• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Tatlim okurken aglamadan duramadim rabbim sabrini bol versin iyilesecek bebegin rabbimin izniyle seni o kadar iyi anliyorum ki benim umudum ins kizim yarin servise cikacak haber bekliyorum bebeklerimiz icin en onemli sey suan sutumuz uzulme desemde bos ama uzuntunun sutunu etlileyecegini unutma lopuyorum ikinizide .........

Canım benim ben sizin yoğun bakımda olduğunuzu bilmiyordum. Allah şifa versin kızımıza. Tombişimiz tez zamanda iyi olup evine dönecek. Allahım Şafi smiyle her ikinizin bebeğine de şifa versin inşallah. Çok zor tahmin edebiliyorum, ama turp gibi çıkacak o bebişler, normalden dah güçlü olacaklar inşallah. Hırıltının sebebi neymiş canım, su mu yuttu doğumda? Bzim için de öp miniğini. Kızımın biricik kız arkadaşı çarçabuk iyi olup evine dönsün artık. Allaha emanet olun.

Kizlar sukur servisteyiz artik bal yanagima kavustum darisi fulime , yarin evimize gitcez kismetse ilk emismelere basladik emiyo mu emmiyo mu anlamiyom ama kesik kusmalarimiz var gaz sorunumuz vb bebis dertletim basladi sukurler olsun.........

Gunaydin bayanlar... Nasilsiniz. Biz oglusumla gecit toreni izlioz tv den. Davullari duydu mu ne hareketlendi ;-)

İremim tekrar gozun aydin canim, ohh bal yanaklin cuk cuk emer simdi, ama anca aciliyodur.
Darisi en kisa surede Fulimin basina insallah...

Kizlar sukur servisteyiz artik bal yanagima kavustum darisi fulime , yarin evimize gitcez kismetse ilk emismelere basladik emiyo mu emmiyo mu anlamiyom ama kesik kusmalarimiz var gaz sorunumuz vb bebis dertletim basladi sukurler olsun.........

canım gözün aydın olsun çok sevindim yavruna kavuşmana allah ayırmasın birdaha inş. darısı fulinin başına inş oda biran önce alır kucağına..

Roseis cnm.. Sana bişey sorcam... Biz şimdi 20 günlük olduk,dr.a da sorcam ama sen bizim zamanlarımızda mamayı günde kaç cc ve kaç defa veriyosun?birde hangi mamayı kullanıyosunuz?

Gunaydin kizlarr. Nasilsiniz.
İnsallah guzel haberler alicagimiz bi gun olur.
İrem bugun hastaneden cikicakti. İnsallah evinden ilk mesajini yazar bugun.
Ben bugun popomu kaldirip azcik bebisim icin is yapicam. Mobilyalarin kokusu cikmis, bi kez daha tozunu alip Seymenimin esyalarini yerlestircem. Yorulmazsam yatagini da duzeyim diyorum. Zaten hersey hazir yikanmis utulenmis. Kocamla isin o kismini halletmistik onceden. Simdi keyifli kismi :16:

Roseis cnm.. Sana bişey sorcam... Biz şimdi 20 günlük olduk,dr.a da sorcam ama sen bizim zamanlarımızda mamayı günde kaç cc ve kaç defa veriyosun?birde hangi mamayı kullanıyosunuz?

canım o zamanlarda 30 cc ile 60 cc arasında değişiyodu yani açlığına göre 30 la doymuyosa bi 30 daha yapıodum onuda yiyodu,mama olarak milupa aptamil kullanıyorum zaten kutunun üstünde habgi aylarda kaç cc yiyolar yazıyo bizimki biraz geçiyo o miktarları ama şifa olsun bebekime :))) mama olarak tavsiye edebilirim sana diğerlerinden biraz pahalı ama yavrularımız daha önemli sonuçta en güveniliri diyebilirim benimkinede yaradı maşallah ,ama sen istersen yinede sor bir druna ona göre hareket edersin canım,şuan nasıl mamadan sonra kgsunda farklılık oldumu kesin olmuştur hemencik topaklanıyo yüzleri bile son durumu nasıl meleğin :))

Gözünaydın canım. Allah bir daha düşürmesin sizi hastanelere. Öp miniğini bizim için. Adı ne oldu bu arada :)

Kızlar gaz sorunumuz şiddetli bir şekilde devam ediyor. Altıncı haftadan sonra tavan yyaparmış, gerçekten doğru. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Maşallah herşey yolunda. Kuzucuğum 4800 gr olmuş. Doktor sadece anne sütü verdiğime inanmadı. Bir de 3 saatte bir emzirdiğime. Adama yalan borcum var sanki :)) İdrar tahlili istedi, bir türlü o küçük poşeti Zeynep Narine yapıştıramadık, dolayısıyla poset dışında tüm bezi işedi ama bir damla tahlillik çiş toplayamadık :))

Sizler nasılsınız, Tuğbacık da olmasa ıssızlaşacak buralar. Yakında o da doğurur kepenkleri kapatırız :)))

İşte size Zeyno'nun son fotosu...

