• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kizlarr napiyosunuz.
Biz oglusumla kor topal sagir birbirimizi agirliyoruz. İki acemi :9:
Yavas yavas kendime gelmeye de basladim.
Size iki sey sorucam.
Bi tanesi benim oglusumda kalbinde ufuruk sesi aldi dr. Kalp ekosu cekildi. 3 mm bi delikten bahsediliyo. 2 ay sonra tekrar kontrole gidicez. Eger kapanmazsa 2 yasindan sonra ameliyat gerekliymis. Az panik olduk ama biraz daha rahatiz simdi. Boyle bi durum duydunuz mu hic cevrenizde. İlerleyen donemlerde nelerolabiliyo.
Bir de bazen bezine havuc rengi akinti geliyo. Hemsireler anneden aldigi hormonlardan dedi, dr. ya cok sicak tutuyosun ya da yeterli emmiyo dedi. Simdi azalmaya basladi ama. Herhalde emzirmem ile ilgili olsa gerek.
İste boleeee kizlar.
Seymenimle beraber tum teyzoslari ve yigenleri opuyoruz:16:

Kizlarr napiyosunuz.
Size iki sey sorucam.
Bi tanesi benim oglusumda kalbinde ufuruk sesi aldi dr. Kalp ekosu cekildi. 3 mm bi delikten bahsediliyo. 2 ay sonra tekrar kontrole gidicez. Eger kapanmazsa 2 yasindan sonra ameliyat gerekliymis. Az panik olduk ama biraz daha rahatiz simdi. Boyle bi durum duydunuz mu hic cevrenizde. İlerleyen donemlerde nelerolabiliyo.
Bir de bazen bezine havuc rengi akinti geliyo. Hemsireler anneden aldigi hormonlardan dedi, dr. ya cok sicak tutuyosun ya da yeterli emmiyo dedi. Simdi azalmaya basladi ama. Herhalde emzirmem ile ilgili olsa gerek.
İste boleeee kizlar.

meerhaba ayvareçeli tubişimmm doğum yaptın bir türlü yazmaya fırsatım olmadıı. Gözün aydınn canımm çok tatlı seymen ege miz maşallah...

ilk sorunla ilgili bir şey diyemeyeceğim canım bir bilgim yok ama inşallah öyle bir sıkıntı yoktur canımm
ikinci sorun için ise o havuç rengi akıntı normal canım bizde de olmuştu dr nrormal demişti bir süre sonra da kendiliğinden geçti zaten . genelde ilk günler olmuştu..

bi geçmişi okuyayım şimdiiii

Günaydın kızlar,kimseler uğramaz oldu topiğe,buna ben de dahilim tabi... Serapla fatma face te eylül ekim annelerinde takılıyo,onların kulaklarını cekeyim de arada buraya da ugrasınlar...bende bakıyorum arada kk.da kimse olmayınca bi face hesabı aldım orda sorularıma cevap bulmaya calısıyorum...
Fulyayı cok merak ediyorum,netimi yok acaba....
İremcim senin kızı yeni gördüm masallah gercekten bayan yanak:)cok tatlı allah bagıslasın...
Didoşum,aynur abla da demiş ya bence de inek sütü pek saglıklı değil suan için,tamam eskiden bizlere de vermişler ama eskinin sütüyle simdiki sütler bile farklı,güvenilir değil,allah korusun bi enfeksiyon almasın,mamaya dönsen daha iyi ama yine de sen bilirsin... Bu arada ben resimleri yeni görüyorum,hasan umut paşa nasıl güzel gülmüş öyle maşallah...siz bizden 2hafta büyüksünüz,oruç alp te artık gülmeye degisik sesler cıkarmaya basladı...
Aynur abla cok gecmiş olsun,ihmal etme sakın kendini...
Kabızlık için mamayı degistirdim,conformil aldım ama tadını pek sevmedi,ve kakası hiç farketmedi,yine sma ya döndüm...
Ayrıca pamukcuk gercekten iştahsızlık yapıyo,oğlum cok istahlı normalde ama pamukcuk varken ne doğru düzgün emdi ne mama yedi,azldıkca iştah yerine gelmeye basladı şükür...

