- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.601
Valla canım benimki 10 aydır gün sayıyor :))) Sezeryanlılar 40 değil 60 gün ilişkiye giremez biliyorsundur. Yani bizim adamın şafağı karanlık hala :))) Hesaplamış bi de 19 kasım da av yasağı kalkıyor diyor deli :)))) Ben mecburen spiral kullanacağım. Tüpleri bağlatmak istemedim. İyi ki de öyle bir hataya düşmemişim yoksa çok pişman olurdum. Ben 40 yaşında yani 6 yıl sonra bir bebek daha istiyorum Allah izin verirse :) Hep beş çocuk istiyorduk ama nasip işte...4. bile tehlikeli benim için oysa. Sen yine de doktoruna soracaksın canım. Zaten kırkın dolunca kontrole gideceksin, o arada soruver işte.
perişan oldu adamlarama benimki 60 gün hayatta beklemez kanama bittimi bitmiştir o iş onun için bu arada dr bana 40 sonra gel falan demedi hatta adamı bugunde gördüm dışarda da konuştuk ama yine bişe demedi valla kafama göre mi gitcem ki? bencede bağlatmamakla iyi etmişsin ,hem tehlikeli ama yine yaparsın hemde dünyanın bin türlü hali var allah korusun hem riskli diyolar ama drlar 5 e kadar yapılır da diyo sezeryan, atlatman biraz uzun sürer bence hepsi o , bende 1 tane daha yaptımmı tamamdır kapatırım heralde o defteri :)) ama av yasağı olayına bayıldım :)) zorda kalınca baya bir yaratıcı oluyolar..bu arada araştırdım da biraz 4-6 hafta diyo sezeryandan sonra sakata gelmeyelimde :))
Gunaydin hatunlar nasilsiniz..
Benim azcik sinirlerim bozuk, kocami ise gonderdim gectim odamiza miziklandim durdum.
Babam da annem de hayal kirikligina ugrattilar beni . Canimi siktilar cokOzellikle annem. Torunlar oluyomus umurlarinda deil. Kayinvalidemleri elestirirken benimki daha beter cikti. Simdi telden yazamiyom cok uzun, bi ara anlatirim. Ama bebek hazirliginda ne kadar yalniz kaldiysam, dogumumda lohusaligimda da o kadar yalniz kalicam, o belli oldu. Simdiden mirin kirinlar pazarliklar basladi.
Cok bozugum anlayacaginiz. Ne umutla israrla bizimkiler cagirdim yanima. Kendi basima ne kadar yorulsam da canim sikilmazdi bole en azindan.
Neysee kendimi de bebegimi de uzmeyim daha cok de mi.... Yapacak bi sey yok.
Aynur abla son yazdiklqrina cok guldum. Valla lohusaligi cok hos espirili ozetlemissin. Vwy kocalarin haline
gunaydin hatunlar nasilsiniz..
Benim azcik sinirlerim bozuk, kocami ise gonderdim gectim odamiza miziklandim durdum.
Babam da annem de hayal kirikligina ugrattilar beni . Canimi siktilar cokozellikle annem. Torunlar oluyomus umurlarinda deil. Kayinvalidemleri elestirirken benimki daha beter cikti. Simdi telden yazamiyom cok uzun, bi ara anlatirim. Ama bebek hazirliginda ne kadar yalniz kaldiysam, dogumumda lohusaligimda da o kadar yalniz kalicam, o belli oldu. Simdiden mirin kirinlar pazarliklar basladi.
Cok bozugum anlayacaginiz. Ne umutla israrla bizimkiler cagirdim yanima. Kendi basima ne kadar yorulsam da canim sikilmazdi bole en azindan.
Aynur abla son yazdiklqrina cok guldum. Valla lohusaligi cok hos espirili ozetlemissin. Vwy kocalarin haline
bu anneler neden böyle yapıyor anlamıyorum benimkide temizliğe gelecek daha doğrusu kışlık yazlık filan kaldırcaz etcez hala gün vermedi bekliyorum
kızlar takılmayın böyle şeylere hormonlar ele geçirmesin sizi ya olana şükredin hala , benim annem durumundan ve mesafeden anca ben doğuruyorum deyince gelebilecek evde temizlik desen hak getire ki kimse bana hala eşimin tarafından en basiti naptın ne aldın bile demedi ki can sıkan söylemlerden bahsetmeycem bile , temizlik işim desem yapılacak işler var ki temizliğe geçilsin ki onuda kendim yapamaycam adam alsam laf olacak kimse yardım etmiyo üstüne dün akşam ütümü bile kendim yaptım küfrettim kendime keşke daha önce yapsaymışım diye , son zamana kesinlikle bırakma tuğba eğer kendin yapacaksan 32 olmadan bitir işini bana kalırsa , yinede yapılmazsa yapılmasın kıyfetleri hazır olsunda ben nerdeysem kızımda orda olacak geri işi taktım günahıma kimse içinden canımı sıkamam annem bile olsa inanın beklentiye girmeyin ne olursa olsun onlarında bir hayatı var sonuçta senin için hayatının en önemli olayı olabilir ama onlarda aynı etkiyi yaratmayabiliyo işte kendi önceliklerimizi hangimiz düşünmüyoruz ki ...............
