni hatırlıyorum da aynı zamanlarda bebek istiyorduk olsun diye ama ben halen bekliyorum bebişi
maşallah senin doğumun gelmiş . Allah sağlıkla kucağına almasını büyütmesini nasip etsin . nazarlardan korusun :)
iyi geceler

teşekkür ederim canım ben de hatırladım eni oldu çok şükür sağ salim kucağıma almayı bekliyorum şimdi.. allah sana da kısa zamanda nasip etsin inşaallahhhh güzel haberlerini bekliyorumm

Merhabalar herkese !!inş. Herkes yeni yilda bebislerini kucağına alir..benm bir kac haftadir hamilelik belirtilerim vardi ve cok hevesliyim bugün regli olmam gerekirdi fakat hala yok devamli gidip kontrol ediyorum acaba bu kadar kafama taktigim icinmi regli olmuyorum bilemiyorum ins olmamaya devam ederim :))

Oooo hamarat anne seniiiii.. Valla canim buzluga atilan seyler cok iyi oluyo. Ben de tecrube ettim. Hatta ben pratik yemekler yapayim yalniz kalinca diye buzluga pismeye hazir sebze pure falan da koydum. Hatta kayinvalidem onlara el atiyo bazen, isin kolayina kacmak icin, elletmiyorum valla onlar bana ilerde lazim diye ;-)
Esyalari da hazirlamissin allah kavustursun canim annenlere...

Ozellikle sezeryanla dogum yapan kizlar bi sey sorcam size. Simdi benim dogumdan sonraki lilk 3 gun yogun olmak uzere 1 hafta boyunca kanamam geldi.
Simdi ise sekil degisti. Afedersiniz pembemsi cok yogun miktarda akinti seklinde. Bu normal mi yoksa bende mi terslik
bi arkadasim o akintiyla karnindaki sisligi atcaksin normal dedi ama bi de size sorayim dedim.

buzluk işi süper gerçekten doğumdan sonra rahat edeyim dedim.. Canım o kanama bende azar azar 20 gün sürdü anormallik olduğunu sanmıyorum

merhaba kızlar nasılsınız? pek kimsecikler kalmamış artık burda. face olalı burda takılmaz olduk Bamcucum gidiyorsun demek çok zor oluyor ayrılması yaa hayırlısıyla bebişin çok bekletmez inşallah da eşinle çok ayrı kalmazsınız..

Tubişim bak benimde kanamam 40 gün sürdü. dediğin gibi ilk 3 gün yoğun 15 güne kadar adet görür gibi çok yoğun değil ama kırmızı. sonrasında da pembemsi ve az az geldi 40 a kadar da devam etti (çok sıkıcı)

Kizlarrrr napiyosunuz. Bambunun dedigi gibi topikimiz sayfa dusmus
Arada ugrayin yaww.
Biz oglusumla iyyiz. Uykusuz geceler, uzunnnn emisme seanslari vs. Ama hissettigim duygular tarif edilemez. Oglusumun gozlerine baktim mi hersey bitiyo. İcim sizlayarak bakiyom masum melegime.
Son bi kac gundur gece saat bir ile bes arasi horlama gibi hirilti oluyo oglusumda. Dr. Sorduk ilk 6 ay burun kanallari kucukve dar oldugu icin oluyomus burun damlasini daha sik kullan dedi.bi de buhar makinasi alicaktik biz, ama dr tavsiye etmedi ilk 6 ay bronsit yapiyomus bebeklerde. Artik kaloriferlere su kabi felan koyarak idare ediyoz.
Didosum dedigin gibi cok sinir bozucu bi akinti. Bi oglusumun bezi bi de benim pedim. Babamizin paralarini harciyoz alt tesislerimize allahtan yaz deil pisik olacaktik anali ogullu.
Simdilik bu kadar kizlar ve kuzucuklar ( ben oglumu sut kuzusu diye seviyom artik ) kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…