• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Size müjdeli hbr getirrdim m yarın taburcuyuz Allah kısmet ederse

Hadi gözünaydın canım, Allah bir daha düşürmesin hiçkimseyi hastanelere. Şimdi evinizdedir Eren bebek :))

Tuğbacım, maşallah oğluna. Artık korkma, bebişin kilosu da haftası da yerinde. Tombik olacak bebişimiz :))

Bambucum, sen de iyyyice ağırlaştın hadi hayırlısı bakalım.

İremcim, öp bizim için de Asudeyi :))

Ben on gün sonra işe başlamak zorundayım. Çok üzgünüm. Bir ay çalışıp öyle ücretsiz izne ayrılacağım. İdare ile öyle anlaştık. Size bir sorum var, 12 sinde işe başlamasam ücretsiz izne ayrılsam kasım maaşını alabiliyor muyum. Ya da 16 sına kadar çalışsam maaş yatacak, izne ayrılsam maaş geri alınır mı.

Teyzoşlar ben artık evimdeyim annemle babamın benim için binbir hayalle hazırladığı beşiğimdeyim en güzeli annemin koynundayım ve sizleri unutmadım sizin için poz verdim beni düşünüp beni sevip dua ettiğinizi biliyorum hepinizi çok ama çok seviyorum....

Önemli not: Kardeşlerimi daha çok seviyorum....

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 37
  • $image.jpg
    $image.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 31
Canlarım nasılsınız bizim keyfimiz şükür yerinde ;))

iremiommm sizde çıkmışsıjız maşşallahhhh size hepimize

aynur ablam o bal kızı yerim ben maşşallah süpanallahhh

ballı lokmam seymenimede maşşallahhh tosun doğacak tosunnnnnn

fatmikim öavişimmmm seni ve paşamıda öpüyorumm

roseis gülücük didoş bambu ismini unuttuğum varsa k bakmasın ama bilin ki hepinizi çok seviyorum biz çok güzel bi aile olduk her anımızda yanyana can cana olmak çok güzel iyiki varsınız...

Teyzoşlar ben artık evimdeyim annemle babamın benim için binbir hayalle hazırladığı beşiğimdeyim en güzeli annemin koynundayım ve sizleri unutmadım sizin için poz verdim beni düşünüp beni sevip dua ettiğinizi biliyorum hepinizi çok ama çok seviyorum....

Ohh çok şükür canım sonunda sizde evinizde cekirdek aile oldunuz anne baba cocuk ereni kocaman kokluyorum kaanda erene sevgilerini iletiyor :))

merhaba kızlar nasılsınız...
herkese güzel bi hafta sonu diliyorum.
forumu açınca inanılmaz keyfim yerine geldi. maşallahhh :nazar::nazar::nazar: annişler bebişler hamişler :16:
ben yarın tekrar iş başı yapıcam :31: hiç gidesim yok ama dişimi sıkıcam artıkın:51:

teyzoşun yisin seniiiiiiiiiiiiiiii :nazar::nazar::nazar:maşallah erenimize. allahım bi daha ayırmasın sizi. fotoların devamını bekliyoz Seymenimle.
topikin mevcut çekirdek aileleri tamamlandı. darısı geride kalanların başına inşallah vakti geldiğinde.

Aynur Ablacım, iznin ne zaman bitti senin ya. Allahtan ücretsiz alabiliyosun.
ablacım biz çalışacağımız ayın maaşını alıyoruz biliyosun. o yüzden 15 inden sonra izne çık yoksa öncesinde çıkarsan kesinti yaparlar senden. bizim iş yerindekiler öle yaptı hep. sadece dikkat etmen gereken bu süre içinde rapor kullanmaman, kullanırsan ücretsiz iznin başlangıcını raporun başladığı tarihten itibaren sayıyolar. yine kaybın olur yani. 15inden sonra izne çıkarsan maaşını geri alamazlar.

senin o ağzını burnunu yesinler allahım sağlıklı uzun ömür versin sana inşaallhhhh

Kurban olurum seni verene küçüğüm. Ağzına burnuna kurban senin...Hey Allahım ya, daha dündü yılan hikayesine dönen gecikmiş adetin. Sürprizdi Eren, mucizeydi. Daha dün Kübra bu topiği açtığında inşallahlarla başlamıştık söze. Birer birer bebiş haberlerimiz geldi. Kübra ve Fatmik üzücü günler yaşadılar. Sonra Rabbim yeniden yüzlerine güldü. Ya Tuğbaya ne demeli, tam bütün ümitlerini kaybedip, topiğe girmeme kararı verdiğinde geldi mucizesi :) Rosesisle be tembel kocalar yüzünden dertliydik :) Pelpeşe hamile kaldık. Didoşun hamilelik haberini hatırlamıyorum, sanki yazmaya başladığında hamile gibiydi. Ama içimizde en sakin, en pozitif o oldu hep. İremin totemleri, Serapın silkelenişleri...Fitoşun heyecanı, birer birer kalp seslerini beklediğimiz dua ettiğimiz günler...En son Bambunun kız çocuk için planları, olduydu olmadıydı derken hamile kalışı, erkek olan bebeğinin kıza dönüşü :))) Eh bee geri dönüp baktığımda bütün bunları ne zaman yaşadık diyesim geliyor kızlar yaa...Alternatif tıbbıydı duasıydı totemiydi derken aha da geldi bebişler. Kübra doğurdu mu bilmiyorum, Tuğba ve Bambu da doğurdu muydu tamamız :))) Erenciğim teyzoşum bak neler hatırlattın bana. Kedi canını yerim senin :))) Maşallah kırkbin kere.

[Bebeğin Adı: asude
doğum Günü ve Saati:22.10.2013-15:30
Bebeğin Boyu ve Kilosu:50CM 3000GR
doğum Şekli:spinal anestezi sezeryan
Hafta: 37+4

32. Haftamizdann beri kizcem hep yaramazliga baslamisti 32 ve 36 . Haftamda serumlarla hissetmedigim sancilarimi durdurmuslardi basi yukarda oldugu icin sezeryan olacaktim ama dr um 39 hafta dolsun isteriz dedigi icin 1 kasim dogum icin verilen tarihti ama hissim bu zilli beklemiyecekti ama bayramda bari gelmese diyordum arife gunki randevumuzda sancim cikti ki kendi dr umda yoktu duzenli oldugu icin diger dr alttan muayene etti sezeryanim desemde kurtulamadim serumlarla yine durmustu sancilar bayrami boylece atlattik bayramin 4. Gunu randevuda sanci falan cikmadi ama dr bir hafta sonra gel deyince o persembe hic gelmeyecek gibiydi kizima su persembeye kadar dayan deyip durdum ama o hafta sonu sirt agrim oldu hep hissetmedigim sancilari hissetmeye baslamistim 3 saat rahattim bir saat sanci cekiyordum sali gun ise ksri agrisiyla uyandim kahvaltiyi bilegec yaptim az daha yattim wc ye gittigimde hafif bi pemvelik vardi akintida ki ben hamilelik boyunca akintim olmadi desem yeri nisan diye dusundum ama olmasin istedigim icin itiraf edemedim resmen kendime biraz daha bekleme karari aldim devami varsa gelsin diye bir taraftan evi topkadim mak. Carsaf attim cantami yinede hazirladim oglene dogru kahverengi kirmizi olmustu bizim lekelenme arkadasimi aradim hast gotururmusun beni diye dr aradim henen gel dediler saat 12 belki gelme ogleden sonra gel desin diye bekliyom aklimca ertelemeye calisiyom ama yok gel dedi :9::9::9: gorumcemlere ugradim cikmadan doguruyo olabilirim benim adama daha haber vermedim belki geri gonderirler dedim millet sokta halime guluyolar rahatligimdan :9: hast gittik dr yanina varmadan asansorde suyum geldi ark ve asansordeki dr yuz ifademden sanci saniyo asansordeki oturaga oturuyum diye israr ediyo o an iyi ki icimde tayt ve ustumdeki pant. Koyu renk diye sukrettim :1::1::1: direk dogum haneye ve nst ye baglandim amwliyat kiyafeti giydik ebe kontrol edecek ben kastim sonra yine geldi yapmam sart dedi neysebu sefer rahatladim daha dogrusu dogurcam kacari yok kabul ettim :9::9: muayenede cocuk bas asagi 3 cm acilma var deyince biz sok tabi ne ara donmus diye ben o halde poliklinige ultrasona gittim ama maalesef yankis alarm donmemis kuzum sabah ki yenekle durunca hemen sezeryana aldilar ekip cok sevimliydi beni bayagi guldurduler rahatlattilar dr geldikten sonra cok syrmedi kizcemin aglama sesi ve kizim dunyaya geldi ama cocuk dr unnun muayenesinde hiriltisini farketti sonrasi kan degerinde bir sikinti ve sarilik yuzunden 5 gun yogun vakimda yatti sonrada 2 gun serviste beraber kaldik simdi kizcemle evimizdeyiz ve emisiyoz emerken uyuyupkaliyo ve gaz cikarma derdimiz oluyo ama kontrolumuz olnadi ins sutum yetiyordur diyorum ve annem gidince bu gaz bombasiyla napcam onu dusunyom :1:[/]

