- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
- #34.161
İremmm senin kızçe pek tombik yaa maşallahhh nazar değmesinn yumuk yumuk yumuk ısıracan onu yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum dogumdan bu yana bir kilo almis gorunuyo kendim de bazar degirmeyim prensesime masallah ama yanaklarimiz benim gibi daha toplu didosum sirf yanak kizim dudaklar cizgi gibi kaliyo geri yeri daha minciklsnacak olmadi o yuzden bol opuyom kusmuklu mu evet aynur abla sarisin kizim bsbasi gibi ama doner bence bende ilk zamsnlar sariymisim kumral olur venim kizda simdi sari gazi oluncada kirmizi ts bsbasina inat gs kilikli
eveeeett gezenti tubiş geldi.
saçlarımı bayağı (yani en azından bana göre bayağı) kısalttım. bakım da yaptırdım. kimbilir bi daha ne zaman giderim
kızlar size bi şey sorucam. şimdi benim dün öğleden sonra sol göğsümde bi acıma başladı. dururken bi ağrı yok ama elleyince veya iş yaparken deyince acıyo. özellikle acıyan yer ve etrafı göğsüm çok dolgunlaştı. bu dolgunluk hissi diğer göğsümde de var ama sol göğsümde daha çok. ve şimdi eve gelince farkettim acıyan yer hafif pembeleşmiş kızarmış yani. ve o kısım daha sıcak. komşuma sordum süt geliyor memelerine dedi. ama ben tırstım:18: benim hamişlikten önce göğüslerimde nodüllerim vardı, onlarla ilgili bi sıkıntı deildir inşallah. pazartesi Dr.a sorucam da , siz de böyle bişey olmuşmuydu.
slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır sezeryan sonrası normal doğum araştırması yapıyorum en son edindiğim bilgiye göre rahim kesisi yataysa risk çok azalıyomuş dıştan yatay ama o rahimin de öyle olduğunu göstermezmiş. bunun üzerine ilk doğum doktoruma mail attım o da beni aradı kesi yataymış normal doğum yapma şansın yüzde yetmiş dedi kendisi de daha önce yaptırmış sen riski göze alırsan doktorun yaptırabilir ama hiö bi doktor bişey olmaz diyemz dedi. bazı hastalar son güne kadar bekliyo geliyo normal doğuruyo dedi. şimdi benim çatı kemiklerimde çok ağrım olduğu için acana açılma olur mu ki diye heveslendim açıkçası bi kere sezeryan olduğum için şimdikinden çok korkuyorum olsam bile epidural olsun diyorum ama ondan daha çok korkuyorum tabi yine hayırlısı nehir im sağlıkla gelsin de gerisi geçer gider ama bakalım araştırmalarım devam ediyo yeni doktorum bu konuda ne diyecek bilemem.. sizinle de paylaşayım dedim :))))
bu arada tuğbacım senden de anti gibi kolay bi doğum bekliyoruz inşaallah..
aynur abla bakıcı işi gerçekten zor heleki zeynep narinimiz daha çok küçük ama en kısa zamanda güzel bi çözüm yolu bulursunuz inşaallahhh
anti uğrarsan kızın ve emre arasında nasıl bi denge kurmaya çalılıyosun tecrübelerini bekliyorum
öptüm hepiniziii
göğsüm bugün geçti ablacım, dediğin gibi süt gelmesi ile alakalı olabilir.Bende olmuştu canım. Sütle alakalı olabilir. Daha ne değişiklikler olacak sende endişelenme. Doğum belirtisi de olabilir :) Bu arada doğumu yaklaşıp strese girmeyen tek sensin maşallah :) İnşallah doğumun da hamileliğin kadar kolay olur canım.