fitoşumm nasılsınn?? hakkaten topik ıssızlaşmışşş bende fazl auğrayamıyorum.. nasılsınn oğluş nasılll ??
inek sütünü ben sulandırarak veriyorum ve yağını alıyorum sütün.. mesela bir bardak süt bir buçuk bardak su koyarak mama hazırlıyorum nişastası da çok az koyuyorum sadece biraz kıvam vermesi için.. Dr lar önermiyor evet biliyorum ama benim içim rahat.. Zaten burda gidebileceğimiz bir çocuk dr umuz yok artvin merkeze gitmemiz lazım ki o da çocuklaa çook çoook zor şartlar..

selam canlarım nasılsınızzz bizi sorarsanız iyiyiz yuvazrlanıp gidiyoruz :) genelde gazlıyız geceleri nadiren sıkıntılıyız ama en uzun 2 saatte bir uyanıyoruz yarı uyanık emişip mama yiyiyp sızıyoruz (sütüm doyurmamaya basladı :( zaten yoğum bakımda mamayada alışmış mememi alana kadar ağzına epey söyleniyo inatla emişiyoruz şimdik çok inat ettiği vakit sağıp veriyorum)

genel olarak iyiyiz bizi merak etmişsiniz inanın girmeye fırsatım olmadı kvalidemgitti 10 gün oluyo kaldık oğluşla başbaşa ev işi oğluş derken akşam ediyoruz günü :)

cepten okudım hepinizi ama yazamadım kbakmayın...

aynur ablam maşşallah zeynep narinime tontiş yanaklı yerim onuuu bu arada sanada gecmiş olsun ablacımmm çok öpüyorum

didoşum alışmışsın işine yeni düzenine maşşallah öpüyorum yakışıklı paşamı ve seni

iremikommmm yerim o bal yanaklıyı bennnnnnnnnn

ballı lokmammmmmmm muhteşem sona geldiniz yarın bu saatlerde seymen paşam kucağında olacak hayırlısıyla dualarım sizinle bebeğim :16::16::16::16:

bambummm az kaldı seninde hem anacığına hem kızcene kavusucaksın hayırlısıyla

denizcimm sende hayırlısıyla al kızceni kucağına

kübrammm hayırlı olsun paşanı aldın sende kucağına

gülücükümmmm alp paşam nasıl rezene denedin mi ? ben gaz için rezene veriyorum bir ikii çay kasığı
rahatlatıyo belki alp pasamada iyi gelir

atladığım varsa nolur kbakmasın hepinizi çok seviyorum kalbim sizlerle :16::16::16::16::16:

Eki Görüntüle 880641 tonti oğlumdan gülücükler sizlere :)

ben bişey sorcam d3 kullanan varmı bebiş için sağlık ocağı verdi bize kafam karıştı kimi kullan dio kimi kullanma bilen varsa beni bi aydınlatsın sevabınaaa

oğluşun pek tatlııı fulicimm maşalllahh.. Bu bebekler çok tatlı gülüyorlar gerçekten demişsiniz ya yandan yandan gülüyoo hasan umut paşa da aynısını yapıyoo değişik değişik gülüşleri varrr...

kızlar bizler de iyiyiz eşim geldi gittiii.. annem gitti kayınvalidem geldii artık uzun bir süre onunla kalacağız bakalım şartlar nasıl olacak... zaten üstümde çok yük var bir de geçinemezsek diye korkuyorum.. GEleli bir hafta oldu hemen laf işitmeye başladım ya hadi hayırlısı.. yok mamaya alıştırmışsın yok şöyle böylee...:47: hasan umut paşam da hareketlendi iyice gülüyo oynuyooo :)))
öpüyoruz sizleriii ve yeğenlerimiiiii

Kizlarr napiyosunuz.
Size iki sey sorucam.
İste boleeee kizlar.

Canım o üfürük benim yeğenimde de vardı doğduğunda sonra kendi kendine geçti. İnşallah seninki de hemen düzelir. Endişelenme canım. Bezindeki turuncu renk niye sütün yetmediğini göstersin ki. Doktor daha iyi bilir tabi ama ben iyi ememeyen yeşil renk yapar diye duydum hep. Anne hormonlarını taşıyan bebeklerden kan geldiğini biliyorum. Ben ilk iki çocuğumun bezinde de kan görmüştüm. Az miktarda tabi. Doktor normal demişti. Çabuk toparlamana sevindim, maşallah caım. Bu arada Seymen sana benziyor gibi geldi bana :))))

