- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.481
kız deme bende ölüyom uykusuzluktan ha bi o kadar da uyuyorum (wc ve su nöbetlerini saymazsak tabi)
teşekkü ederim fuliiimm. allahım hepimize sağlık sıhhat ve ağız tadı versin inşallah.
bizim dr. un odada 2 ultrason var. biri alttan bakma yerinde, o meşhur masanın yanında. biride yatararak karından baktığı yerde. teknolojisi süper. mause gibi yuvarlak bi şey var. onunla görüntünün derinliğini ayarlayıp çevirebiliyor. ama sölim bizim paşa şimdiye kadar hiç tam önden poz vermedi. ya profilden ya da eliyle koluyla yüzünü kapattı
canımbenim bi kaç gece öle yanmalarım oldu. ama başıma geleceği bile bile akşam geç saatte muzur şeyler yedim.
midem yanınca ılık süt içmiştim (gece sütümü) hemen geçti. şimdi midemde bi kıpırtı oldu mu hemen az da olsa ılık süt içiyom rahatlatıyor. dene bi istersen. bi de mide için o şurup gibi şeylerden kullanıyor musun :44: onlar bi nebze rahatlatıyomuş.
oy oy senin paluğunu yisinler ablacım. maşallahsüt için özellikle yediğin şeyler var mı ablacım, tüyo ver bize
didoştan haberi aldık ama gülücükten yine ses yok ne yapar kiii :44:
fitoş canım ya yazamıyormusun ne oldu çok merak edioruz seni allah korusun annene mi bi durum oldu bi ufak cevap yazsan bize
fitoş canım ya yazamıyormusun ne oldu çok merak edioruz seni allah korusun annene mi bi durum oldu bi ufak cevap yazsan bize
aynen canım gece gözüm kapalı wc.yi bulabiliyorum...
tecrübe ettik artık evin herkçşesini gece gözü kapalı dolnaıyoruz wc mutfak
kızlar sizdede ağız kuruluğu oluyomu :44::44::44::44: sürekli dilim damağım kuruyo sürekli elimde su damacanaya ypışık geizcem yakında
aynen...bazen gece kalkıp buraya geldim mi ben diyebiliyorum...ne kaaaa uykucu olmuşuz yaww...
oluyo canım ben bu yüzden de şekerden şüphelenmiştim..
yakında hepimiz kayıplarda olcaz allahın izniyle merak etmekızlar antide yine kayıplarda heeee :44::44::44:
uyur gezer olduk iyice
dikkat ediyorum ama bide migdem yanıyo ya sürekli su ihtiyacı hissediyorum bak süt içtiydim geçmişti yine başladı
yakında hepimiz kayıplarda olcaz allahın izniyle merak etme
sırası gelen kaybolacak diyosun
diyorum ama sırası gelmeden kaybolanı bile var bilmem üstüne alınan olur mu
yakında hepimiz kayıplarda olcaz allahın izniyle merak etme
çpok şükür mide yanmalarım geçti..artık bende o şikayet yok canım..ama nefes alamama durumu var...totoyu dikince beyefendi ben nefes alırken zorlanıyorum...
sırası gelen kaybolacak diyosun
diyorum ama sırası gelmeden kaybolanı bile var bilmem üstüne alınan olur mu
doğru diyonnn bacccccııımmmmmmmmmmmmmmm
bende nefes alamıyom bana dar geliyo nefesim
taşı yedi sırra kadem basmış zilliBirazdan gelir cırlar ha
bende nefes alamıyom bana dar geliyo nefesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?