Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

iremimommm fatmikmmm biz buün çalışabilir raporu alıcaz bizim ssk cı anlamıyo sizler nasıl yaptınız bana bi diyiverin hele :31::31::31:

eşim hastaneye gitti gitti çalışabiliri başlattı eline rapor kağıdı vermemiş direkt sisteme geçecek demiş sen hastaneye git onlar biliyolar nasıl olduğunu sonra bi kaç gün sonra sgkdan kontrol ettirirsin

ben pişik kremi dediğini aldım birde bebe kremi die bişi var onuda aldım hani bu boynu kulağı falan isilik gibi olursa oralara ii geliyomuş kullanan arkadaşlar önerdi die aldım bende :34:

Baby Sebamed-Yüz Kremi denen bi şey var o mu ki. başka bebe kremi yok indirimlilerde, belki başka bi şeydir senin dediğin.
bi de senin resimlere baktım niveadan da bi şeyler almışsın onlar ne :23::23::23:

adı üstünde işte biri pişik olmadan sürülüyo diğeri pişik olunca demekki :9::9::9: önleyici alda olmasın paşanın poposu :34:

fulim ben çalışabilir raporu aldım ama kurum na bişey yapmıyo direk dosyaya atıyo bizde önemli olan çalışamaz raporu onla ilgili yazı falan yazılıyo sonra doğum rapaorunu getiriyon tahakkuk gerekeni yapıyo siz özel olunca nasıl olur bilemiyorum yolunun üstünde sgk varsa sor bence işyerinin insafına kalma işlemlerini geciktirirlerde para sıkıntısı yaşarsın :34:

SGK UZAKTA BAKALIM DOKTORA GİDELİM OLMADI UĞRIYCAZ MECBURRR :34:

anladım canım öyle görünce bende yıkamadın gözünden kaçtı sandım
bizimkilerde iki elden örüyolar kaynanam ve annem bi yandanda konu komşu halamlar filan bi sürü örgüsü oldu

OOHH BOL BOL CİCİLERİ OLDU OĞLUŞUN DESENE GÜLE GÜLE GİYSİNLERRRR :nazar::nazar::nazar::nazar:

eşim hastaneye gitti gitti çalışabiliri başlattı eline rapor kağıdı vermemiş direkt sisteme geçecek demiş sen hastaneye git onlar biliyolar nasıl olduğunu sonra bi kaç gün sonra sgkdan kontrol ettirirsin

HIMM BİZDE O ŞEKİLDE YAPICAZ SANIRIM SAOL BEBEKİM :16::16::16::16:

Baby Sebamed-Yüz Kremi denen bi şey var o mu ki. başka bebe kremi yok indirimlilerde, belki başka bi şeydir senin dediğin.
bi de senin resimlere baktım niveadan da bi şeyler almışsın onlar ne :23::23::23:

YOK YÜZ KREMİ DEĞİL BEBEĞİM NİVEAYA GELİNCE ATTA ÇANTASI DİE SET VARDI İLK ZAMANLAR İNDİRİME GİRİNCE ALDIM ÇANTANIN İÇİNDE ŞAMPUANI PUDRASI BEBEK YAĞI VE PİŞİK KREMİ VARDI HA BİRDE ISLAK MENDİLLE SABUN AMA BEN ÖNCE SEBAMED KULLANACAĞIM BÜYÜYÜNCE KULLANIRIM NİVEALARI :34::34:

ben 30+5 te gitmiştim doktor ultrasona baktı 2 eylülde gelsin eşin dedi

İŞTE 32+ OLUNCA YAPIYOLARMIŞ ONUN İÇİN BUGÜN DİCİEZ BİZDE :31::31::31:

benim de yarın kontrolüm var, oğluşumu görcemmmm :16::16::16:
ben de soriim Dr.a bakalım ne zaman dicek raporu bana :34:

SOR TABİ YAWRUŞUMMMM 30. HAFTANA GİRDİN SENDE :nazar::nazar::nazar::nazar:

SGK UZAKTA BAKALIM DOKTORA GİDELİM OLMADI UĞRIYCAZ MECBURRR :34:

OOHH BOL BOL CİCİLERİ OLDU OĞLUŞUN DESENE GÜLE GÜLE GİYSİNLERRRR :nazar::nazar::nazar::nazar:

HIMM BİZDE O ŞEKİLDE YAPICAZ SANIRIM SAOL BEBEKİM :16::16::16::16:

YOK YÜZ KREMİ DEĞİL BEBEĞİM NİVEAYA GELİNCE ATTA ÇANTASI DİE SET VARDI İLK ZAMANLAR İNDİRİME GİRİNCE ALDIM ÇANTANIN İÇİNDE ŞAMPUANI PUDRASI BEBEK YAĞI VE PİŞİK KREMİ VARDI HA BİRDE ISLAK MENDİLLE SABUN AMA BEN ÖNCE SEBAMED KULLANACAĞIM BÜYÜYÜNCE KULLANIRIM NİVEALARI :34::34:

İŞTE 32+ OLUNCA YAPIYOLARMIŞ ONUN İÇİN BUGÜN DİCİEZ BİZDE :31::31::31:

SOR TABİ YAWRUŞUMMMM 30. HAFTANA GİRDİN SENDE :nazar::nazar::nazar::nazar:

32+0da başlatman lazım canım
teşekkür ederiz doğsada giyse cicilerini artık:16::16::16:

Sat a göre 29+3, bebeğe göre 30+3

belki bebeğe göre verir gün kaybın olmasın diye

bende bugün 35+0 oldum resmen kocaman oldu oğlummm

puuff şu okulların açıldığı haftalardan nefret ediyorum. totom yer görmüyor koşturmaktan :37:
anladım canım öyle görünce bende yıkamadın gözünden kaçtı sandım
bizimkilerde iki elden örüyolar kaynanam ve annem bi yandanda konu komşu halamlar filan bi sürü örgüsü oldu

ha ha bende örgü bi şey de yok :23: annem örgü öremez o dantelci. kayınvalidem ben örcem hepsini dedi, daha hiçbir şeye başlamamış, malzeme bile almamış. düşünüyom şimdi ben de ufaktan 1-2 tane satın mı alsam diye:44:

kızlar sizce didoşa mesaj atıyım mı kocası gelmiştir dimi görüp kıza sarmasınn

bence atma canım. eğer doğuma falan aldılarsa tel eşindedir sıkıntı olmasın. yarını bekliyelim bence :34:

Kızlar biz geldik muayne olmadık çok kalabalıktı cuma gidicez muayneye çalışabilir raporumu aldım buna göre 23/09/13 - 20/10/13 tarihleri arası çalışabilir 21/10/13 tarihinde doğum iznine ayrılabilir yazıyo.

Buna göre bir daha gidip rapor başlatma almama gerek yokmuş tarihi yazdığı için şimdi müşavirle görüştüm 21/10/13 te seni raporlu giricez doğum izninde die dedi (raporu veren kadınada sordum ki raporun altında yazıyo izin bitiş tarihi doğum sonu raporu verildiğinde sisteme ototmatik düşecektir dio)

Kızlar biz geldik muayne olmadık çok kalabalıktı cuma gidicez muayneye çalışabilir raporumu aldım buna göre 23/09/13 - 20/10/13 tarihleri arası çalışabilir 21/10/13 tarihinde doğum iznine ayrılabilir yazıyo.

Buna göre bir daha gidip rapor başlatma almama gerek yokmuş tarihi yazdığı için şimdi müşavirle görüştüm 21/10/13 te seni raporlu giricez doğum izninde die dedi (raporu veren kadınada sordum ki raporun altında yazıyo izin bitiş tarihi doğum sonu raporu verildiğinde sisteme ototmatik düşecektir dio)

Hadi hozun aydin bu gidisle ayni gun dogum oncemiz basliycak benim 3 hafta bayram haftasina gelince buyuk ihtimal 21 inde calisamaz alcam :34:

yok yawrummm :50::50::50::50::50: Sen ne yaptın nasıl geçti kontrolün yazdın mı ben mi kaçırdım ???

şeker çıkmadı canım..doktor o gün ki yediklerinden fazla çıkmış olabilir dedi..birkaçkez tekrarlandı test..ama beslenmene dikkat et dedi..bebek daha fazla kilo almasın dedi..kilo alırsa normal doğurma şansın azalaır dedi..bakalım dikkat etmeye çalışıyoruz...

canım sen 36 hafta dolunca mı ayrılmış oluyosun o zamannn

kızlar bende ekim ayını beklıyorum bu ayda olmadı buarada 4 uncu ayım buyuk bı heycanla beklıyorum ama beklemek gerçekten zor ve sınır bozucu bı durum her ay umutlanıp sonucun husran olması çok kotu bişey allah hepimize sabır versın

slm kızlar nasılsınız iyisiniz inş :)) geçmişe şöyle bir göz attım muhabbet almış başını gitmiş,bu arada çok sık gelemiyorum ama aklım sizde hep benim oğlan biraz huysuz gazlı uykusuz vs.. fulicim maşallah bebekinin eşyaları çok güzel güle güle kullansın inş sağlıkla kucağına al,sudecim senin ise yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum normali zorlayın kızlar, her ne kadar spinal istesemde ben genel anestezi oldum ammaa anlatılmaz yaşanır doğumdan sonraki o acı :(( hemde daha amelyathaneden çıkmadan dikişlerim hala acıyor birde zaten kocaman bir göbekim var oda baskı yapıo üstelik :)) ...yeşilcikten haber yok sanırım bence o doğurdu bakın görün bebişinin resmiyle gelcek topiğe hayırlısıyla :)) hepinize allah sabır versin artık son zamanlar ve en sıkıntılı ve yorucu zamanlar bir avazda kurtulun inş. dikkat edin kendinize öpüyorum hepicinizi göbüşlerinizden :emir_bebek::emir_bebek:

Back