- Konu Sahibi antidepresif
- #33.601
Valla canım benimki 10 aydır gün sayıyor :))) Sezeryanlılar 40 değil 60 gün ilişkiye giremez biliyorsundur. Yani bizim adamın şafağı karanlık hala :))) Hesaplamış bi de 19 kasım da av yasağı kalkıyor diyor deli :)))) Ben mecburen spiral kullanacağım. Tüpleri bağlatmak istemedim. İyi ki de öyle bir hataya düşmemişim yoksa çok pişman olurdum. Ben 40 yaşında yani 6 yıl sonra bir bebek daha istiyorum Allah izin verirse :) Hep beş çocuk istiyorduk ama nasip işte...4. bile tehlikeli benim için oysa. Sen yine de doktoruna soracaksın canım. Zaten kırkın dolunca kontrole gideceksin, o arada soruver işte.
perişan oldu adamlar ama benimki 60 gün hayatta beklemez kanama bittimi bitmiştir o iş onun için bu arada dr bana 40 sonra gel falan demedi hatta adamı bugunde gördüm dışarda da konuştuk ama yine bişe demedi valla kafama göre mi gitcem ki? bencede bağlatmamakla iyi etmişsin ,hem tehlikeli ama yine yaparsın hemde dünyanın bin türlü hali var allah korusun hem riskli diyolar ama drlar 5 e kadar yapılır da diyo sezeryan, atlatman biraz uzun sürer bence hepsi o , bende 1 tane daha yaptımmı tamamdır kapatırım heralde o defteri :)) ama av yasağı olayına bayıldım :)) zorda kalınca baya bir yaratıcı oluyolar..bu arada araştırdım da biraz 4-6 hafta diyo sezeryandan sonra sakata gelmeyelimde :))
Son düzenleme: