Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bu arada kizlar su altraki hamislik takviminde bu aralar sut sizintisina rastlayabilirsiniz diye yazmis. E ben haftamdan ilerdeyim bu tqkvime gore ben de ole bi sizinti yok. Sizde durumlar nasil. Arada hafif hos degisik bi koku aliyom memislerden de bilemedim :44:

Bu arada kizlar su altraki hamislik takviminde bu aralar sut sizintisina rastlayabilirsiniz diye yazmis. E ben haftamdan ilerdeyim bu tqkvime gore ben de ole bi sizinti yok. Sizde durumlar nasil. Arada hafif hos degisik bi koku aliyom memislerden de bilemedim :44:

canım bendede yok merak etme eltimde doğum yapana kadar olmamıştı ama ilk günden sütü geldi

Tubişimm benim doğumdan önce sütüm geliyordu doğumdan sonra da hemen geldi ama tabi ben bebeği emzirene kadar akla karayı seçtim bebek emmeden süt çoğalmıyor. Ama sızıntın olmasa da zaten doğumdan sonra o süt gelecek merak etme :34:

Kızlarr annelerden kayınvalidelerden yakınmışsınızz çok da haklısınız aslında insanın yalnız kalması çok zor inşallah sizinkiler işlerini ayarlar da en azından doğumdan sonra bi 10 gün yanınızada kalırlar çünkü tek başına olacak gibi değil..Bebişlerinizin hazırlıklarını kendiniz yapın o çok da önemli bir şey değil (her ne kadar gönül birşeyler yapılmasını istesede..) önemli olan doğumdan sonra bakılmak..

Kızlar aranıza fazla gelemedim oğlan uyuduğu an hooopp bende uyuyorum o uyanınca da en az 2 saat emzirmeydi altını temizlemeydi vs baya vaktimi alıyor bir de eşim yanımdaydı ya pek gelemedim yanınıza..
Bu arada göbek bağımızı da düşürdük çok şükür rahatladık :)
Geçen gün oğlanın altını değiştirirken briazcık açık bıraktımm o da neeeeee önce üstüme işediii sonra da kakasını yaptıııı gülsem gülemiyorumm her yanım ağrıyor kalksam kalkamadım karnım acıyorrr eşim geldii gül gül öldü çok hoşuna gitti bu durum sonra dedim temizle ortalığııı:1::1::1::1::1::1:
Dün moralim çok bozuktu saırım lohusalıkk etkilerii ağla ağla sürekli ağladım.. bugün daha iyiyim toparladım kendimiii yarın da dikişlerim alınacakk korkuyorum acımaz inşallah:18::18:

Aynur ablaa sezeryanda ilişki süresi 60 gün demişsinnn bana doktorlar bir şey demedii zaten hiçbirşey demediler yaa pişman oldum kendi doktorumu bıraktığıma en azından soracaklarımı sorardımm.. 60 gün durmaz benim adam:18::18::18:

Kızlar aranıza fazla gelemedim oğlan uyuduğu an hooopp bende uyuyorum o uyanınca da en az 2 saat emzirmeydi altını temizlemeydi vs baya vaktimi alıyor bir de eşim yanımdaydı ya pek gelemedim yanınıza..
Bu arada göbek bağımızı da düşürdük çok şükür rahatladık :)
Geçen gün oğlanın altını değiştirirken briazcık açık bıraktımm o da neeeeee önce üstüme işediii sonra da kakasını yaptıııı gülsem gülemiyorumm her yanım ağrıyor kalksam kalkamadım karnım acıyorrr eşim geldii gül gül öldü çok hoşuna gitti bu durum sonra dedim temizle ortalığııı:1::1::1::1::1::1:
Dün moralim çok bozuktu saırım lohusalıkk etkilerii ağla ağla sürekli ağladım.. bugün daha iyiyim toparladım kendimiii yarın da dikişlerim alınacakk korkuyorum acımaz inşallah:18::18:

