Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fitoş canım ya yazamıyormusun ne oldu çok merak edioruz seni allah korusun annene mi bi durum oldu bi ufak cevap yazsan bize

bebeğimmmm sütü bende içiyorumda yarım saate yine baslıyo doktorum gaviscon kullan dedi ama ben onu o kıvamından sebep içemiyorum :120::120:

fitoş canım ya yazamıyormusun ne oldu çok merak edioruz seni allah korusun annene mi bi durum oldu bi ufak cevap yazsan bize

hepimiz merak ediyoruz fitoşu bi ara online oluyo ama hemen ya düşüyo yada çıkıyo inşallah iyidir anneside iyileşmiştir

kızlar sizdede ağız kuruluğu oluyomu :44::44::44::44: sürekli dilim damağım kuruyo sürekli elimde su damacanaya ypışık geizcem yakında

uyur gezer olduk iyice

dikkat ediyorum ama bide migdem yanıyo ya sürekli su ihtiyacı hissediyorum bak süt içtiydim geçmişti yine başladı

çpok şükür mide yanmalarım geçti..artık bende o şikayet yok canım..ama nefes alamama durumu var...totoyu dikince beyefendi ben nefes alırken zorlanıyorum...

yakında hepimiz kayıplarda olcaz allahın izniyle merak etme

doğru diyonnn bacccccııımmmmmmmmmmmmmmm

çpok şükür mide yanmalarım geçti..artık bende o şikayet yok canım..ama nefes alamama durumu var...totoyu dikince beyefendi ben nefes alırken zorlanıyorum...

bende nefes alamıyom bana dar geliyo nefesim
sırası gelen kaybolacak diyosun

diyorum ama sırası gelmeden kaybolanı bile var bilmem üstüne alınan olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…