- Konu Sahibi antidepresif
-
- #34.021
Size müjdeli hbr getirrdim m yarın taburcuyuz Allah kısmet ederse
Teyzoşlar ben artık evimdeyim annemle babamın benim için binbir hayalle hazırladığı beşiğimdeyim en güzeli annemin koynundayım ve sizleri unutmadım sizin için poz verdim beni düşünüp beni sevip dua ettiğinizi biliyorum hepinizi çok ama çok seviyorum....
Önemli not: Kardeşlerimi daha çok seviyorum....
Teyzoşlar ben artık evimdeyim annemle babamın benim için binbir hayalle hazırladığı beşiğimdeyim en güzeli annemin koynundayım ve sizleri unutmadım sizin için poz verdim beni düşünüp beni sevip dua ettiğinizi biliyorum hepinizi çok ama çok seviyorum....
Kurban olurum seni verene küçüğüm. Ağzına burnuna kurban senin...Hey Allahım ya, daha dündü yılan hikayesine dönen gecikmiş adetin. Sürprizdi Eren, mucizeydi. Daha dün Kübra bu topiği açtığında inşallahlarla başlamıştık söze. Birer birer bebiş haberlerimiz geldi. Kübra ve Fatmik üzücü günler yaşadılar. Sonra Rabbim yeniden yüzlerine güldü. Ya Tuğbaya ne demeli, tam bütün ümitlerini kaybedip, topiğe girmeme kararı verdiğinde geldi mucizesi :) Rosesisle be tembel kocalar yüzünden dertliydik :) Pelpeşe hamile kaldık. Didoşun hamilelik haberini hatırlamıyorum, sanki yazmaya başladığında hamile gibiydi. Ama içimizde en sakin, en pozitif o oldu hep. İremin totemleri, Serapın silkelenişleri...Fitoşun heyecanı, birer birer kalp seslerini beklediğimiz dua ettiğimiz günler...En son Bambunun kız çocuk için planları, olduydu olmadıydı derken hamile kalışı, erkek olan bebeğinin kıza dönüşü :))) Eh bee geri dönüp baktığımda bütün bunları ne zaman yaşadık diyesim geliyor kızlar yaa...Alternatif tıbbıydı duasıydı totemiydi derken aha da geldi bebişler. Kübra doğurdu mu bilmiyorum, Tuğba ve Bambu da doğurdu muydu tamamız :))) Erenciğim teyzoşum bak neler hatırlattın bana. Kedi canını yerim senin :))) Maşallah kırkbin kere.
Abla yaa kac ayimiz geçti burda resmen akraba olduk keşke bebislerimizi kucagimiza alsak hep beraber bulussaak
selam kızlar nasılsınızz??
Epeydir uğrayamadım yanınızza yerleşme telaşı vs derken baya zaman geçti.. geçenlerde bi yazayım dedim yazdım yazdım tam göndereceğim internet kesildi bende o kdar şeyi geri yazmaya üşendim.
Biz artvindeyiz geldik yerleştik bugün itibariyle işime de başladım. Buralara hiç bilgisayar öğretmeni uğramamış lablar Allahlık :)) çok işim var tabii ama buna şükür bilgisayarı olmayan okullar da var.
Oğluşum da büyüdü teyzeleri 40 ı da çıktı çok şükür artık daha rahatım :) şimdilik annem yanımda sonra kayınvalidem gelicek bu şekilde bitireceğiz senemizi sonra da hoooppp eşimin yanı inşallah.
Fulicim senin sıpanı yesinler yaa pek tatlı ve maşallahı var canım toparlamış bebiş kendisini.
İRemcim senin gaz bombası kızın ne alemde. doğum hiayeni okudum doğuracağına inanamayan bir anne olmuşsun :)
Tubişim sende iş başı yapmışsın nasılsın seymenimiz nasıl*
aynur abla sen nasılsın bebeği evde bırakıp bir süre çalışmak nasıl bir duygu?
fitoşcumm senin oruç alp nasıl oldu sen nasıl oldun ?
fatmacımm nerelerdesinn ??
kızlar hepiniz kendinize iyi baknızı şu iş düzenim de bi yoluna otursun sık sık geleceğim yanınza şu an yoğunluktan pek fırsatım olmuyor.
günaydın hatunlarrrrrrrrrr...
he he artık her sabah taaa ki 14 üne kadar dükkanı ben açarım burdamalum işbaşı yaptım...
işleri oda arkadaşıma teslim etmiştim ama temizleme işi yine bana düştü. yani yoğunum azcık bugün Allahtan sadece masa başı iş yapıyorum artık.
