- Konu Sahibi antidepresif
-
- #34.201
Aynur abla kizin masallah mimikler de yapmaya baslamis. Dudagini sivrelttigi pozu cok guzel.
Bizim buralarda heyecan dorukta. Herkes arayip son durumu soruyo, oglusumu bekliyo.
Bende simdilik bebegimi gorucek olmanin sabirsizligi disinda olumsuz bi sey yok. Cevreden cok baski gelirse de vinnn kaciyom. Olumsuz seyleri dinlemiyom.
İremikom o soyledigin karbonatli suyu agiz temizligi icin duzenli mi yapiyosun yoksa sadece pamukcuk oldugunda mi.
Sizin bebek bakimiyla ilgili yazdiginiz herseyi hafizaya kaydetmeye calisiyom
Merhaba kizlar. Bugun yazmaya firsatim olmaz belki. Sabahtan selamimi vereyim dualarimi alayim istedim.
Dun Seymen pasam korkuttu bizi. 3-4 saat suren yogun bel agrisi ve saat basi gelen 7-8 saniye suren sancilarim oldu. Artik dr.u ariyoduk ki birden tum agri bicak gibi kesildi. Gece de rahattim allaha sukur. Bizimkinin nihayet cikma hevesi basladi galiba.
Aynur abla ve iremcim dualariniz icin cok tesekkur ederim. İremikommm dun facede gordum fotolarinizi. Hatta babasinin puseti surusune de masallah dedim. Bakalim bizim babisko ne yapacak. Ama inanilmaz heyecanli anlatilmaz gormek lazim.
Evet canlarim 9 aylik uzun yolun nihayet ben de sonuna geldim. Yarin bu saatler hastanede olucam.
Heyecan saatler yaklastikca hat safhada. Allahim sag saglim oglusuma kavusmayi nasip etsin.
Dualarinizzi esirgemeyin benden. Hakkinizi da helal edin. Her sey yolunda olursa hemen girer haberi pirtlatirim burdan.
Opuyorum hepinizi...
selam canlarım nasılsınızzz bizi sorarsanız iyiyiz yuvazrlanıp gidiyoruz :) genelde
cepten okudım hepinizi ama yazamadım kbakmayın...
bambummm az kaldı seninde hem anacığına hem kızcene kavusucaksın hayırlısıyla
denizcimm sende hayırlısıyla al kızceni kucağına
kübrammm hayırlı olsun paşanı aldın sende kucağına
gülücükümmmm alp paşam nasıl rezene denedin mi ? ben gaz için rezene veriyorum bir ikii çay kasığı
rahatlatıyo belki alp pasamada iyi gelir
atladığım varsa nolur kbakmasın hepinizi çok seviyorum kalbim sizlerle
Eki Görüntüle 880641 tonti oğlumdan gülücükler sizlere :)
ben bişey sorcam d3 kullanan varmı bebiş için sağlık ocağı verdi bize kafam karıştı kimi kullan dio kimi kullanma bilen varsa beni bi aydınlatsın sevabınaaa
selam canlarım nasılsınızzz bizi sorarsanız iyiyiz yuvazrlanıp gidiyoruz :) genelde gazlıyız geceleri nadiren sıkıntılıyız ama en uzun 2 saatte bir uyanıyoruz yarı uyanık emişip mama yiyiyp sızıyoruz (sütüm doyurmamaya basladızaten yoğum bakımda mamayada alışmış mememi alana kadar ağzına epey söyleniyo inatla emişiyoruz şimdik çok inat ettiği vakit sağıp veriyorum)
genel olarak iyiyiz bizi merak etmişsiniz inanın girmeye fırsatım olmadı kvalidemgitti 10 gün oluyo kaldık oğluşla başbaşa ev işi oğluş derken akşam ediyoruz günü :)
aynur ablam maşşallah zeynep narinime tontiş yanaklı yerim onuuu bu arada sanada gecmiş olsun ablacımmm çok öpüyorum
didoşum alışmışsın işine yeni düzenine maşşallah öpüyorum yakışıklı paşamı ve seni
iremikommmm yerim o bal yanaklıyı bennnnnnnnnn
ballı lokmammmmmmm muhteşem sona geldiniz yarın bu saatlerde seymen paşam kucağında olacak hayırlısıyla dualarım sizinle bebeğim
gülücükümmmm alp paşam nasıl rezene denedin mi ? ben gaz için rezene veriyorum bir ikii çay kasığı
ben bişey sorcam d3 kullanan varmı bebiş için sağlık ocağı verdi bize kafam karıştı kimi kullan dio kimi kullanma bilen varsa beni bi aydınlatsın sevabınaaa
Bizde senin pasani yerizzz optum kocaman o gulusluyuselam canlarım nasılsınızzz bizi sorarsanız iyiyiz yuvazrlanıp gidiyoruz :) genelde gazlıyız geceleri nadiren sıkıntılıyız ama en uzun 2 saatte bir uyanıyoruz yarı uyanık emişip mama yiyiyp sızıyoruz (sütüm doyurmamaya basladızaten yoğum bakımda mamayada alışmış mememi alana kadar ağzına epey söyleniyo inatla emişiyoruz şimdik çok inat ettiği vakit sağıp veriyorum)
genel olarak iyiyiz bizi merak etmişsiniz inanın girmeye fırsatım olmadı kvalidemgitti 10 gün oluyo kaldık oğluşla başbaşa ev işi oğluş derken akşam ediyoruz günü :)
aynur ablam maşşallah zeynep narinime tontiş yanaklı yerim onuuu bu arada sanada gecmiş olsun ablacımmm çok öpüyorum
didoşum alışmışsın işine yeni düzenine maşşallah öpüyorum yakışıklı paşamı ve seni
iremikommmm yerim o bal yanaklıyı bennnnnnnnnn
ballı lokmammmmmmm muhteşem sona geldiniz yarın bu saatlerde seymen paşam kucağında olacak hayırlısıyla dualarım sizinle bebeğim
Kızlar öncelikle bebeği olanların sağlıkla büyütmelerini diliyorum inşallah bizde o duyguyu 1 gün yaşayabiliriz...