Kurban olurum seni verene küçüğüm. Ağzına burnuna kurban senin...Hey Allahım ya, daha dündü yılan hikayesine dönen gecikmiş adetin. Sürprizdi Eren, mucizeydi. Daha dün Kübra bu topiği açtığında inşallahlarla başlamıştık söze. Birer birer bebiş haberlerimiz geldi. Kübra ve Fatmik üzücü günler yaşadılar. Sonra Rabbim yeniden yüzlerine güldü. Ya Tuğbaya ne demeli, tam bütün ümitlerini kaybedip, topiğe girmeme kararı verdiğinde geldi mucizesi :) Rosesisle be tembel kocalar yüzünden dertliydik :) Pelpeşe hamile kaldık. Didoşun hamilelik haberini hatırlamıyorum, sanki yazmaya başladığında hamile gibiydi. Ama içimizde en sakin, en pozitif o oldu hep. İremin totemleri, Serapın silkelenişleri...Fitoşun heyecanı, birer birer kalp seslerini beklediğimiz dua ettiğimiz günler...En son Bambunun kız çocuk için planları, olduydu olmadıydı derken hamile kalışı, erkek olan bebeğinin kıza dönüşü :))) Eh bee geri dönüp baktığımda bütün bunları ne zaman yaşadık diyesim geliyor kızlar yaa...Alternatif tıbbıydı duasıydı totemiydi derken aha da geldi bebişler. Kübra doğurdu mu bilmiyorum, Tuğba ve Bambu da doğurdu muydu tamamız :))) Erenciğim teyzoşum bak neler hatırlattın bana. Kedi canını yerim senin :))) Maşallah kırkbin kere.

Abla yaa kac ayimiz geçti burda resmen akraba olduk keşke bebislerimizi kucagimiza alsak hep beraber bulussaak

günaydın hatunlarrrrrrrrrr...
he he artık her sabah taaa ki 14 üne kadar dükkanı ben açarım burda :9: :9: malum işbaşı yaptım...
işleri oda arkadaşıma teslim etmiştim ama temizleme işi yine bana düştü. yani yoğunum azcık bugün Allahtan sadece masa başı iş yapıyorum artık.

