Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Hadi bakalım haırlısı canım. Zaman çok ama çok çabuk geçiyor bebiş doğunca. Şimdi saatler sana yıl geliyordur. Biz de öyleydik nerdeyse üç ayı dolduracaklar sıpacıklar. Zeynep Narin gerçekten mimik babında çok zengin bir bebek. Gerçi her bebeğin kendine has mimikleri vardır. O beğendiğin poz yeni birini gördüğü anki poz :) Ya da yabancı bir yere gidelim dakikalarca o şekilde etrafı izliyor ve acayip komik görünüyor.

Pamukçuğun iştahsızlık yaptığını hiç duymamıştım İremcim. Tutayım aklımda. Benim kızda pamukçuk oluyor kendi kendine kayboluyor tekrar oluyor. Meme temizliği çok önemli pamukçukta. Özellikle terli emzirmek sebep oluyor. Arada elimizle meme ucuna da dokunuyoruz emzirirken. Didoş, pamukçuk oldukça temizlenir. Her gün yapılsa dil tahriş olur. Ama göğüslerini her emzirmeden önce mümkünse silebilirsin. Ben çok dikkat edemiyorum göğüs ucu silmeye malesef.

Öznur 25 günün kalmış annene kavuşmana. Çeke çeke bitirdin zamanı :) Hadi gözün aydın.

Benim kızım tam 11 saat emmedi kızlar. Elim aağıma dolaştı. Bir türlü uaynmadı gece. Mızırdanıp durdu. Memeyi verdikçe bir iki çekip bıraktı. O da zorla. Öğlen 12 olunca uyandı hanımefendi ve yirmi dakika emdi. Lütfetti sıpa :) Ama şu gülmesi yok mu, insanın ömrüne ömür katıyor ya. Hele de bir başkasının kucağına gittiğinde gözünü senden ayıramaması insana kendini çok değerli hissettiriyor :)

Canim ilk donem sik emzirdigin icin pamukcuk olmadigi zaman yok her gun yapmaya calisiyom ama bazen olmayabiliyo sukur bizde biraz dilinde var oyle agzi tum pamukcuk olanlardan degil yanaklara dogru yok yani bir yontem daha varmis emxirdikten sonra bir damla du verirsen olmaz diyolar ama bizim zilli isi bitince memeyi tukurduguyle agzini kilitliyo tobe acmiyo sanada az kaldi hayirlisiyla al koynuna kuzunu ama ins saglikla normalle alirsin surprizle aciklikla saglikla ve bir avazda dogur insallah

Aynur abla iyice ilerlerse istahsizlik yapiyomus demekki bir cesit agiz yarasi hrgun yapmak dili tshris eder diyonda benim kiz uzun yaptirmiyor biraz ksrbonat tadina bakiyo sonra cirliyo tam gecmiyo sizin emme sureniz biraz uzamaya basladigi icin sizde bazen olmamasi dogaldir bizde bir buyusek diycem ama buyuyoz farkina varmadan bugun 40 olduk 40 gezmesine bile ciktik sosyetik olubca birine degil disarda kahvaltiya hemide

Merhaba kizlar. Bugun yazmaya firsatim olmaz belki. Sabahtan selamimi vereyim dualarimi alayim istedim.
Dun Seymen pasam korkuttu bizi. 3-4 saat suren yogun bel agrisi ve saat basi gelen 7-8 saniye suren sancilarim oldu. Artik dr.u ariyoduk ki birden tum agri bicak gibi kesildi. Gece de rahattim allaha sukur. Bizimkinin nihayet cikma hevesi basladi galiba.
Aynur abla ve iremcim dualariniz icin cok tesekkur ederim. İremikommm dun facede gordum fotolarinizi. Hatta babasinin puseti surusune de masallah dedim. Bakalim bizim babisko ne yapacak. Ama inanilmaz heyecanli anlatilmaz gormek lazim.

Evet canlarim 9 aylik uzun yolun nihayet ben de sonuna geldim. Yarin bu saatler hastanede olucam.
Heyecan saatler yaklastikca hat safhada. Allahim sag saglim oglusuma kavusmayi nasip etsin.
Dualarinizzi esirgemeyin benden. Hakkinizi da helal edin. Her sey yolunda olursa hemen girer haberi pirtlatirim burdan.
Opuyorum hepinizi...

tubişimmmmm sizin yolculuk ta bitiyo ha, daha dün sanki test yapıp korka korka antalya ya gidecektin vay be.....zaman gercekten cabuk geciyo be...
Dualarımız seninle cnm,sağ salim al @yavrunu kucagına insallah sonra gel bizimle bebiş mmuhabbeti yap....
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum...

bende araniza yeni katildim ikibucuk yasinda bir kizim var ikinciyi dusunuyoruz allah herkesin gonlune gore versin..ovulasyon testindeki pozitifi gordukten sonra hangi gunler iliskiye girilmeli hala cozemedim ? gecen aylarda bir kere oldu ama pozitifi gordugum gunun ertesi gunu sadece bir kere sonuc olumsuz, bu ayda pozitifi gordugumuz gun oldu bir gun bekleyip ikinci gunu olcak bakalim hayirlisi olsun..