fitoşumm nasılsınn?? hakkaten topik ıssızlaşmışşş bende fazl auğrayamıyorum.. nasılsınn oğluş nasılll ??
inek sütünü ben sulandırarak veriyorum ve yağını alıyorum sütün.. mesela bir bardak süt bir buçuk bardak su koyarak mama hazırlıyorum nişastası da çok az koyuyorum sadece biraz kıvam vermesi için.. Dr lar önermiyor evet biliyorum ama benim içim rahat.. Zaten burda gidebileceğimiz bir çocuk dr umuz yok artvin merkeze gitmemiz lazım ki o da çocuklaa çook çoook zor şartlar..

oğluşun pek tatlııı fulicimm maşalllahh.. Bu bebekler çok tatlı gülüyorlar gerçekten demişsiniz ya yandan yandan gülüyoo hasan umut paşa da aynısını yapıyoo değişik değişik gülüşleri varrr...

kızlar bizler de iyiyiz eşim geldi gittiii.. annem gitti kayınvalidem geldii artık uzun bir süre onunla kalacağız bakalım şartlar nasıl olacak... zaten üstümde çok yük var bir de geçinemezsek diye korkuyorum.. GEleli bir hafta oldu hemen laf işitmeye başladım ya hadi hayırlısı.. yok mamaya alıştırmışsın yok şöyle böylee...:47: hasan umut paşam da hareketlendi iyice gülüyo oynuyooo :)))

Hoşgeldin canım.
Aman şu kaynanalar ya. Sanki keyfine mama veriyorsun! Görüyorum da emziremeyen herkese kaynanası aynı şeyleri söylüyor. Ya sana ne be kadın. Onca acıyı sıkıntıyı çekip dokuz ay bu çocuğu taşıyan oturup onu rahat rahat emizrmekten mi üşeniyor sanki. Çok düşüncesizler. İnşallah seninki öyle çıkmaz. Gurbette bir de kaynana Allah yardımcın olsun canım.

ahhhh... yaaa tubişim de anne oldu şükürler olsun darısı başıma olsun inş.:16: Erken doğurucam derken 39 lara geldim (Allah'a şükür ) BİDE HAYIRLISIYLA DOĞURSAYDIM :16: çatlıcam nasıl olucak ne zaman olucak die 11 son gün dedi dr.um kontrol var yine olmassa 1 hafta bekletip doğurtuyoruz dedi büyük ihtimal suniyi dayıyacaklar bana :18:

fulim maşallah paşana nerden nereye rabbim ne büyük şükürler olsun bugünlere geldik :16:
tubişim rabbim sağlık şifa versin annemin dayısının torununda anne karnındayken anlaşıldı 1 yaşında kendiliğinden geçti şükür...Hatırlarsan ayrıntılı usg. zamanında benim yavrumda da parlaklık çıkmıştı kalbimde ne ağlamış perişan olmuştum kaç dr.la görüştüm nette yattım araştırmaktan ama Allah'ın da izniyle kimi doğmadan kiminde doğduktan bi süre sonra kayboluyomuş inş. :16: dua et stres yapma bebişe süt lazım :34:
aynur abla kızını çok opüyorum seninde
didem nasıl çok giremiyorum malum sonra fatma

Bu arada hatırlarsanız meryemenes vardı oda doğurdu ikinci bebişini çok şeker yumuş yumuş bi oğluşu oldu tekrarlıyım DARISI BAŞIMA diye :1:

didoşum biz çok şükür iyiyiz,oğluşumla koklaşıp duruyoruz... Gülümsemelere başladı,sürekli konuşmamızı istiyo sıpam... Salı günü aşımız var ve onun telaşı sardı beni..... Hasan umut nasıl,babanız gelmiş dönmüş,hasret gidermişsinizdir... Ama kv. İle de zor olur ya,hem neden mama vermiceksinki mama öcü sanki cok sinir oluyorum o şekil konusanlara... Allahtan benim kv. Mamayı kendi alıyo getiriyo bize gelirken:phem cocuk mama yemese alışmasa daha kötü ya,hastanede duymustum bi bebek,mama yemiyomuş ağzını kilitliyo,annenin de sütü yok,kıyamam kilo veriyodu süreki... Sükür bizimkiler mamayı kabul etti..