Ah Aynur Abla neler yazmışsın sen ya öle. bak benim hamişliğim devam ediyo hala, hormonlar tavanda ağlattın beni oldu mu şimdi buu :43: gerçekten ne günler atlattık geçirdik, allahıma şükür hepiciğimiz iyyiz şu an :nazar:
iremikomm bi solukta okudum hikayeni... yalnız rahatlığına hayran kaldım. ben ne olurum bilmiyom ama, kocamı ayağa kaldırırım o kesin :9:
Fatmamm yazın bekleyin ayol, ben daha doğurmadım, benim paşa da çıksın meydane, ele avuca gelsin :1: zaten yolum istanbula düşerse mutlaka haber vercem size, sakıncası olmayanları görmek isterim birebir:16:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınızz??

Epeydir uğrayamadım yanınızza yerleşme telaşı vs derken baya zaman geçti.. geçenlerde bi yazayım dedim yazdım yazdım tam göndereceğim internet kesildi bende o kdar şeyi geri yazmaya üşendim.

Biz artvindeyiz geldik yerleştik bugün itibariyle işime de başladım. Buralara hiç bilgisayar öğretmeni uğramamış lablar Allahlık :)) çok işim var tabii ama buna şükür bilgisayarı olmayan okullar da var.

Oğluşum da büyüdü teyzeleri 40 ı da çıktı çok şükür artık daha rahatım :) şimdilik annem yanımda sonra kayınvalidem gelicek bu şekilde bitireceğiz senemizi sonra da hoooppp eşimin yanı inşallah.

Fulicim senin sıpanı yesinler yaa pek tatlı ve maşallahı var canım toparlamış bebiş kendisini.
İRemcim senin gaz bombası kızın ne alemde. doğum hiayeni okudum doğuracağına inanamayan bir anne olmuşsun :)

Tubişim sende iş başı yapmışsın nasılsın seymenimiz nasıl*

aynur abla sen nasılsın bebeği evde bırakıp bir süre çalışmak nasıl bir duygu?

fitoşcumm senin oruç alp nasıl oldu sen nasıl oldun ?

fatmacımm nerelerdesinn ??

kızlar hepiniz kendinize iyi baknızı şu iş düzenim de bi yoluna otursun sık sık geleceğim yanınza şu an yoğunluktan pek fırsatım olmuyor.

Abla yaa kac ayimiz geçti burda resmen akraba olduk keşke bebislerimizi kucagimiza alsak hep beraber bulussaak

Ayy ne güzel olur yaa. Ama hiç değilse seninle buluşabiliriz be gülüm. Bir ayağın izmitte ne de olsa. Hele bebeklerimiz bi ele avuca gelsn havalar ısınsın, gezeriz İzmit parklarında :)))

selam kızlar nasılsınızz??

Epeydir uğrayamadım yanınızza yerleşme telaşı vs derken baya zaman geçti.. geçenlerde bi yazayım dedim yazdım yazdım tam göndereceğim internet kesildi bende o kdar şeyi geri yazmaya üşendim.

Biz artvindeyiz geldik yerleştik bugün itibariyle işime de başladım. Buralara hiç bilgisayar öğretmeni uğramamış lablar Allahlık :)) çok işim var tabii ama buna şükür bilgisayarı olmayan okullar da var.

Oğluşum da büyüdü teyzeleri 40 ı da çıktı çok şükür artık daha rahatım :) şimdilik annem yanımda sonra kayınvalidem gelicek bu şekilde bitireceğiz senemizi sonra da hoooppp eşimin yanı inşallah.

Fulicim senin sıpanı yesinler yaa pek tatlı ve maşallahı var canım toparlamış bebiş kendisini.
İRemcim senin gaz bombası kızın ne alemde. doğum hiayeni okudum doğuracağına inanamayan bir anne olmuşsun :)

Tubişim sende iş başı yapmışsın nasılsın seymenimiz nasıl*

aynur abla sen nasılsın bebeği evde bırakıp bir süre çalışmak nasıl bir duygu?

fitoşcumm senin oruç alp nasıl oldu sen nasıl oldun ?

fatmacımm nerelerdesinn ??

kızlar hepiniz kendinize iyi baknızı şu iş düzenim de bi yoluna otursun sık sık geleceğim yanınza şu an yoğunluktan pek fırsatım olmuyor.