Kızlar benim yüzüm ağrıyordu iki aydır. Doğumdan sonra başladı. Diş zannediyordum. Doktora gittim diş olmadığını söyledi. Kulak buruna gönderdi. O da bir sebep bulamadı. Çene cerrahına göderdi. O da kafa tomografisine gönderdi. Pazartesi çekilecek. Ağrı o kadar çok ki artık hiç bir ağrı kesici fayda etmiyor. Günde en az 5 ağrı kesici içiyorum. Bazen dayanamayıp çift içiyorum. Bebek sürekli emdiğini kusuyor ya...Akşam öyle bir ağladıki durup dururken. Aşı olurkenkinden on kat fazla ağladı. Çığlık çığlığa. Zorla susturdum iç çeke çeke uyudu. Durup dururken ne oldu anlayamadım. Baş örtüm vardı iğnelerimi battı acaba diye hemen soydum, yok. Bir yerini mi burktum aşı yerine mi bastırdım anlamadım. Hala içim acıyor ona. Gece de bugün de bütün gün uyudu. Bakıcıda bütün düzeni huyu değişti ne yapacağım bilmem. Mecbur bırakacağım çalışmayı galiba. Kadın çocuğu hiç uyutmuyor. Uyumuyor ne yapayım diyor kızınca da. Of ki offfffffffffffff
slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır sezeryan sonrası normal doğum araştırması yapıyorum en son edindiğim bilgiye göre rahim kesisi yataysa risk çok azalıyomuş dıştan yatay ama o rahimin de öyle olduğunu göstermezmiş. bunun üzerine ilk doğum doktoruma mail attım o da beni aradı kesi yataymış normal doğum yapma şansın yüzde yetmiş dedi kendisi de daha önce yaptırmış sen riski göze alırsan doktorun yaptırabilir ama hiö bi doktor bişey olmaz diyemz dedi. bazı hastalar son güne kadar bekliyo geliyo normal doğuruyo dedi. şimdi benim çatı kemiklerimde çok ağrım olduğu için acana açılma olur mu ki diye heveslendim açıkçası bi kere sezeryan olduğum için şimdikinden çok korkuyorum olsam bile epidural olsun diyorum ama ondan daha çok korkuyorum tabi yine hayırlısı nehir im sağlıkla gelsin de gerisi geçer gider ama bakalım araştırmalarım devam ediyo yeni doktorum bu konuda ne diyecek bilemem.. sizinle de paylaşayım dedim :))))
bu arada tuğbacım senden de anti gibi kolay bi doğum bekliyoruz inşaallah..
aynur abla bakıcı işi gerçekten zor heleki zeynep narinimiz daha çok küçük ama en kısa zamanda güzel bi çözüm yolu bulursunuz inşaallahhh
anti uğrarsan kızın ve emre arasında nasıl bi denge kurmaya çalılıyosun tecrübelerini bekliyorum
öptüm hepiniziii
merhaba kızlar, biz bugün güzel bi pazar geçirdik eşimle. Yürüyüşümüzü de beraber yaptık. Tabi benim
canım şu anki dr.unun ne söyleyeceği önemli. O riske girmek istemeyebilir. Bi de sezeryanın üzerinden en az 2 yıl geçmesi gerekiyor ya bi diğerki hamişlik için, senin anca o kadar, normal doğumda en ufak bi risk varsa bile deneme bence. Bak aynur abla bile normal yapabilir miyim demişti doktoruna yanlış hatırlamıyorsam, kaç yıl aradan sonra, doktoru ona macera arama demişti.
Inşallah anti kadar olmasa da (onun ikinci doğumu çünkü) rahat ve normal doğurabilmeyi isterim.
Biz de oğluşumla öpüyoruz çok seni....
canim face kullaniyomusun bilmiyorum sma orda ssvd diye bir grup var bende uye oldum suan 2. Cocugu dusunmesemde sezeryandan hic hoslanmadigim icin bakiyorum onada yapanlsr var normal bende kendim icin sancisiz acisiz 3 cm le dr gittigim icin bebisim ters olmasa normal dogumu kolay yaparmiydim acabasi var hep icimde gerci simdi o riske girmeye deger mi diye dusunuyorum :26::26::26:
selam kızlar biz geldikkkk nasılsınızz??
Bambucumm hayırlı bir şekilde doğurursun inşallah canım normal doğum düşünüyorsun ya iyi cesaret gerçekten ben her iki doğumdan da korktum ikinci bebekte ne yaparım bilmiyorum :18::18::18:
:))
Merhaba hatunlar nasilsiniz.
Biz iyiyiz. Disarisi buz gibi ama biz yaniyoruz oglumla o ayri mesele.
Dun kontrolumuz vardi. Hem ustten hem alttan ebenin cati muayenesinden kacamadim anlayacaginiz.
Catim ve rahim yumusakligim normal doguma musaitmis amma velakin bizim sipa normal dogmak istemiyo. Hem kafasi catiya yerlesmemis, yerlesse bile koca kafali oglum bas cevresini 10 cm yapmis simdiden. Hem de iyice tombik olmus. 4 kg dedi dr. Acilmam da yok. Nst de sancim yok. Ebe bu cocugu sen normal doguramazsin dedi.
İsin ozu haftaya bugun sezeryan oluyorum:18:
Durumun kesinlesmesi rahatlatti bi nebze beni. Tabi bu arada kanama, su gelmesi felan olursa saat farketmez hemen hastaneye gel dedi dr.
Bizden haberler boyle