• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlar , bugün işte son günüm bundan sonra büyük ihtimal okurum yazdıklarınızı sohbetlerde olamam , uzun süredir beraberiz hakkınızı helal edin rabbim sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim ,
Bu arada kizlar su altraki hamislik takviminde bu aralar sut sizintisina rastlayabilirsiniz diye yazmis. E ben haftamdan ilerdeyim bu tqkvime gore ben de ole bi sizinti yok. Sizde durumlar nasil. Arada hafif hos degisik bi koku aliyom memislerden de bilemedim :44:

tubiş benim önceden akma şeklinde değil ama beyaz tortularım oluyodu sütyenimide ıslatıyo iz yapıyodu ama son zamanlarda oda yok bende de bişey yok özeti ................

Selam kızlar. Nasılsınız bakalım. Ben iyiyim.Havalar çok soğudu burada, bebeği ve kızlarımı hasta etmemek için uğraşıyorum.
Didoş, kafama takıldı, senin bebeğin günde 2-3 kere mi kaka yapıyor. Valla ben günde 10 defa değişiyorum hepsi kakalı. Galiba çok emziriyorum ben. Çünkü dediğin gibi uyanık oldğu zaman asla memeden inmiyor. Ama yavaş yavaş uyanık kalma süresi artmaya başladı. Öyle oldukça da kanepede yatıp etrafı izliyor. Maşallah hareketli cisimleri takip etmeye başladı. Tek sıkıntımız gündüz aralıksız uyuyup gece sabaha kadar kucakta ve memede durması. Bir de bitmeyen gazı. Ben de yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum, o da alttan üstten gazını çıkartıyor ama yine de yarım saatte bir kıpkırmızı oluyor gaz çıkarmaya çalışırken.
Allaha şükür bu doğumda dikiş aldırma derdim yok :)

Fulyacım, istersen duş alabiliyorsun hastanede. Bilmiyorum sizin hastane nasıl ama genelde özel odalarda duş oluyor. Bana hemşire ertesi gün duş alabileceğimi söyledi. Odamda duş vardı. Dikişim yapıştırma ve üstüne de su geçirmez bant olunca duşa izin verildi ama ben bir hafta cesaret edemedim banyo yapmaya. Yoksa insan gerçekten duş almak o ilaç ve kan kokusunu üzerinden atmak istiyor.

Ayrıca naçizane tavsiyem hastaneye en az 3 takım bebek kıyafeti ve battaniyesi götürün. Benim gibi sonradan eve sipariş verirsiniz. Fitoştan hala haber yok. Belki de çoktan doğurdu. Onun haftası sizinkilerden ileriydi. Çok merak ediyorum onu.

Neyse arada gelirim yine. Hoşçakalın, öpüyoruz siziii :)))

canım ya dikişler olcak ne kadar bant olursa olsun duş almak tehlikeli bence benim dr kesinlikle alma demişti hemde ameliyattan hemen sonra zaten duşu düşünecek halin olmuyoki o acıyla kıvranmaktan :)) en iyisi beklemek bence mikrop falan kaptırırmakta var işin sonunda ama yinede kendileri bilir tabi :))

benim oğlan günde 3 kez bileemedin 4 kez falan yapıo kakasını ama çişi olduğu için ben yinede onda bile değişiyorum pişmesin diye öyle olunca benimde 10 u buluyo,birde gaz için ilaç verdimi dr sana ben istiyorum vermiyo adam ya geçen gittik yine vermedi kızarıyo bozarıyo acıyom artık çocuğa...

Gunaydin hatunlarr nasilsiniz.
Biz yine babamizi ugurladik bebisimle, seymenimle geldik yaniniza.
günaydınnnn haturnlar nasılsınızzz

ben bişey sorucaaaamm hastane çantasına koyucaklarımız hazırda sizler çantayı nasıl ayarladınız yani nasıl bir çanta kullandınız?????
Canim ben buyuk ihtimal kucuk valizlerden birini alcam yanima. Kendi esyalarimi ivirimi zivirimi koyucam. Bebek bezi islak mendil vs de onun icinde olcak. Sadece bebek takimlarini kiyafetlerini cok karismasin diye malzeme cantasi ile goturucem. Bana arkadaslar bebek kiyafetlerini mutlaka ayri cantaya koy dediler.
sığdırcaz inşallah bakalım kuzum dediğin gibi benim gözümde büyüdü belkide birde kendin için battaniye alıcakmısın doğumdan sonra çok üşüyomuşsun öyle diyolar hep
Canim benim dogum yapacagim hastaneye daha once kis bebek ziyaretine gittim hep inanilmaz sicakti. Tabi lohusayken nasil olunur bilmiyorum ama ben arabamizin bagajina bi adet kucuk battaniye ve nevresim takimi koyucam gerek olursa isterim diye.
Dus konusuna gelince. Burdaki devlet hastanesi de dahil her hastanede odalarda asagi yukari dus var. Yapani da duydum. Ama ben yapmam gibime geliyo. Fatmanin dedigi gibi sadece normal bi havlu alicam yanima el yuz silmeye okadar.

Selam kizlar nassiniz
Bugun tam 1yil oldu buraya kayit olali...ama hala birsry yokk :50::14:kafayi yemem yakndr ewde olmak da isin stresli yani :14:

Canim benim ne kadar desem de canini sikma diye mumkun deil biliyorum. Evde oturmak da yorar seni, bilirim, benim basimdan da gecti. Biraz disarilara ver kendini. İs olmasa bile bi kursa falan yazil. İnan hep dua ediyorum sen ve senin gibi mujde bekleyyen arkadaslarima.

Aynur ablacim, masallah ne guzel yurutuyosun, 2 kiz bi bebek hatta esini de sayarsak 2 bebek ;-) sen yalniz misin evde yardimcin var mi. Ben de yalniz geciricem ya lohusaligi simdiden ipucu alayim senden:34: gunde 10 kere alt degistiriyom demissin ya ablacim yenidogandan kacli paket aldin ne kadar kullandin.

günaydın kızlar , bugün işte son günüm bundan sonra büyük ihtimal okurum yazdıklarınızı sohbetlerde olamam , uzun süredir beraberiz hakkınızı helal edin rabbim sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim ,

tubiş benim önceden akma şeklinde değil ama beyaz tortularım oluyodu sütyenimide ıslatıyo iz yapıyodu ama son zamanlarda oda yok bende de bişey yok özeti ................

Yaaaaaa gitme :5: yani izne cik eve git de forumdan gitme arada cepten neyim yaz...
Canim benimm ne demek hakkim varsa tum hakkim helal olsun. Allahim saglikli hayirli dogumlar nasip etsin hem sana hem hepimize.
Bizi cok habersiz birakma. Dogurdum de girip biz anlariz :1:

Yaaaaaa gitme :5: yani izne cik eve git de forumdan gitme arada cepten neyim yaz...
Canim benimm ne demek hakkim varsa tum hakkim helal olsun. Allahim saglikli hayirli dogumlar nasip etsin hem sana hem hepimize.
Bizi cok habersiz birakma. Dogurdum de girip biz anlariz :1:

canım anca akşamları girebilcem sohbet anlamında olamam yani doğurdum derim merak etmeyin en iyi ihtimal sana kızçemi gönderirim face den paylaş emi :9::9::9:

anamm kız ben kaç haftadır bekliyom izne çıkcam diye benimde son günüm sen erken çıkıyosun sanırım anladığım kadarı ile

anamm kız ben kaç haftadır bekliyom izne çıkcam diye benimde son günüm sen erken çıkıyosun sanırım anladığım kadarı ile

bu arada sana 3-4 saatte fark atcam :9::9::9: bizim sağlık ocağı hastanede yaptırdığım kan sonucu isteyip tansiyn ve kilo ölçmekten vazgeçip hamilelere seminer gibi bişey veriyomuş:53::53::53: bugün öğleden sonra yokum diyorummm :1::1::1:

canım yok öyle bişey sallamışlar resmen ,çünkü dikişlerin daha çok yeni aynı gün pansuman yapıyolar banyo ise en az 10 gün sonra yap diyolar hatta kırkın çıkana kadar ayakta yıkanda diyolar bana öyle dedi hemşireler..