Ben PKOluyum ve Klomen tedavisine başladım bu ay sonuçların aşağıda sormak istediğim şu progesteron yumurtlama olup olmadığını gösterirmiş bunun gibi sonucu olupta hamile kalan var mı?
[TABLE="class: kirmiziLink, width: 620, align: center"]
[TR="bgcolor: #9FCFFF"]
[TD="class: style2, width: 15, bgcolor: #3399CC, align: right"] [/TD]
[TD="width: 285, align: left"] FSH[/TD]
[TD="width: 15, align: center"] [/TD]
[TD="width: 100, align: center"]5,31[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]mIU/ml[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]3.5-12.5 folikül 4.7-21.5 ovulasyon 1.7-7.7 luteal 0.4-8.6 puberte 25.8-134.8 menopoz[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #D7EBFF"]
[TD="width: 285, align: left"] LH[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]3,8[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]mIU/ml[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]2.4-12.6 foliküler 14-95.6 ovulasyon 1.0-11.4 luteal 7.7-58.5 menopoz[/TD]
[/TR]
[TD="width: 285, align: left"] PROGESTERON[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]0,843[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]ng/ml[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]FOLLICULAR :0,20-1,50 LUTEAL :1,70-27,0 OVULASYON : 0,8-3,0 POST MENAPOZ :0,1-0.8[/TD]
[/TR]
[TD="width: 285, align: left"] PROLAKTİN[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]8,4[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]4.79 - 23.3[/TD]
[/TR]
[TD="width: 285, align: left"] DHEA-SO4[/TD]
[TD="width: 15, align: center"][/TD]
[TD="width: 100, align: center"]593,1[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]ug/dl[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]98.8 - 340[/TD]
[/TR]
[TD="width: 285, align: left"] *17-OH PROGESTERON[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]0,94[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]< 2.07 Folikul 0.15 - 1.1 Luteal 0.7 - 3.1 Menapoz sonrası(yaklaşık 44-72 yaş) 0.08-1.3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba kizlar.Eki Görüntüle 884696
Seymen egemle birlikte geldik.
Oglusumu sali gunu saat 13:02 de kucagima aldim.
Sezeryan zordu ne siz sorun ne ben. Spinal olmadi. Her seyi hissettim desem yeridir. Oglusum cikti, ilk cigligi duydum ve hemen uyutuldum. Muthis bi agri ile uyandim. Ve uyandigimda kaldirsalar yururdum. His kaybim yoktu hic.
Oglum 4020 gr ve 52 cmdogdu.
Benim buyuk abdestimi yapamama ve gaz sikintim var. Onun disinda iyyiz allaha sukur.
Yine gelir ayrintilari yazarim.hepinizi opuyorum cokkkk
İste bu da oglusummm
Merhaba kizlar.Eki Görüntüle 884696
Seymen egemle birlikte geldik.
Oglusumu sali gunu saat 13:02 de kucagima aldim.
Sezeryan zordu ne siz sorun ne ben. Spinal olmadi. Her seyi hissettim desem yeridir. Oglusum cikti, ilk cigligi duydum ve hemen uyutuldum. Muthis bi agri ile uyandim. Ve uyandigimda kaldirsalar yururdum. His kaybim yoktu hic.
Oglum 4020 gr ve 52 cmdogdu.
Benim buyuk abdestimi yapamama ve gaz sikintim var. Onun disinda iyyiz allaha sukur.
Yine gelir ayrintilari yazarim.hepinizi opuyorum cokkkk
İste bu da oglusummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?