Tubiişim gecen bi arkadasımla konustum,onun bebeginde de sorun olmuş,ama sonradan kendiliıinden gecmiş olabiliyo yanl...

İdrarındaki turunculuk bizde de olmuştu,sütün yetmediğini gösteriyomuş malesef,gercektende öyleydi,paşam kilo vermişti,mamaya baslayınca gecti kendiliğinden...zaten dr. Kontrolünde kilosuna göre dr. Mamaya baslatır ama insallah sütün bollaşır.... Bu araada seymen EGE cok seker masallah... Rabbim sizlere bağışlasın... Ömrü uzun olsun....

Sütünüzle kalın dostlar öpüyorum sizleri....

Slm kizlar oglumla ikinci ayimiz bitti cok sukur, ayvareceli gecen ay ki kontrolde doktor oglumda ufurum duydi ve eko cekildi kalbinde 4mmlik bir delik var 6mm olmadikca sorun yok %90 kendiliginden kapanir yoksa 2yasindan sonra tedavi dedi bide bizde kirli kani tasiyan damarda hafif darlik varmis insallah o da duzelir Rabbim evlatlarimiza saglik versin insallah, bu arada oglum beni emmek istemiyor sutumu sagip veriyorum ama emmedigi ivin azaldi kayinvalidemle altli ustlu oturdugumuz icin cogu zaman bu yuzden kafayi yemek uzere oluyorum neymis memeyi birakmasinmis gerekirse ac birakacakmisim yok yaa kendi yarim saat ac kalsin bakalim durabiliyo mu her halta karisyolar sinirlerm lacka oldu :@

Hoşgeldin canım.
Aman şu kaynanalar ya. Sanki keyfine mama veriyorsun! Görüyorum da emziremeyen herkese kaynanası aynı şeyleri söylüyor. Ya sana ne be kadın. Onca acıyı sıkıntıyı çekip dokuz ay bu çocuğu taşıyan oturup onu rahat rahat emizrmekten mi üşeniyor sanki. Çok düşüncesizler. İnşallah seninki öyle çıkmaz. Gurbette bir de kaynana Allah yardımcın olsun canım.

Selam Aynur abla nasılsın? senin bakıcı durumu ve şu yüzündeki ağrı ne oldu? umarım geçmiştir ağrıların..
Bu emzirme konusunda gerçekten herkes aynı tepkiyi veriyor sanki programlamış gibi .. Dün gece aklıma geldi de ben bu bebeği emzireceğim diye daha 40 lıyken ağlaya ağlaya emziriyordum çatlaklar yaralar oluşmuştu göğsümde ama yine de veriyordum. Annem de benim o halimi görünce dayanamıyordu diyordu ki gerekirse mama veririz senin acı çekmenden iyidir diyordu şimdi düşündüm de işte anne ile kayımvalide arasındaki fark bu olsa gerek.. Neyseki bi kaç gündür bir şey demiyor geceleri hep emziriyorum gündüz sadece 2-3 kez mama veriyorum o kadar.

Fitoşcumm seninde aşı zamanın geldi demekk Oruç Alp paşamız 3 kez cıss olacak ama korkma ben çok şükür sıkıntısız atlattım aşı meselesini seninki de öyle olur umarım.
SEnin annen rahatsızdı bir ara nasıl oldu merak ettim.

Perikızı deniz iyim bende canımm.. Doğurdum doğuracağım derken senin kuzu da gelmeye niyeti yok heralde :)) Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Ayberk ece cim aslında sen sağdıkça da sütün gelir . yine de emzirmeye çalış alışır zamanla bebeğin. Huyunu bizden daha iyi bilirsin ya tabi umarım atlatırsın bu sıkıntıyıı :16:

Kızlarrr ne zaman işe başlayacaksınızz kaç gününüz kaldı izninizden ? şu an sanırım bir ben bir de aynur abla çalışıyoruz..??

Selam Aynur abla nasılsın? senin bakıcı durumu ve şu yüzündeki ağrı ne oldu? umarım geçmiştir ağrıların..
Bu emzirme konusunda gerçekten herkes aynı tepkiyi veriyor sanki programlamış gibi .. Dün gece aklıma geldi de ben bu bebeği emzireceğim diye daha 40 lıyken ağlaya ağlaya emziriyordum çatlaklar yaralar oluşmuştu göğsümde ama yine de veriyordum. Annem de benim o halimi görünce dayanamıyordu diyordu ki gerekirse mama veririz senin acı çekmenden iyidir diyordu şimdi düşündüm de işte anne ile kayımvalide arasındaki fark bu olsa gerek.. Neyseki bi kaç gündür bir şey demiyor geceleri hep emziriyorum gündüz sadece 2-3 kez mama veriyorum o kadar.