Canlarım öyle birşey var mı ya??? Sezaryandan sonra duş mu olur?? Bir doktora sorun.. Bazı hastanelerin soru cevap kısmı ya da canlı chat'i felan var onlara sorun. :14: Sezaryandan sonra 10 gün duş alınmaz diye biliyordum ben

canım anca akşamları girebilcem sohbet anlamında olamam yani doğurdum derim merak etmeyin en iyi ihtimal sana kızçemi gönderirim face den paylaş emi :9::9::9:

Himmm timam o zamannn :9:
Oyyy yirim senin kizceni paylasirim tabiki :34: sen bi dogur hele.
Benim de iki haftalik iznim var. Dr bayramla birlestir cok bekletme kullan dedi. Sonra bi 10 gun daha calisiverirsin dedi. Ben de ne olur ne olmaz diye erkenden kullanicam.

ohh en güzeli benim bayram kaynıyor arada yasal doğum iznimi başlatmam gerek artık pazartesi 37+0 olucam inşallah
çok şükür son günüme kadar dayandım 5 haftamı oğluma aktardım

Gunaydin fatmammmm. Ay darisi benim basima.
Gerci benim dr. SAT a gore rapor vericem sen onden gidiyosun, 5 haftadan daha fazlasini da aktarabilirsin dedi.

Kizlar ben cikiyorum simdilik azcik sekerleme yapicam :37:

yok canım 5 haftadan fazlasını aktaramıyor mecburen 37de çıkman lazım

erken doğması anlamında söylüyo canım bende büyük ihtimal 3-4 gün sata göre kara geçecem bayram haftası doluyo 37 haftam ki oda sata göre ama pazartesi alcam izni 4 gün fazladan aktarıyorum ki kızım öndende gidiyomuş yani normalde daha fazla olcam o zaman :34:

erken doğması anlamında söylüyo canım bende büyük ihtimal 3-4 gün sata göre kara geçecem bayram haftası doluyo 37 haftam ki oda sata göre ama pazartesi alcam izni 4 gün fazladan aktarıyorum ki kızım öndende gidiyomuş yani normalde daha fazla olcam o zaman :34:

anladım canım benim doktorum hiç önden gidiyo demediği için bi an basmadı kafa hatta belki benim oğlum geç bile kalabilir ilk başta bi geç döllenmesi vardı

günaydın yawruşlar nasılsınızzzzz

biz çanyamızı hazırladık orta boy spor bi çantam vardı kendi lazım olacakları ve Erenin yedek kıyafetlerini ona koydum doğuma girerken hemşireye verilecek kıyefetleri ayrı hazırladım bebek bakım çantasınadfa biberon emzik bez ıslak mendil gibi erenin temel ihtiyaçlarını hazırladım ayriyetten bi poşetimiz olacak kapı süsü vs gibi ıvır zıvırları koymaya birde benim eksiklerim var ped gibi onlarıda tamamlıyım kapatıcam çantamı kısmetse:nazar::nazar::nazar:

hastanede duş konusuna cvp vermişsiniz teşekkürederimm evet özel hastan duşu olur kesinde ben alamam öyle evmden baska biyerde duş zaten dediğiniz gibi dikişli olucam muhtemelende sakıncalı olur duş işi :34:

iremiommm hakkım varsa helal olsun bebeğim ama özletme kendini zaten bir süre sonra hepimiz dökülücez doğumun peline toplaşırız yine ama hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum bu yolda hepbirlikte yürüdük dertleştik sevindik rabbim sana ve bizlere hayırlı doğumlar nasip etsin dostluğumuzun devamını nasip etsin inşallahhh :48::48::48::48::48:

anladım canım benim doktorum hiç önden gidiyo demediği için bi an basmadı kafa hatta belki benim oğlum geç bile kalabilir ilk başta bi geç döllenmesi vardı
ben niyeyse son günü kızım beklemeyecek gibi geliyo son 2 hafta içinde gelecek gibi his var içimde erken gelmesinide istiyom açıkçası doğum sonrası kullanırız o izinleri zaten kullanacağımız hafta belli bir hafta bir haftadır bari 6 aylık yaparım kuzumu diyorum :14::14::14::14:....

ha bu arada bende haftaya cuma izne ayrılıyorum aslında haftaya cuma bayram iznine ayrılıyorum 21/10/13 te doğum zinim başlıyo yani geri dönmeyeceğim işe :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ben niyeyse son günü kızım beklemeyecek gibi geliyo son 2 hafta içinde gelecek gibi his var içimde erken gelmesinide istiyom açıkçası doğum sonrası kullanırız o izinleri zaten kullanacağımız hafta belli bir hafta bir haftadır bari 6 aylık yaparım kuzumu diyorum :14::14::14::14:....

insan acayip üzülüyor ya nasıl bırakıp geliriz diye bi gece çok ağlamıştım ücretsiz kullanamama durumum vardı

Back