çok doğru seyler yazmışsın ben 5 sene önce ayrıldım ailemden çalışma hayatına girince ilk sene bana öyle zor gelmişti ki halbuki 1 saatlik mesafe haftasonu bensiz pikniğe gidince nasıl olur bensiz giderler diye oturup ağlıyordum akşamları akrabalarla bir araya gelince sinir oluyordum kaçırdığım nokta ben yokum diye hayatlarından vazgececek değillerdi ki sonra bende alıştım bu duruma annem diyo şimdiden zaten senin bebeğin minicik olacak benim ise kocaman bi bebeğim var babamı kastediyor. Onla ilgilenmek daha zor o yüzden çok kalamıcam sende diyor
Canım, benim doktorum üstüne basa basa kırk dolunca gel dedi. Rahimin durumuna bakacakmış. Genelde de çağrılıyor. Eylül topiğinde de herkes çağırdı dedi. Senin doktor gerçekten bi tuhafmış :)) Valla biz kırkı beklemek zorundayız, dinen de kırktan öncesi haram. Hem de iyileşmiş hissetmem kendimi ben. Kimisi hiç kırk falan beklemiyor, ama ben beklemeyi tercih ediyorum. Neden kendimi tehlikeye atayım, kaçmıyoruz ya :))) Ömür boyu birlikteyiz. Ama ben hastalanırsam, dikişim atarsa, mikrop kaparsam, sakatlanırsam adam beni ömür boyu bakar mı :))) Hıhhh hiç değmez tehlikeye :))))
Gunaydin hatunlar nasilsiniz..
Babam da annem de hayal kirikligina ugrattilar beni . Canimi siktilar cokOzellikle annem. Torunlar oluyomus umurlarinda deil. Kayinvalidemleri elestirirken benimki daha beter cikti. Simdi telden yazamiyom cok uzun, bi ara anlatirim. Ama bebek hazirliginda ne kadar yalniz kaldiysam, dogumumda lohusaligimda da o kadar yalniz kalicam, o belli oldu. Simdiden mirin kirinlar pazarliklar basladi.
yok canım zaten kırkım çıkmadan yapmam o işi hem biraz daha iyleşeyim hemde kanama o vakte kadar devam etcek sanırım ondan sonrası allah kerim artık :))aynen öyle riske girmeye değmez 9 ay bekledi biraz daha beklesin :))
canım benim kötü bir durum seni gerçekten anlıyorum bizde yaşadık benzeri bir olay benimde kayınvalide geldi bebeği kucağına bile almadı sevmedi bile yedi içti oturdu gitti utanmadan benim o sancılı dikişli halimle bide benden yüzsüzce bi kahve yapta içelim dedi o derece yani en son dayanamadım fırçayı kaydım oğlunada söyledim böyle böyle oldu diye,oda çok üzüldü tabi sonuçta bana kötü ama onun annesi her ne kadar anlaşamasalarda,sen kötü düşünme doğumun nasıl olcak bilmiyorum ama en kötüsü sezeryan bile olsa 1 haftaya toparlanıyosun o 1 hafta idare ettinmi sonrasını halledersin bide bebek doğunca onu görünce değişirler belki bellimi olur sen sıkma bebekinin canını da kendi canınıda emi ..
İremim fatmam canlarim tesekkur ederim.
Canimi sikan aslinda su. Babam buraya gelmeden "bebegin yatagini ben alicam" dedi. Ben zahmet etmeyin tesekkur ederim dedim. " olmaz ole sey torunmuz icin bi sey yapalim di mi ben alicam dedi. Sonra ne olduysa buraya geldiler ve almadilar. Hatta bebek icin hic bi hazirlik yapip gelmemisler. Biz o kadar alis veris yaptik bu da bizden olsun bunu da biz alalim demediler. Birdn ne oldu anlamadim. Esime de demistim babamlar yatak alicak diye ona da mahcup oldum. Soramadim babama. Ya anneme sormadan agzindan o laf cikti ya da baska bi sey. Bi de .... Annem benim gercek annem deil, biraz da ondan kaynakli galiba.