Fitoşcumm seninde aşı zamanın geldi demekk Oruç Alp paşamız 3 kez cıss olacak ama korkma ben çok şükür sıkıntısız atlattım aşı meselesini seninki de öyle olur umarım.

Perikızı deniz iyim bende canımm.. Doğurdum doğuracağım derken senin kuzu da gelmeye niyeti yok heralde :)) Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Ayberk ece cim aslında sen sağdıkça da sütün gelir . yine de emzirmeye çalış alışır zamanla bebeğin. Huyunu bizden daha iyi bilirsin ya tabi umarım atlatırsın bu sıkıntıyıı :16:

Kızlarrr ne zaman işe başlayacaksınızz kaç gününüz kaldı izninizden ? şu an sanırım bir ben bir de aynur abla çalışıyoruz..??

annem iyi cnm çok şükür anjiyo oldu şimdi rahatladı...
İnşallah oruç alp te de yan etki yapmaz aşı,cok korkuyorum...
Anne tabi başka cnm,oruç alp 40 içinde çok huysuzdu hiç uyumuyodu,tabi bende alp paşanın başında uyumuyodum,annem de benim başımda bekliyodu uyumuyodu,böyle bi kısır döngü yani,herkes evladı için ayakta:)

merhaba kızlar nasılsınız.
hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.
allaha şükür idrardaki leke geçti. idrarı da çoğaldı oğluşumun, sütüme paralel olarak. hastanede hemşireler aradamama vermişlerdi ve bana tavsiye etmişlerdi kullanmamı. biz de eve gelince bi küçük kutu yeni doğan aldık. gece sütüm yetmediği zaman hem doysun hem uyusun diye az bi şey veriyom.
didoşum kayınvalidenle başbaşa kalmışsın. kolay gelsin. ben de çarşambadan itibaren kayınvalidemle yalnız kalıcam. annem gidiyo. zaten öncesini biliyosunuz kalmaya niyetli deildi.
süt konusunda canımı sıkıyo bazen. yetiyo mu yetmiyor mu, sütü tahlile götürün içindeki besleyicileri ölçtürün (böle bi testi de ilk kez duydum hea :1:) diye.
benim evi görseniz dandini dandini destana... her taraf her tarafta. bu karmaşa beni deli ediyo. lohusa sendromum da başladı galiba:47:
bugün dayanamadım konuştum. sabah 11-12 ye kadar kahvaltı hazırlamıyolar (bi de sen kalk hazırlayıp kendine, ye bizi bekleme diyolar, zaten hazırlayabilsem lafını etmem) tüm gün evde yemek olmuyo, akşam da saat 7-8 de yemek yapıp sofra kuruyolar. düzenli öğünlerim yok yani. ikisine de anlatamadım.
karnımın şişliği inmedi kayınvalidem, seymenin kardeşini çıkaramadın mı içerden diyo, karnım büyükmüş hala.
bu ve benzeri şeyler... yani bugün sinirlerim tepede geçti.

aynen benim yavru sevdi cnm içeriyi ama artık sıkıntılar girmeye başladı doğsada rahatlasam :30:

merhaba kızlar nasılsınız.
hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.
allaha şükür idrardaki leke geçti. idrarı da çoğaldı oğluşumun, sütüme paralel olarak. hastanede hemşireler aradamama vermişlerdi ve bana tavsiye etmişlerdi kullanmamı. biz de eve gelince bi küçük kutu yeni doğan aldık. gece sütüm yetmediği zaman hem doysun hem uyusun diye az bi şey veriyom.
didoşum kayınvalidenle başbaşa kalmışsın. kolay gelsin. ben de çarşambadan itibaren kayınvalidemle yalnız kalıcam. annem gidiyo. zaten öncesini biliyosunuz kalmaya niyetli deildi.
süt konusunda canımı sıkıyo bazen. yetiyo mu yetmiyor mu, sütü tahlile götürün içindeki besleyicileri ölçtürün (böle bi testi de ilk kez duydum hea :1:) diye.
benim evi görseniz dandini dandini destana... her taraf her tarafta. bu karmaşa beni deli ediyo. lohusa sendromum da başladı galiba:47:
bugün dayanamadım konuştum. sabah 11-12 ye kadar kahvaltı hazırlamıyolar (bi de sen kalk hazırlayıp kendine, ye bizi bekleme diyolar, zaten hazırlayabilsem lafını etmem) tüm gün evde yemek olmuyo, akşam da saat 7-8 de yemek yapıp sofra kuruyolar. düzenli öğünlerim yok yani. ikisine de anlatamadım.
karnımın şişliği inmedi kayınvalidem, seymenin kardeşini çıkaramadın mı içerden diyo, karnım büyükmüş hala.
bu ve benzeri şeyler... yani bugün sinirlerim tepede geçti.