Günaydın kızlar,kimseler uğramaz oldu topiğe,buna ben de dahilim tabi... Serapla fatma face te eylül ekim annelerinde takılıyo,onların kulaklarını cekeyim de arada buraya da ugrasınlar...bende bakıyorum arada kk.da kimse olmayınca bi face hesabı aldım orda sorularıma cevap bulmaya calısıyorum...
Fulyayı cok merak ediyorum,netimi yok acaba....
İremcim senin kızı yeni gördüm masallah gercekten bayan yanak:)cok tatlı allah bagıslasın...
Didoşum,aynur abla da demiş ya bence de inek sütü pek saglıklı değil suan için,tamam eskiden bizlere de vermişler ama eskinin sütüyle simdiki sütler bile farklı,güvenilir değil,allah korusun bi enfeksiyon almasın,mamaya dönsen daha iyi ama yine de sen bilirsin... Bu arada ben resimleri yeni görüyorum,hasan umut paşa nasıl güzel gülmüş öyle maşallah...siz bizden 2hafta büyüksünüz,oruç alp te artık gülmeye degisik sesler cıkarmaya basladı...
Aynur abla cok gecmiş olsun,ihmal etme sakın kendini...
Kabızlık için mamayı degistirdim,conformil aldım ama tadını pek sevmedi,ve kakası hiç farketmedi,yine sma ya döndüm...
Ayrıca pamukcuk gercekten iştahsızlık yapıyo,oğlum cok istahlı normalde ama pamukcuk varken ne doğru düzgün emdi ne mama yedi,azldıkca iştah yerine gelmeye basladı şükür...

selam canlarım nasılsınızzz bizi sorarsanız iyiyiz yuvazrlanıp gidiyoruz :) genelde gazlıyız geceleri nadiren sıkıntılıyız ama en uzun 2 saatte bir uyanıyoruz yarı uyanık emişip mama yiyiyp sızıyoruz (sütüm doyurmamaya basladı zaten yoğum bakımda mamayada alışmış mememi alana kadar ağzına epey söyleniyo inatla emişiyoruz şimdik çok inat ettiği vakit sağıp veriyorum)

genel olarak iyiyiz bizi merak etmişsiniz inanın girmeye fırsatım olmadı kvalidemgitti 10 gün oluyo kaldık oğluşla başbaşa ev işi oğluş derken akşam ediyoruz günü :)

cepten okudım hepinizi ama yazamadım kbakmayın...

aynur ablam maşşallah zeynep narinime tontiş yanaklı yerim onuuu bu arada sanada gecmiş olsun ablacımmm çok öpüyorum

didoşum alışmışsın işine yeni düzenine maşşallah öpüyorum yakışıklı paşamı ve seni

iremikommmm yerim o bal yanaklıyı bennnnnnnnnn

ballı lokmammmmmmm muhteşem sona geldiniz yarın bu saatlerde seymen paşam kucağında olacak hayırlısıyla dualarım sizinle bebeğim

bambummm az kaldı seninde hem anacığına hem kızcene kavusucaksın hayırlısıyla

denizcimm sende hayırlısıyla al kızceni kucağına

kübrammm hayırlı olsun paşanı aldın sende kucağına

gülücükümmmm alp paşam nasıl rezene denedin mi ? ben gaz için rezene veriyorum bir ikii çay kasığı
rahatlatıyo belki alp pasamada iyi gelir

atladığım varsa nolur kbakmasın hepinizi çok seviyorum kalbim sizlerle

tonti oğlumdan gülücükler sizlere :)

ben bişey sorcam d3 kullanan varmı bebiş için sağlık ocağı verdi bize kafam karıştı kimi kullan dio kimi kullanma bilen varsa beni bi aydınlatsın sevabınaaa

Bugün Tuğba yok İçim bir tuhaf oldu...Haber de yok ondan. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah acıların çarçabuk geçer. Hadi toparlan gel yine sen aç tükkanı :) Paşamızı da getir bu sefer...

cannım maşallah oğluşuna ne güzek gülmüş öyle az kaldı çok şükür hayırlısıyla bne de alayım kucağıma inşaallah.. d vitamini düzenli kullanmaya çalıştım. arkadaş pek vermemişti dişlerinin çıkması çok gecikti ilgisi var mı bilmem ama doktor d vtamini kullandın mı diye sormuş.. sen için rahat etmiyosa doktoruna danışyine de.. öptmmm

cnm hoşgeldin... Masallah eren paşaya ne güzel gülmüş,cok tatlı oluyo bunlar yaaaa...
Ben rezeneyi biberonla 20-30 cc veriyorum cnm,dr. Günde 90 cc ye kadar verebilirsin demişti,tabi bir defada değil...sadece sakinlestiriyo,kakamıza faydası yok... Gaz için sab simplex öneririm oruç alp e iyi geldi.. Yine de doktoruna sor tabi... D3ben veriyorum.