Valla canım bu üçüncü bebeğim ama bunda daha çok koyuyor bırakıp işe gidcek olmak :( Çok mutsuzum sürekli bunu düşünüyorum. Zaten geceleri hiç uyumuyor sabahlıyoruz. Bir de sabah bir buçuk saatlik yol gidip çalışacak olmak, süt emen bebeği bırakacak olmak çok kötü. Hiç değilse şu yarım gün yasası çıksaydı...Çaresiz bir ay bebeğimi yanımda götüreceğim. Bırakamam. Y

günaydın hatunlarrrrrrrrrr...
he he artık her sabah taaa ki 14 üne kadar dükkanı ben açarım burda :9: :9: malum işbaşı yaptım...
işleri oda arkadaşıma teslim etmiştim ama temizleme işi yine bana düştü. yani yoğunum azcık bugün Allahtan sadece masa başı iş yapıyorum artık.

Ah Aynur Abla neler yazmışsın sen ya öle. bak benim hamişliğim devam ediyo hala, hormonlar tavanda ağlattın beni oldu mu şimdi buu :43: gerçekten ne günler atlattık geçirdik, allahıma şükür hepiciğimiz iyyiz şu an :nazar:
iremikomm bi solukta okudum hikayeni... yalnız rahatlığına hayran kaldım. ben ne olurum bilmiyom ama, kocamı ayağa kaldırırım o kesin :9:
Fatmamm yazın bekleyin ayol, ben daha doğurmadım, benim paşa da çıksın meydane, ele avuca gelsin :1: zaten yolum istanbula düşerse mutlaka haber vercem size, sakıncası olmayanları görmek isterim birebir:16:

Güzelim benimmm ağlama nütfeeen :) Ağlıyor benim sinirotum. SOnra gelirim yine inşallah.

anammmm bugün bitmek bilmedi beyaaaaa :31::31::31:
işlerin bi kısmını bıraktım sersem sersem dolanıyom ortalıkta :37::37::37:
didoşum sen de işbaşı yapmışın, hayırlısı olsun bi tanem. allahım kolayını versin inşallah sana. Biz Seymenimle iyyiz allaha şükür. günümün çoğu onun hayaliyle geçiyo. kokusunu, minik elini ayağını düşünüyorum, düşündükçe de özlüyom sanki onu:16:
ah Aynur abla her yasa çıktı bi yeni doğum yasası çıkmadı. bali çıkınca geçmişe dönük olsa da hepimizi kapsasa :53:

aynur abla beni de ağlattın yaa.. zaten çok duygusalım yorgunum.. dün gece oğlum rahatsızlandı kustu iki kere karnım ağrıyo diye ne sancılar çekti.. acile götürdük serum taktılar minicik eline gece 1 den sabah 8 e kadar başında bekledim elinin üstüne falan döner de canı acır diye.. uyanıp elindekini gördükçe ağladı kuzum korkudan..çok şükür şimdi daha iyi güzel güzel uyuyo miniğim.. anne olmak ne zor ve bi o kadar da harika bi duygu.. allah hepimizin evlatlarına sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin çocuk sahibi olmak isteyenlere de bu mutluluğu nasip etsin inşaallahh....öznur teyzesi olarak bütün süt kokuluların tombiş popolarından öpüyorummmm