Ah Aynur Abla neler yazmışsın sen ya öle. bak benim hamişliğim devam ediyo hala, hormonlar tavanda ağlattın beni oldu mu şimdi buugerçekten ne günler atlattık geçirdik, allahıma şükür hepiciğimiz iyyiz şu an
iremikomm bi solukta okudum hikayeni... yalnız rahatlığına hayran kaldım. ben ne olurum bilmiyom ama, kocamı ayağa kaldırırım o kesin
Fatmamm yazın bekleyin ayol, ben daha doğurmadım, benim paşa da çıksın meydane, ele avuca gelsinzaten yolum istanbula düşerse mutlaka haber vercem size, sakıncası olmayanları görmek isterim birebir
Kurban olurum seni verene küçüğüm. Ağzına burnuna kurban senin...Hey Allahım ya, daha dündü yılan hikayesine dönen gecikmiş adetin. Sürprizdi Eren, mucizeydi. Daha dün Kübra bu topiği açtığında inşallahlarla başlamıştık söze. Birer birer bebiş haberlerimiz geldi. Kübra ve Fatmik üzücü günler yaşadılar. Sonra Rabbim yeniden yüzlerine güldü. Ya Tuğbaya ne demeli, tam bütün ümitlerini kaybedip, topiğe girmeme kararı verdiğinde geldi mucizesi :) Rosesisle be tembel kocalar yüzünden dertliydik :) Pelpeşe hamile kaldık. Didoşun hamilelik haberini hatırlamıyorum, sanki yazmaya başladığında hamile gibiydi. Ama içimizde en sakin, en pozitif o oldu hep. İremin totemleri, Serapın silkelenişleri...Fitoşun heyecanı, birer birer kalp seslerini beklediğimiz dua ettiğimiz günler...En son Bambunun kız çocuk için planları, olduydu olmadıydı derken hamile kalışı, erkek olan bebeğinin kıza dönüşü :))) Eh bee geri dönüp baktığımda bütün bunları ne zaman yaşadık diyesim geliyor kızlar yaa...Alternatif tıbbıydı duasıydı totemiydi derken aha da geldi bebişler. Kübra doğurdu mu bilmiyorum, Tuğba ve Bambu da doğurdu muydu tamamız :))) Erenciğim teyzoşum bak neler hatırlattın bana. Kedi canını yerim senin :))) Maşallah kırkbin kere.
aynur abla beni de ağlattın yaa.. zaten çok duygusalım yorgunum.. dün gece oğlum rahatsızlandı kustu iki kere karnım ağrıyo diye ne sancılar çekti.. acile götürdük serum taktılar minicik eline gece 1 den sabah 8 e kadar başında bekledim elinin üstüne falan döner de canı acır diye.. uyanıp elindekini gördükçe ağladı kuzum korkudan..çok şükür şimdi daha iyi güzel güzel uyuyo miniğim.. anne olmak ne zor ve bi o kadar da harika bi duygu.. allah hepimizin evlatlarına sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin çocuk sahibi olmak isteyenlere de bu mutluluğu nasip etsin inşaallahh....öznur teyzesi olarak bütün süt kokuluların tombiş popolarından öpüyorummmm
aynur abla beni de ağlattın yaa.. zaten çok duygusalım yorgunum.. dün gece oğlum rahatsızlandı kustu iki kere karnım ağrıyo diye ne sancılar çekti.. acile götürdük serum taktılar minicik eline gece 1 den sabah 8 e kadar başında bekledim elinin üstüne falan döner de canı acır diye.. uyanıp elindekini gördükçe ağladı kuzum korkudan..çok şükür şimdi daha iyi güzel güzel uyuyo miniğim.. anne olmak ne zor ve bi o kadar da harika bi duygu.. allah hepimizin evlatlarına sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin çocuk sahibi olmak isteyenlere de bu mutluluğu nasip etsin inşaallahh....öznur teyzesi olarak bütün süt kokuluların tombiş popolarından öpüyorummmm
Slm kizlar beni lohusalik mi carpti nedir sinirler alt ust bazen kizim cok rahat 2 emisme arasi uyuyo bazen gazimiz cikmiyo rahatsizlik veriyo agiz burun kusuyoz esas annemler 2-3 gune gidecek ben nasil bakacam bevegime diye dert etmeye basladim ne zaman kizim huzursuz benimsurat sirke satiyo 3. Aydan sonra rahatsin demiyolar mi zaten ucasim geliyo diyene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?