Bizde senin pasani yerizzz optum kocaman o gulusluyu benim kizcemde capkin guluyo bazen dudagin tek tarafiyla canim bizde gazliydik ve gaz sikintisindan kusmasida coktu dr randevusunda sab simlex verdi 10 gundur kullaniyoruz rahatlatti kusmamiz bile azaldi ve rahat cikariyo ben sancilanirsam bir kac cay kasigi kekik veriyorum oda iyi geljyo birde kuzucuga yardimci ol bacaklarini karnina dogru hareket ettir benim kizce sporyaptirirken alttan utanmadan calisiyo devit bende veriyorum kis cocugu gunes gormuyoruz dr disinda sokaga ciktigimiz yok bizim gunes gormeyince vermeli bence ........

Kızlar öncelikle bebeği olanların sağlıkla büyütmelerini diliyorum inşallah bizde o duyguyu 1 gün yaşayabiliriz...

Ben PKOluyum ve Klomen tedavisine başladım bu ay sonuçların aşağıda sormak istediğim şu progesteron yumurtlama olup olmadığını gösterirmiş bunun gibi sonucu olupta hamile kalan var mı?

[TABLE="class: kirmiziLink, width: 620, align: center"]
[TR="bgcolor: #9FCFFF"]
[TD="class: style2, width: 15, bgcolor: #3399CC, align: right"] [/TD]
[TD="width: 285, align: left"] FSH[/TD]
[TD="width: 15, align: center"] [/TD]
[TD="width: 100, align: center"]5,31[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]mIU/ml[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]3.5-12.5 folikül 4.7-21.5 ovulasyon 1.7-7.7 luteal 0.4-8.6 puberte 25.8-134.8 menopoz[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #D7EBFF"]
[TD="width: 285, align: left"] LH[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]3,8[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]mIU/ml[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]2.4-12.6 foliküler 14-95.6 ovulasyon 1.0-11.4 luteal 7.7-58.5 menopoz[/TD]
[/TR]
[TD="width: 285, align: left"] PROGESTERON[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]0,843[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]ng/ml[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]FOLLICULAR :0,20-1,50 LUTEAL :1,70-27,0 OVULASYON : 0,8-3,0 POST MENAPOZ :0,1-0.8[/TD]
[/TR]
[TD="width: 285, align: left"] PROLAKTİN[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]8,4[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]4.79 - 23.3[/TD]
[/TR]
[TD="width: 285, align: left"] DHEA-SO4[/TD]
[TD="width: 15, align: center"]
[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]593,1[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]ug/dl[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]98.8 - 340[/TD]
[/TR]
[TD="width: 285, align: left"] *17-OH PROGESTERON[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]0,94[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]< 2.07 Folikul 0.15 - 1.1 Luteal 0.7 - 3.1 Menapoz sonrası(yaklaşık 44-72 yaş) 0.08-1.3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canım seni üzmek istemem, doktorun daha detaylı ve doğru bilgiyi verecektir ama sonuçlara göre yumurtlama olmamış gibi görünüyor. İnşallah yanılıyorumdur. Ayrıca prolaktin ve fsh de yüksek çıkmış. Ben de klomen tedavisiyle bebeğimi kucağıma aldım. Ben de pkoluyum. Sana ilacın yanında alternatif tıbbı da öneririm. Bitki kürlerini biz çok denedik. İnşallah yanılıyorum, 10 üzeri olmalı 21.günde. Sen kaçıncı günde yaptırdın o da önemli.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar.
Seymen egemle birlikte geldik.
Oglusumu sali gunu saat 13:02 de kucagima aldim.
Sezeryan zordu ne siz sorun ne ben. Spinal olmadi. Her seyi hissettim desem yeridir. Oglusum cikti, ilk cigligi duydum ve hemen uyutuldum. Muthis bi agri ile uyandim. Ve uyandigimda kaldirsalar yururdum. His kaybim yoktu hic.
Oglum 4020 gr ve 52 cmdogdu.
Benim buyuk abdestimi yapamama ve gaz sikintim var. Onun disinda iyyiz allaha sukur.
Yine gelir ayrintilari yazarim.hepinizi opuyorum cokkkk
İste bu da oglusummm

Oy maşallah, Allah bahtını güzel eylesin yavrucuğum, ne güze yyaratılmışsın sen öyle :) Gözünaydın Tuğbam. Geçti gitti gitti çok şükür. Tosuncuk doğurmuşsun maşallah :)

Çok sevindim.

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun ve cüzi fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

canımm maşaallah kuzuna yesinler onun yanaklarını.. gelmiş geçmiş olsun sağlıklı ömrünüz olsun inşaallah.. eeeeeee sıra bana geldi artık heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…