aynur abla beni de ağlattın yaa.. zaten çok duygusalım yorgunum.. dün gece oğlum rahatsızlandı kustu iki kere karnım ağrıyo diye ne sancılar çekti.. acile götürdük serum taktılar minicik eline gece 1 den sabah 8 e kadar başında bekledim elinin üstüne falan döner de canı acır diye.. uyanıp elindekini gördükçe ağladı kuzum korkudan..çok şükür şimdi daha iyi güzel güzel uyuyo miniğim.. anne olmak ne zor ve bi o kadar da harika bi duygu.. allah hepimizin evlatlarına sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin çocuk sahibi olmak isteyenlere de bu mutluluğu nasip etsin inşaallahh....öznur teyzesi olarak bütün süt kokuluların tombiş popolarından öpüyorummmm

geçmiş olsun canım, allah iyiliğni versin oğluşunun. annelik bambaşka bi şey di mi. sana ne mutlu ikinci kez yaşıcaksın.
bu arada tuvalete alıştırma işi nasıl gidiyo. var mı bi ilerleme.

Slm kizlar beni lohusalik mi carpti nedir sinirler alt ust bazen kizim cok rahat 2 emisme arasi uyuyo bazen gazimiz cikmiyo rahatsizlik veriyo agiz burun kusuyoz esas annemler 2-3 gune gidecek ben nasil bakacam bevegime diye dert etmeye basladim ne zaman kizim huzursuz benimsurat sirke satiyo 3. Aydan sonra rahatsin demiyolar mi zaten ucasim geliyo diyene :14::14::14::14::14:

Çok geçmiş olsun canım benim. Allah şifa versin oğlumaa. Evet ya anne olmak çok acı verici, ama bir o kadar da güzel. Ne kadar üzülmüşsündür kimbilir, kıyamam canım yaa. Benim kızımın bebekken tv düşmüştü kafasına. Koca tüplü tv. Ölümden dönmüştü. O ambulansla onu baygın götürürken bir daha çocuk yapmamaya and içmiştim :( Kendim bakamıyorum, o zaman ne anlamı var sırf anne olmak için çocuk yapmanın diye düşünmüştüm. Çok zordu onu tomografiyye sokmak hastanede başında beklemek. Bu ara salgın var, karın ağrısı ishal kusma. Çocuklarda ve büyüklerde salgın. Etrafımda çok çocuk ve yetişkin var bu şekilde hastaneye gideN. Aman dikkat edelim. Oğluşunu öp benim için Öznurcum.Allaha emanet olun.

Slm kizlar beni lohusalik mi carpti nedir sinirler alt ust bazen kizim cok rahat 2 emisme arasi uyuyo bazen gazimiz cikmiyo rahatsizlik veriyo agiz burun kusuyoz esas annemler 2-3 gune gidecek ben nasil bakacam bevegime diye dert etmeye basladim ne zaman kizim huzursuz benimsurat sirke satiyo 3. Aydan sonra rahatsin demiyolar mi zaten ucasim geliyo diyene :14::14::14::14::14:

Ah canım ya, kendin bakmaya alışırsın merak etme. Yeterki şu gaz sorunları olmasın. Valla gördüm gördüm de benim kız kadar gazlısını görmedim. Resmen yırtınıyor gazxını çıkarmak için. Bebek dediğin azcık agu magu der bu sürekli ıhggghhh şeklinde :) Kıpkırmızı da oluyor yaa. Kırkı bekle dediler 49 olduk daha kötü olduk. Şimdi doktor 3 aylıkken azalır diyor, geçer de demiyor. Ölme eşeğim ölme. Bütün gece ayaktayız. Bir dahaki hafta işe başlıyorum, ne yapacağım bilmem. Ben karnına zeytinyağı ve acı elma yağı karışımı yapıp masaj yapıyorum. Sonra kulak çubuğuyla sadece zeytinyağla poposuna. Çok fayydasını görüyorum. Dene istersen. Her seferinde yüklü miktarda gaz çıkıyor ama bitmiyor işte bitmiyor yaaa. Allah kolaylık versin, öp asudeyi bizim için.

Back