- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.561
kızlar size bir sorum olacak ,
15aydır bebek ıstıyoruz doktor polıkıstık over var dedı gonderdı benı
hamıle kalırmıyım kalamazmıyım bırsey demedı ..
5 aydır duzenlı adet goruyordum taaaki gecen aya kadar izine memlekete gıttık ve 10 gun gecıktı ..
tam tatile gideceğimiz zamana denk geldı 2 3 gun oldum (artık tampon kullandıgımdan dolayı dıye dusunuyorum) sonra bıttı ama sankı tansıyonum dusuyormus gıbı bırden elım ayagım boşalıyordu ve içim bulanıyordu bir üşüyor bir terlıyordum ve hemen gıdıp yatıyordum uykum olmadıgı halde 4 5 saat uyuyordum (tabı tatılde burnumdan geldı) .
3 , 4 defa oldu ve daha sonra olmadı , ustunden bır ay gectı
adetıme bır hafta once cok az pembemsi bı kan geldı ayrıca o malum yerde kaşıntım ve tortu şeklınde akıntım gelıyordu,
adet gunum geldıgındede ilişkiden sonra cok cok az yıne pembemsi bı leke geldı akıntıyla bırlıkte ve suan ustunden 4 gun gectı ve hala adet olmadımbu arada sureklı yemek yıyorum (gercı normaldede yemeyı seven bırıyım ama bu kadar degıl ) iştahım acıldı ya
bılıyorum kızlar cok uzun oldu ama artık umutsuzluga kapılmak ıstemıyorum lutfen yardımcı olun
bu kadar acıklayıcı oldugum ıcınde ozr dılerım ama artık ne yapacagımı sasırdım kımseye de anlatamıyorum eşımı umutlandırmak ıstemıyorum ,
bir sizler varsınız derdımı paylasabılecegım benı aydınlatın lutfen yoksa kafayı yıcem
slm kızlar...
Neler olmuş böle didem in doğum yaptığını duydum maşallah canm Allah hayırlı uğurlu etsin rabbim onlarn acısını hiç birimize yaşatmasınveee darısı başımıza olsun ...Sanırım Aynur abla da doğurdu maşallah tebrikler nerden nerelere geldik zaman nasılda geçti ...Geçmişi okumadım herşey yolunda inş. Hepiniz Allah'A emanet olun
canım ben bir arkadaşa denk geldim..öğretmen arkadaşın kızıydı doğum yapan...eşi de doktor..2 su bardağıyla türk kahvesi içti...ağrısı olmadı bildiğim kadarıyla...ama 2 su bardağı da şahsen ben içebilir miyim orasını da bilmiyorum...o kokunun hasretiyle yanıp tutuşuyoruz artık eşimle...geceleri uyku muyku kalmadı...eşim her sabah evden çıkarken kaldı bu kadar gün deyip çıkıyo...
Evet ya ilaç vermiyor çocuk doktorları. Ben kendi doktoruma danışıp aldım. Ama vermeye de korkuyorum. Sabah bir yatarken veriyorum çok az. Benimki gazını çıkarıyor alttan ama sürekli ıkınıyor, yeterli olmuyor. Sanki içine tüpraş rafinerisi yerleştirilmiş. Çocuk doktoru gaz ilacı bebeklerin bağırsak düzenini bozuyor demişti. Ne bileyim iki tane büyüttüm onlarda daha hastaneden çıkmadan vermişti doktor gaz ilacını. Bence sen sağlık ocağında tarttır yine. En azından ne kadar artış olduğunu takip edersin. Bence doktorun tartısında bir anormallik var. Doğumdan bir hafta sonra 50 gr alması imkansız, daha fazladır. İlk başta mama vermen tabi ki gerekliydi. Ama yavaş yavaş azalt bence. Benimki de aynı seninki gibiydi. Biberonu vermeden uyumuyordu. Ne kadar meme emerse emsin hem de. Ama inat ettim ben, mama yok...Geceleri bir buçuk saat uğraşıyorum her uyanışında. Uyuyor uyanıyyor, hep memede. Ama ben kazandım, mama yok artık :) İki kkızımı da mamayla büyüttüm, çok şükür bu yaşlarına kadar grip bile olmadılar. Ama bunu uzun süre emzirmeyi çok istiyorum.
oy maşallah kuzuya canım ya...mevlam nazarlardan korusun..benimde az kaldı canım..pazartesi belli olacak..sezeryan olursam bayramdan önce alırız dedi...benimkinin kilosu biraz fazlalaştı..doktor 30unda karar veririz dedi doğum şekline..beklemedeyiz..erken gelecem diye de tutturursa normali deneyeceğim canım...
Seroooo canim hayirlisi olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz bugun
ıremm beni duyuyormusun dün gece seronun sancısı varmış konuştunuz mu hiç ben şimdi mesaj attım telden ama cevap vermedi
Evet amin canım didem ben ve roseis doğum yaptık çok şükür. Sırayla gidiyoruz bakalım. Diğer kızların da az zamanı kaldı. Senin de haftan baya ilerlemiş. Sen ne yaptın, bebeğin nasıl. Hiç uğramaz oldun canım.
Öznurcum, maşallah kuzuna. Takma kafana o hafta geriliğini. Benimki de on gün geriydi. Maşallah 38.haftasında 3300 gr doğdu. Yani hiç belli olmuyor o işler. Yeterki sağlıklı olsunlar. Kızkardeşiminkini sormuştun, kesin kızmış :)
Kızlar ayın 10unda sezeryana randevu aldık...kuzum kucağımda olacak inşallah...
sanki sero sancılanmış gibi mesajları vardı profilimden gördüğüm bakalım bugün haberleri gelir
bu arada battaniye ve minderimin resimleri
Eki Görüntüle 818017 Eki Görüntüle 818018 Eki Görüntüle 818019 Eki Görüntüle 818020
minderimiz becerebilirsem baykuş olacak
günaydın millet
nasılsınız bakalım biz idare ediyoruz dün gece durmadan kaskatı yaptı kız karnımı doğru düzgün uyumadım biraz yoruldu galiba kızçemde battaniyesini bitirdim minder yapayım diyordumya iç astarını diktim birde yastık kılıfı diktim kızıma diğer randevuda hem battaniy hem mindere yüz almam gerekiyo ama işleri hallederken kırk takla attım desem yeri otursam olmuyo kalksam olmuyo resmen cebelleştikçe kızda içerde cebelleşti gecede normal olarak uyutmadı beni , bu arada kızımın cicilerini yıkadım ben bu trabzona para kazandırmamalıyım anladım netten almayım kargo süresini beklemeym dedim evin ordaki marketlerdende hacı şakir aldım çeşit olmayınca ama öyle milletin dediği gibi evim bebek falan kokmadısakın almayın hacı şakirin deterjanını bir dahakine dalin alcam netten ütülerimide yaparsam çantam hazır olacak evde hazır olmazsa olmaz ne edeyim ........................
aynur abla emzirme konusunda haklısın biliyozda acemilik var becerebilirmiyiz tartışılır tabi debenim arkadaşım hiç bilmiyomuş mesela o konuyu bilince en azından yapabildiğin kadar uğraşıyosun daha az acı çekiyosun gibi geliyo :44::44::44:
Kızlar ayın 10unda sezeryana randevu aldık...kuzum kucağımda olacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?