- Konu Sahibi antidepresif
- #33.981
Selam kızlar uzun zamandır uğrayamadık,biraz sıkıntılı zamanlar gecirdim. Biliyosunuz normal doğum yaptım... Ama 10 gün olmuştu hala karın sancısı ve dikiş acısı yaşıyodum,ilk gün nasıl canım yanıyosa 10.gün de öyleydim...hiç bi azalma yoktu... Ve kanamam afedersiniz leş gibi kokuyodu evi resmen kokum sarmıştı,gelen gidenden cok utanıyodum... Sürekli duştaydım ama yok gecmiyo,sonra bigün lavobada elime yabancı bi cisim geldi,eşim baktı bu bez dedi... Cumartesi günü hemen acile gittik,dr.yoktu,ebe muayene etti ve içimden kocaman bi sargı bezi çıkardı inanabiliyo musunuz? Savunmaları ise doğum esnasında kanama yoğunluğundan unutmuşuz dediler,eşimde gördü cıkarırken,simsiyah olmuş ve bez şişmiş...o sancı yapıyomuş meğerse,cıkardıkları anda yeniden doğmuş gibi oldum,tabi bu onların yanına kalmıcak... Şikayetçi olucaz,başhekimle,dr.la herkesle görüştük,hepsi tutuştu....bugün toplantı yapıp sonuç bildiricez dediler ama aramadılar... Biz de sağlık bakanlığına şikayet edicez... Tv de görürdük te inanmazdık... Gercektende oluyomus böyle seyler...
Burda biri daha yazmıştı aynı şey onun da başına gelmişti. O da resmen koktum diyordu. Tampon olarak koyuyorlarmış sanırım. Unuttular gitti. Nasıl sorumsuzluk...Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah şimdi iyisindir. Oğluşun nasıl bakalım...