- Konu Sahibi antidepresif
- #34.061
günaydın hatunlar. bugün de topikin açılışını yapayım
biz iyyiz durumumuz stabil
sadece uykusuzluk çok yormaya başladı. gece 3-4 kez tuvalet, yok ayağım uyuştu yok popom derken ne kadar erken yatsam da kesmiyor
cuma günü bizi de haberdar et canım. inşallah bi sıkıntı olmaz. sana çok mu dikiş atıldı canım, iç ve dış diye ayırıyolarmış galiba dikişleri.
taze annem benimmmm inşallah bugün hastanede bi sıkıntı Asudemizle yaşamazsınız canım, haberdar et bizi de.
siz ne söylerseniz yazıyom bi kenara ben. Aynur abla geçen gün acı elma yağı ve zeytinyağ demişti. senden kimyon otu geldi. bi arkadaşımda yemeklerine bol bol kekik at o da hem sana hem bebeğe iyi geliyor demişti.
hamiş kalma döneminde olduğu gibi yine aktarları zengin etcez anlaşılan
biz iyyiz durumumuz stabil
sadece uykusuzluk çok yormaya başladı. gece 3-4 kez tuvalet, yok ayağım uyuştu yok popom derken ne kadar erken yatsam da kesmiyor
canım benim hiç öle şeyleri kafana takma, sen nasıl mucizevi bi şey yaptın, bi canlıyı dünyaya getirdin, kolay deil. eski haline dönmen tahminimce biraz zaman alır tabi. ha emzirdim, ha ayaklandı peşinden kovaladım derken kilo verme süreci kırkından sonra daha kolay işler.Allah eslerimizden razi olsun ben cok zo r gunler gecirdim esim hala evde
ilkb zamnlar pansumanimi dogru yapiyim.diye tuvalete bile goturdu lohusa depresyonu.a girmeyim diye hergun gelir.iltifat ederdi
Tipimide gorseniz oturamadigim icin kuafore gidemiyorum insanliktan ciktim resmen bide ilk kez bu kadar
uzun sure evde kaldim eski.kiyafetlerim olmuyor henuz bilmiyorum.nasil. Duzelicem
Cuma gunu guzel haberle evime donmeyi cok istiyoru umarim dikislerimde hersey yolundadir
cuma günü bizi de haberdar et canım. inşallah bi sıkıntı olmaz. sana çok mu dikiş atıldı canım, iç ve dış diye ayırıyolarmış galiba dikişleri.
Gecmis olsun onceliikle canim dikis sikintilarin var anladigim benim dikisler suukur artik agrimaz oldular agri kesici almayi biraktim , ben bebisimin altinida degistiriyom ustunude degistiriyom banyoyu cesaret etmedimde benim en buyuk derdim agladimi ben bitiyom susmazsa cani yaniyo diye dedigin gibi mecbur aliscaz
Bu arada sukur sanki kimyon otu ise yaradi emzirirken bile alttan calismaya basladi ama yinede belli olmuyo bi kac emmede iyi sobra bir anda kotu oluyo bebegim gunduz uyudu gece uzun olacak sanki , bugun dr gittik korkmustum kilosuna ne diycek mama falan baslamaliyiz diye ama bir haftada 250 gr almis iyi dedi dr ama hala hiriltidan dolayi suphelenip bizi cocuk kardiyolojisine yonlendirmiisti yarin ona gitcez ins bir sikintimiz olmaz ufuruk borusu mu ne var ya ona bakilcak galiba
taze annem benimmmm inşallah bugün hastanede bi sıkıntı Asudemizle yaşamazsınız canım, haberdar et bizi de.
siz ne söylerseniz yazıyom bi kenara ben. Aynur abla geçen gün acı elma yağı ve zeytinyağ demişti. senden kimyon otu geldi. bi arkadaşımda yemeklerine bol bol kekik at o da hem sana hem bebeğe iyi geliyor demişti.
hamiş kalma döneminde olduğu gibi yine aktarları zengin etcez anlaşılan