Mesela agiz bezlerini vs. ben yapicam dedi annem. Malzeme almaya gittik, herseyi ben aldim bi de 3-5 tane yeter fazlasina gerek yok diye sayi pazarligi yapti benle. Ben bole oluyo ole oluyo diye soyluyom taklamiyo bile. Temizlik yardim felan hak getire zaten, adini bile simdiye kadar anmadi anmaz da.. Puffff iste bole.
Senin dedigin gibi iremim hersey benim elimden gecicek. Kayinvalidemin de umrunda deil. Bi tane yelegi ve battaniyeyi anca yetistirebilirmis. İnsaf 7 aydir hamileyim ....
aynen öyle canım bende 5 sene tek başıma ankarada yaşadım inan yeri geliyo şimdide öyle annemlerin yanına gittiğimde tabi onları özlüyorum ama evimde burnumda tütüyo en rahat ettiğim yer ailemin yanından çok kendi yaşadığım yer olmuş , seninde var bildiğim benimde daha 2 tane evde kardeşim var biz artık kendi düzenini kurmuş oluyoruz tabiki bizide düşünüyorlar ama öncelik bekarları ki olmalıda zaten ister istemez yapacaklarını onlara göre ayarlıyolar artık bizde öyle olacağız ben hiç bir annenein kendi istekleri için yaşadığını düşünmüyorum ona muhtaç çocukları için çırpınıyo ve yeri geliyo annenin dediği gibi koca bebekleri için , dün aradım artık evde olacam diye kızımın şuan hiç örgü türü yok sayılır tek halamın verdikleri var yelek öreyim kızıma dedim anneme ben ördüm satın da alırım sen dinlen dedi annem, inan yanında olmasada ellerinden geleni yaptıklarını bilmek yada en pratik şekilde sana akıl verseler yetiyo insana, kafanı rahatlatan şeyde beklentisiz olduğunda oluyo ben kendi ailemden bile beklemeden minumum alınacaklarını aldım almasınlar gerektiği an uçup geleceklerini bilmek herşeye değiyo .............
İremim fatmam canlarim tesekkur ederim.
Canimi sikan aslinda su. Babam buraya gelmeden "bebegin yatagini ben alicam" dedi. Ben zahmet etmeyin tesekkur ederim dedim. " olmaz ole sey torunmuz icin bi sey yapalim di mi ben alicam dedi. Sonra ne olduysa buraya geldiler ve almadilar. Hatta bebek icin hic bi hazirlik yapip gelmemisler. Biz o kadar alis veris yaptik bu da bizden olsun bunu da biz alalim demediler. Birdn ne oldu anlamadim. Esime de demistim babamlar yatak alicak diye ona da mahcup oldum. Soramadim babama. Ya anneme sormadan agzindan o laf cikti ya da baska bi sey. Bi de .... Annem benim gercek annem deil, biraz da ondan kaynakli galiba.
Mesela agiz bezlerini vs. ben yapicam dedi annem. Malzeme almaya gittik, herseyi ben aldim bi de 3-5 tane yeter fazlasina gerek yok diye sayi pazarligi yapti benle. Ben bole oluyo ole oluyo diye soyluyom taklamiyo bile. Temizlik yardim felan hak getire zaten, adini bile simdiye kadar anmadi anmaz da.. Puffff iste bole.
Senin dedigin gibi iremim hersey benim elimden gecicek. Kayinvalidemin de umrunda deil. Bi tane yelegi ve battaniyeyi anca yetistirebilirmis. İnsaf 7 aydir hamileyim ....
Merhaba Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. o kadar çok hoşuma gitti burada yazılanlar dayanamadım artık.benim kardeşim doğum yapacakta nerede yapsın diye düşünüyoruz. biz istanbullu değiliz.istanbula 2 ay önce taşındık 2 kardeş ve eşlerimiz.
Acıbadem diyenler var. florıns diyenler var. liv hastanesi de iyi diyorlar.
lütfen kız kardeşim çok telaşa girdi çünkü ilk bebeği düşmüştü.
sizce hangisi
öpüyorum hepinizi aranızda olmak çok güzel :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?