ahhh ya bunlar hep olur bende kaynanamlar burdayken afakanlar geçiriyodum ki lohusalığı daha fenaymış rabbim yardımcın olsun sen bebişine bak boşver herkezi o sana sende ona lazımsın :34:

Kızlar ıkı haftadır belkıde daha uzun süredır bebek düşünüyorum fakat hala gebe değilim.. en büyük sebeplerınden biri vajınısmus. tam olmasada afedersınız girme oluyor ve ıttırme yöntemıyle denıyorum. tam yumurtlama dönemımdeyım adetım yenı bıttı. arada yumurtalıklarımda batma oluyor ve bel agrısı. bılmıyorum yıne heveslenmekte ıstemıyorum sımdı test yapsam cıkarmı sızce???????

MErhaba hanımlarr nasılsınızz??

Tubişimm ah bu kaynanalar daha doğrusu büyükler hep aynılar... Annen ve kayınvalidenin birlikte olmasından dolayı belki de hepsi birbirinden iş bekliyordur ama kimse elini sürmüyordur işlere.. Ama sen yeni doğum yapmışsın üstelik ameliyatlısın seni düşünüp sürekli yemek getirmeleri lazım önüne öyle aç kalma demeyle olmuyor:47: Annen gittikten sonra bence sen kayınvalidene söyle anne acıktım bir şeyler getirirmisin bana filan de yoksa bu şekilde çok güçsüz düşersin..

Bir de şu karnında bir tane daha mı var muhabbetii gerçekten çok can sıkıcı bir cümle.. bana da söylediler ve sen daha bir hafta oldu olmadı karnının gitmesi imkansız bir şey.. 25 günlükken benim karnım hala duruyordu (hiçbir eski kıyafetime sığmıyordum ) ama 40 ımın çıkmasıyla birlikte gerçekten çok şey farketti sen de de gidecek o göbek merak etme ve de canını sıkma..

dün akşam da kayınvalidem bana diyor yoksa bitane daha mı var karnında diye gülsem mi kızsam mı bilemedim yanii:27::37:

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok gelemedim ne zamandır çok sıkınıtlardaydım eşim ameliyat oldu toplandık geldik yeniden istnbula hala burdayız toparlanmasını bekliyoruz dönmek için ufaklık ise kabızdı sabun verdik bu sefer ishal oldu onu iyleştirmeye çalışıyoruz hava buz can sıkıntısı cabası,geçmişe göz attım bu kilolar göbek bendede hala sabit duruyo napcam bilmiyorum çok moralimi bozuyo
:(( depresyon aşamasındayım diyebilirim :(( maşallah bebişlerimiz topik topik olmuşlar ne kadar güzel resimlerini gördüm inş böylede devam ederler,benim oğlanda maşallah iyi gidiyo bakalım inş bi sıkıntı olmaz şu ishalinide atlatsak bu arada sütüm iyce azaldı ne yapsam olmuyor yinede olanı veriyorum bakalım gittiği yere kadar,yine gelmeye çalışırım iyi bakın kendinize..

kızlarrr topiğimiz taa arka sayfalara düşmüş nerelerdesiniz??? burda kar var okullar tatil oldu yarın içinn

Sen de doğurunca burası muflis bayrağını diker sanırım :) Tatilin keyfini çıkar canım :)

Roseis hoş geldim canım. Eşine çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Biz de bebişlerle uğraşıyoruz işte. Ben de depresyon aşamasındayım, uykusuzluk ve sters beni bitirdi. Kızım hiç uyumuyor. Ağlamıyor da. Öyle marsık marsık bakıp utanmadan da sırıtıyor sürekli :)

öpüyorum epiciğinizi.