Aynur ablaa sezeryanda ilişki süresi 60 gün demişsinnn bana doktorlar bir şey demedii zaten hiçbirşey demediler yaa pişman oldum kendi doktorumu bıraktığıma en azından soracaklarımı sorardımm.. 60 gün durmaz benim adam:18::18::18:

canım benim nasıl değişik telaş başlıyor değilmi cocuk olunca sen hala annendesin dimi ne zaman döneceksin evine
oğluş nasıl gazı filan oluyor mu

canım benim nasıl değişik telaş başlıyor değilmi cocuk olunca sen hala annendesin dimi ne zaman döneceksin evine
oğluş nasıl gazı filan oluyor mu

evet canım bi anda telaşenin içinde buluyosun kendinii.. Evet hala annemlerdeyim bayram haftası evime döneceğimm evimi çok özledim...

oğluş da iyi gazsız bebek yok illaki oluyor gazı ama ben üşütmezsem ve yediklerime dikkat edersem sıkıntı yok :) bi kaç gün gaz ilacı kullandım gasodex diye onu içtikçe rahatlıyordu ama dr yok öyle gaz ilacı vs bebeğin gazı olacak sende analık yapacaksın dedi bende o günden beri vermiyorum ilacı çok şükür kakasını vs de düzenli yapıyor hatta günde 2-3 kere yaptığı oluyor...

Tek sıkıntımız meme.. memeden ayrılmak istemiyor ..

evet canım bi anda telaşenin içinde buluyosun kendinii.. Evet hala annemlerdeyim bayram haftası evime döneceğimm evimi çok özledim...

oğluş da iyi gazsız bebek yok illaki oluyor gazı ama ben üşütmezsem ve yediklerime dikkat edersem sıkıntı yok :) bi kaç gün gaz ilacı kullandım gasodex diye onu içtikçe rahatlıyordu ama dr yok öyle gaz ilacı vs bebeğin gazı olacak sende analık yapacaksın dedi bende o günden beri vermiyorum ilacı çok şükür kakasını vs de düzenli yapıyor hatta günde 2-3 kere yaptığı oluyor...

Tek sıkıntımız meme.. memeden ayrılmak istemiyor ..

maşallah tosuna çok rahatsız etmediği sürece tabi ki gazı olacak

yenidoğanların bağımlılık işareti anneden kopmak istemiyorlar emzik veriyomusun uyurken yardımcı olur

günaydınnnn haturnlar nasılsınızzz

ben bişey sorucaaaamm hastane çantasına koyucaklarımız hazırda sizler çantayı nasıl ayarladınız yani nasıl bir çanta kullandınız?????

günaydınnnn haturnlar nasılsınızzz

ben bişey sorucaaaamm hastane çantasına koyucaklarımız hazırda sizler çantayı nasıl ayarladınız yani nasıl bir çanta kullandınız?????

günaydın canım
biz küçük boy çekçekli bir valiz aldık ona koyduk bide ıvır zıvırları bebek ihtiyaç çantası var ya ona koydum bi poşette çikolataları ve ıvır zıvırları koyucam o henüz hazır değil

günaydın canım
biz küçük boy çekçekli bir valiz aldık ona koyduk bide ıvır zıvırları bebek ihtiyaç çantası var ya ona koydum bi poşette çikolataları ve ıvır zıvırları koyucam o henüz hazır değil

işte bende çekçekli valiz en büyük boyu var o olmaz herhalde bitanede spor çanta var bandırmaya giderken erayla ikimizin eşyalarını falan koyduğumuz o olur sanırım ama almayacak bende diyorum hemşireye verilecekleri bebek ihtiyaç çantasına koyyım bide o spor çantayı yapım ıvır zıvırlar içinde bi çözüm bulurum die düşündüm herşey hazır koyacak çanta sıkıntısı yaşadım dün akşam bu akşam deneyeyeim bakalım sığdırabilicekmiyim :31::31::31::31:

işte bende çekçekli valiz en büyük boyu var o olmaz herhalde bitanede spor çanta var bandırmaya giderken erayla ikimizin eşyalarını falan koyduğumuz o olur sanırım ama almayacak bende diyorum hemşireye verilecekleri bebek ihtiyaç çantasına koyyım bide o spor çantayı yapım ıvır zıvırlar içinde bi çözüm bulurum die düşündüm herşey hazır koyacak çanta sıkıntısı yaşadım dün akşam bu akşam deneyeyeim bakalım sığdırabilicekmiyim :31::31::31::31:

sığar heralde benim çekçeklim baya küçük en küçük boylarından
çok bişi almadım ama bebek için iki takım benim için iki takım battaniye bilmem ne sığdık yani

sığar heralde benim çekçeklim baya küçük en küçük boylarından
çok bişi almadım ama bebek için iki takım benim için iki takım battaniye bilmem ne sığdık yani

sığdırcaz inşallah bakalım kuzum dediğin gibi benim gözümde büyüdü belkide birde kendin için battaniye alıcakmısın doğumdan sonra çok üşüyomuşsun öyle diyolar hep

sığdırcaz inşallah bakalım kuzum dediğin gibi benim gözümde büyüdü belkide birde kendin için battaniye alıcakmısın doğumdan sonra çok üşüyomuşsun öyle diyolar hep

yok ya özel hastanede vardır heralde kendime kalın şal ve çorap aldım bide küçük el havlusu millet yazmış banyo havlusu filan o kadarına gerek yok kalkıp orda duşa giremem zaten

yok ya özel hastanede vardır heralde kendime kalın şal ve çorap aldım bide küçük el havlusu millet yazmış banyo havlusu filan o kadarına gerek yok kalkıp orda duşa giremem zaten

az önce bi arkadasta bana sezeryanda hastanede duş aldırıyolar dedi doğrumu bilmiyorum ama ben hastanede duş almak istemem ki :31::31:

Selam kizlar nassiniz
Bugun tam 1yil oldu buraya kayit olali...ama hala birsry yokk :50::14:kafayi yemem yakndr ewde olmak da isin stresli yani :14:

az önce bi arkadasta bana sezeryanda hastanede duş aldırıyolar dedi doğrumu bilmiyorum ama ben hastanede duş almak istemem ki :31::31:

canım yok öyle bişey sallamışlar resmen ,çünkü dikişlerin daha çok yeni aynı gün pansuman yapıyolar banyo ise en az 10 gün sonra yap diyolar hatta kırkın çıkana kadar ayakta yıkanda diyolar bana öyle dedi hemşireler..

Selam kızlar. Nasılsınız bakalım. Ben iyiyim.Havalar çok soğudu burada, bebeği ve kızlarımı hasta etmemek için uğraşıyorum.
Didoş, kafama takıldı, senin bebeğin günde 2-3 kere mi kaka yapıyor. Valla ben günde 10 defa değişiyorum hepsi kakalı. Galiba çok emziriyorum ben. Çünkü dediğin gibi uyanık oldğu zaman asla memeden inmiyor. Ama yavaş yavaş uyanık kalma süresi artmaya başladı. Öyle oldukça da kanepede yatıp etrafı izliyor. Maşallah hareketli cisimleri takip etmeye başladı. Tek sıkıntımız gündüz aralıksız uyuyup gece sabaha kadar kucakta ve memede durması. Bir de bitmeyen gazı. Ben de yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum, o da alttan üstten gazını çıkartıyor ama yine de yarım saatte bir kıpkırmızı oluyor gaz çıkarmaya çalışırken.
Allaha şükür bu doğumda dikiş aldırma derdim yok :)

Fulyacım, istersen duş alabiliyorsun hastanede. Bilmiyorum sizin hastane nasıl ama genelde özel odalarda duş oluyor. Bana hemşire ertesi gün duş alabileceğimi söyledi. Odamda duş vardı. Dikişim yapıştırma ve üstüne de su geçirmez bant olunca duşa izin verildi ama ben bir hafta cesaret edemedim banyo yapmaya. Yoksa insan gerçekten duş almak o ilaç ve kan kokusunu üzerinden atmak istiyor.

Ayrıca naçizane tavsiyem hastaneye en az 3 takım bebek kıyafeti ve battaniyesi götürün. Benim gibi sonradan eve sipariş verirsiniz. Fitoştan hala haber yok. Belki de çoktan doğurdu. Onun haftası sizinkilerden ileriydi. Çok merak ediyorum onu.

Neyse arada gelirim yine. Hoşçakalın, öpüyoruz siziii :)))

Back