Eklentiler

• $DSCI1611.jpg
    $DSCI1611.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar gaz sorunumuz şiddetli bir şekilde devam ediyor. Altıncı haftadan sonra tavan yyaparmış, gerçekten doğru. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Maşallah herşey yolunda. Kuzucuğum 4800 gr olmuş. Doktor sadece anne sütü verdiğime inanmadı. Bir de 3 saatte bir emzirdiğime. Adama yalan borcum var sanki :)) İdrar tahlili istedi, bir türlü o küçük poşeti Zeynep Narine yapıştıramadık, dolayısıyla poset dışında tüm bezi işedi ama bir damla tahlillik çiş toplayamadık :))

Sizler nasılsınız, Tuğbacık da olmasa ıssızlaşacak buralar. Yakında o da doğurur kepenkleri kapatırız :)))

İşte size Zeyno'nun son fotosu...

aşkolsun abla beni unuttun ben kapatcam kepenkleri yeni yıl bebişi doğurcam ya size bi tane inşaallahhh

aşkolsun abla beni unuttun ben kapatcam kepenkleri yeni yıl bebişi doğurcam ya size bi tane inşaallahhh

Tatlım seni unutur muyum, ben en çok uğrayan olarak söyledim. Yoksa yılbaşı hediyesi kızçemizi nasıl unutayım :) Sen Tuğba ve ortalarda görünmese de topik sahibi Kübra kaldınız :))))Senin haftan da baya ilerlemiş be kuzum...Vay be. Doğum yapınca zaman su gibi geçiyor.

Gunaydinn hatunlar nasilsiniz...
Dun dr. kontrolumz vardi. Masallah durumumuz cok iyi:nazar::49: oglusum bayagi kilo almis. 35+4 haftaligiz ve 2900 gr olmusuz. Biraz koca kafali yalniz oglum:1: ve basasagi pozisyona gelmis, zaten iki gundur hissediyodum, tam kasiklarimin ordan kafa atip kendini geriye dogru ittiriyodu. Rahim boyumu falan da olctu o da normal.
Bi sonraki kontrolumuz 14 kasimda. Hem nstye alicakmis o gun hem de dogum iznine ayircak. Pazartesi de is basi yapiyorum bi sorun olmaz dedi. 7-8 gun daha sabredicem artik. Bu kadar uzun tatilden sonra zor gelcek tabi .
Siz neler yaptiniz.
Aynur ablacim masallah tombis yanakli kizina, oy oyyy...
Diger kizlardan pek ses yok. Fuli ne yapti ki cikti mi acaba hastaneden. İremin ev macerasi nasil gidiyo acaba.

Tatlım seni unutur muyum, ben en çok uğrayan olarak söyledim. Yoksa yılbaşı hediyesi kızçemizi nasıl unutayım :) Sen Tuğba ve ortalarda görünmese de topik sahibi Kübra kaldınız :))))Senin haftan da baya ilerlemiş be kuzum...Vay be. Doğum yapınca zaman su gibi geçiyor.

kendimi ağır bi top gibi hissediyorum şimdiden hareket edemiyorum sanki dört gözle bekliyorum meleğimi..oğum kardeşinin üzerinde şimdiden tepinip duruyo çocuk dünyaya gelmeden burnundan getiriyo abisi :))) kübra doğum yapmamışmıdıki ben de onu merak ettim nerelerde acaba diye..

Slm kizlar nasilsiniz bakalim biz genel olarak iyiyiz gaz emzirme ve uyuma arasinda gidip geliyoz kizcem bugun emzik bile emmeye basladi aglamasi durmayinca annem vermis almiyan kizda almis ,kizim cok kucuk geliyo daha gazinibile cikarirken bir rahat tutamiyom simdiden annem gidince napcam onu dusunuyom oda mecbur gidecek , bu arada araniyo vazen agzini falan aciyo iizim otomatikman sutun yetmiyo ac bu cocuk laflari duymaya vasladim ben hemen etkileniyorum boyle seylerden galiba bir hafta sonra mkontrol var vakalim ne diycek doktor , bu arada aynur Abla asude koyduk ismini kizimin dusunmeyi birakmistik zaten ......

Back