MErhaba hanımlarr nasılsınızz??

Tubişimm ah bu kaynanalar daha doğrusu büyükler hep aynılar... Annen ve kayınvalidenin birlikte olmasından dolayı belki de hepsi birbirinden iş bekliyordur ama kimse elini sürmüyordur işlere.. Ama sen yeni doğum yapmışsın üstelik ameliyatlısın seni düşünüp sürekli yemek getirmeleri lazım önüne öyle aç kalma demeyle olmuyor:47: Annen gittikten sonra bence sen kayınvalidene söyle anne acıktım bir şeyler getirirmisin bana filan de yoksa bu şekilde çok güçsüz düşersin..

Bir de şu karnında bir tane daha mı var muhabbetii gerçekten çok can sıkıcı bir cümle.. bana da söylediler ve sen daha bir hafta oldu olmadı karnının gitmesi imkansız bir şey.. 25 günlükken benim karnım hala duruyordu (hiçbir eski kıyafetime sığmıyordum ) ama 40 ımın çıkmasıyla birlikte gerçekten çok şey farketti sen de de gidecek o göbek merak etme ve de canını sıkma..

dün akşam da kayınvalidem bana diyor yoksa bitane daha mı var karnında diye gülsem mi kızsam mı bilemedim yanii:27::37:

Canım beni merak etmişsin. Ağrı yayılarak devam ediyor. Ağrı kesicisiz bir saatim yok. Bebeğimin bu enkritik döneminde bu kadar ağrı kesici kullandığım için nasıl korkuyorum bilemezsin. Ama ağrı şiddetlendiğinde dayanamıyorum, resmen ağlıyorum :( Geceleri kızım uyumuyor, ağrım da dinmiyor. Resmen delirmek üzereyim. Allahın vardır bir bildiği deyip sabrediyorum. Bakıcıya gelince, hiç sorma. Zavallı bebeğimin bacak boğumları bile pişik oldu. Biraz katlı bir bebek. Boğaz altlarını görsen şaşarsın. Derisi çürüdü, eti görünüyor artık. Sanırım bebek kusuyor boğazının altına kaçıyor. Kattan görünmediği için de silmiyor bakıcısı. Eve gelince tepeden tırnağa paklıyorum bebeği. Çok şükür ayın birine az kaldı. Önce 15 gün yıllık izin ardından da 9 ay ücretsiz izin alacağım Allah izin verirse.

Göbek işi bende de aldı başını gidiyor. Zaten kilom da vardı. Allahtan hamilelikte kilo almak yerine vermiştim. Şimdi o verdiklerimi alıyorum hızla. Nutella kavanozu olmadan şurdan şuraya gidemiyorum. Çikolatadan nefret ederdim ben. Ama Allahtan sütüme yarıyor. Bol bol su içiriyor. Süt için içmediğim çer çöp kalmamıştı. Şimdi sütüm bollaştı bebek iştahsız, çok az emiyor. On dakika zorla emziriyorum. Herhalde yeterli geliyyor ki emmeyi kendi kendine sonlandırıp yanağını göğsüme yaslayıp uykuya dalıyor. Kilosu da yediyi buldu maşallah. Bir hafta sonra ek gıdaya geçeceğim ben. İlk altı ay anne sütü diyorlar ama, o zaman da bebek ek gıdayı reddedebiliyor. Dahası sonradan çok yemek seçiyor. Aklınızda bulunsun. Meyve sularıyla bismillah diyeceğim artık.

Sen de doğurunca burası muflis bayrağını diker sanırım :) Tatilin keyfini çıkar canım :)

Roseis hoş geldim canım. Eşine çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Biz de bebişlerle uğraşıyoruz işte. Ben de depresyon aşamasındayım, uykusuzluk ve sters beni bitirdi. Kızım hiç uyumuyor. Ağlamıyor da. Öyle marsık marsık bakıp utanmadan da sırıtıyor sürekli :)

öpüyorum epiciğinizi.

evet abla haklsıın sen baya yorulmuşsun dikkat et kendşine.. benim d 2 haftam kaldı allah izin verirse bebişimizi öpüyorum iyi bak kendine

Back